Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
amolinn
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: amolinn » 05 maja 2008, 16:03

kyloloko pisze:judasz drugi Ashley ?? wybrał Milan bo zarobi pare euro więcej...
Z tym nie zgodzę się. Ashley jest naszym wychowankiem, a przeszedł do drużyny zza miedzy. W jego przypadku nie można mówić że ktoś na niego nie stawiał. Obraził się bo nie śpiewali o nim piosenek :P
kyloloko pisze:Sam Wenger też nie jest bez winy... nie stawiał na Mathieu na początku chłopak się zbuntował... może był to rodzaj zemsty za brak wcześniejszego zaufania ?
Przecież i tak Wenger wykazywał wobec niego anielską cierpliwość. Dużo ludzi dziwiło się po co on go trzyma. Dzięki Arsene Flamini wybił się i powinien być mu za to wdzięczny. O żadnej zemście nie może tu być mowy.
kyloloko pisze:propozycja przedłużenia kotraktu powinna wypłynąć od Bossa zdecydowania wcześniej...
Racja. Wenger w tym wypadku zawalił. Kontrakt powinien być przedstawiony najpóźniej w listopadzie- grudniu. Już wtedy było wiadomo że Francuz zrobił gigantyczny postęp.
kyloloko pisze:Kto mógłby być jego ewentualny zmiennikiem ?? nie mam pojęcie w każdym bądź razie mam nadzieji, że nie będzie nim Gilberto... Cool
Jeśli Gilberto wróciłby do formy sprzed roku to nie miałbym nic przeciwko. Ale ja na tą pozycję na dzień dzisiejszy widzę... Diaby'ego :wink:

Wróć do „Anglia”