Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 416

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 06 maja 2008, 12:19

Swoimi wypowiedziami tylko pokazujecie jaka ogromna przepaść jest między wami a fieldym, który podjął dyskusję, zamiast bezsensownie rzucać "mięsem".
Hanni pisze:Dzięki temu będziesz na następny sezon kibicem Interu lub innego klubu w którym trenerem będzie Mourinho?

Każdy popełnia błędy. Ty też-pisząc w tym temacie. Bo na podstawie Twoich wypowiedzi można stwierdzić, że jesteś sezonowcem.
Czy ja gdzieś napisałem, że lubię Mourinho? Jeśli mówi coś mądrego, z czym się zgadzam, to dlaczego mam go nie cytować? Poza tym dziwi mnie logika w stylu "krytykujesz-nie kibicujesz". To mam teraz chwalić Wengera, bo jest trenerem Arsenalu, mimo, że popełnia błędy? Brawo.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8402

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 maja 2008, 13:42

PubuśBubuś pisze:Czy ja gdzieś napisałem, że lubię Mourinho? Jeśli mówi coś mądrego, z czym się zgadzam, to dlaczego mam go nie cytować? Poza tym dziwi mnie logika w stylu "krytykujesz-nie kibicujesz". To mam teraz chwalić Wengera, bo jest trenerem Arsenalu, mimo, że popełnia błędy? Brawo.
Brawo Jakubie. Dziwne kolegi rozumowanie Hanniego, nie lubisz Wengera, nie lubisz Arsenalu. Swoją drogą, wyrzucenie Wengera byłoby błędem, Arsenal przynajmniej gra z pomysłem, zaczął mi się podobać ich styl (nie podobali mi się w zeszłym sezonie, przynajmniej w meczach, które oglądałem - nudą wiało, ale teraz wygląda to co najmniej ciekawie). Swoją drogą, liczycie na jakieś konkretne ruchy transferowe (i nie chodzi mi o piętnastu dwunastoletnich uzdolnionych czarnoskórych piłkarzy - oczywiście nie mam nic do czarnoskórych 8)?

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 07 maja 2008, 14:01

fieldy pisze:http://footballtube.magnify.net/item/K29N10VFSFRMJHSK

Arsenal znów najlepszy 8)
Może, by tak uzupełnić skład Arsenalu naszymi wspaniałymi paniami ?? 8) I na pozycje Flaminiego napewno ktoś się znajdzie...

Awatar użytkownika
Maaras
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maaras » 07 maja 2008, 20:04

He Diaby w zupełności wystarczy ;] Ale jak coś to bym chętnie zobaczył Garetha Barrego z AV na pozycji Flaminiego. I wciąż mamy Gilberto i Denilsona na tą pozycje.

Co raz częściej słychać o tym że Inter się bardzo poważnie interesuje Hlebem, a i sam Alex (z prasowych doniesień) chciałby się przenieść do Interu. Mam nadzieje że to tylko plota i wymysły gazet, ale w jego miejsce chętnie bym widział Samira Nasriego.

Szkoda że Wenger rezygnuje z Davida Villi bo patrząc na ilość kontuzji w naszych szeregach co sezon to by się bardzo przydał a Robin by mógł też grać na skrzydle gdy by byli kontuzjowani nasi skrzydłowi o ile sam by nie był kontuzjwany. heh.

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 08 maja 2008, 14:13

Maaras pisze:Szkoda że Wenger rezygnuje z Davida Villi
Nawet gdyby nie zrezygnował, to i tak Villa pewnie przeszedłby do Realu, chociaż z drugiej strony Wenger nigdy nie mówi głośno o piłkarzach, których sprowadza.

Awatar użytkownika
Maaras
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maaras » 08 maja 2008, 17:20

Może i by przeszedł do Realu ale zawsze można powalczyć o takiego piłkarza tym bardziej że deklarował że chciałby grać w Arsenalu.

Ja mam nadzieje że w końcu przestaną nam wypadać zawodnicy na pół roku z powodu kontuzji.

Awatar użytkownika
amolinn
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 08 maja 2008, 17:20

Maaras pisze:He Diaby w zupełności wystarczy ;]
Diaby nie jest jeszcze zawodnikiem do pierwszego składu. W przyszłości może być świetny na tej właśnie pozycji, ale w przyszłym sezonie pewnie będzie grał Gilberto. Tym bardziej że ostatnio zapowiedział że nie chce odchodzić z drużyny. Widać odejście Flaminiego podziałało na niego motywująco :P
Maaras pisze:Co raz częściej słychać o tym że Inter się bardzo poważnie interesuje Hlebem, a i sam Alex (z prasowych doniesień) chciałby się przenieść do Interu.
Ja nie czytałem nigdzie wypowiedzi Hleba że chce odejść z Arsenalu. Co prawda chodzą ploty że Inter negocjuje z Arsenalem ale to jak narazie nic konkretnego. A nawet jeśli chce odejść to droga wolna. Akurat jego nie będzie mi tak żal Flaminiego. Dostalibyśmy pewnie sporą kasę za Hleba, za którą można by kupić godnego następce.
Maaras pisze:ale w jego miejsce chętnie bym widział Samira Nasriego.
A ja jego nie chcę w naszej drużynie. Mnóstwo kasy za kota w worku.
Nawet gdyby nie zrezygnował, to i tak Villa pewnie przeszedłby do Realu, chociaż z drugiej strony Wenger nigdy nie mówi głośno o piłkarzach, których sprowadza.
Przecież Villa sam powiedział że chciałby zagrać w Arsenalu, więc jeśli Kanonierzy złożyliby porządną ofertę to czemu miałby zmienić zdanie?

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 08 maja 2008, 18:17

amolinn pisze:Przecież Villa sam powiedział że chciałby zagrać w Arsenalu, więc jeśli Kanonierzy złożyliby porządną ofertę to czemu miałby zmienić zdanie?
Niestety, ale odkąd to mówił, zdążył dojść do porozumienia z realem.

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 08 maja 2008, 19:00

amolinn pisze: Przecież Villa sam powiedział że chciałby zagrać w Arsenalu, więc jeśli Kanonierzy złożyliby porządną ofertę to czemu miałby zmienić zdanie?
Rozchodzi się oto, że Wenger dla nowego zawodnika nie będzie budował komina płacowego, a taki Villa na oferty mniejsze niż 5-6 milionów za sezon pewnie nie spojrzy...

Awatar użytkownika
amolinn
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 08 maja 2008, 19:15

Bo mu nie złożyliśmy oferty?
Rozchodzi się oto, że Wenger dla nowego zawodnika nie będzie budował komina płacowego, a taki Villa na oferty mniejsze niż 5-6 milionów za sezon pewnie nie spojrzy...
No to o czym mówimy? Nikt za darmo nie będzie dla nas grał, choćbyśmy nie wiem jak pięknie grali.

Nie będzie Villi, trudno. Płakać nie będę. Mam tylko nadzieję że zostanie jakiś klasowy zawodnik ściągnięty.

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 08 maja 2008, 19:21

kyloloko pisze:Rozchodzi się oto, że Wenger dla nowego zawodnika nie będzie budował komina płacowego, a taki Villa na oferty mniejsze niż 5-6 milionów za sezon pewnie nie spojrzy...
Szkoda, że Wenger nie lubi wydawać pieniędzy. Z jednej strony dobrze, ale z drugiej pieniądze włożone w klasowego zawodnika szybko by się zwróciły, a klub walczył dłużej w pucharach. Oczywiście istnieje ryzyko, że dany piłkarz nie przyjmie się w zespole, ale chyba podobnie to wygląda w młodszych kategoriach wiekowych. Uffff staram się jak mogę, ale ileż można lać wodę :D. Doceń to fieldy :)

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 08 maja 2008, 20:00

PubuśBubuś pisze:Szkoda, że Wenger nie lubi wydawać pieniędzy
oj tam od razu nie lubi. Po prostu wydaje je z głową i być może analizuje szczegółowo grę zawodnika którego chce ściągnąć do kanonierów (może czasami tak dokładnie że zanim skończy analizę to kończy się mercato :lol: :wink: )
Tak było min z Eduardo, który w oczach Wengera miał zastąpić Henry'ego, i po dotychczasowych występach Chorwata widać że nie zawiódł Francuskiego szkoleniowca.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 maja 2008, 20:16

Nic o tym nie wiem. Byly tylko plotki, ze Real spotkal sie z jego agentem i zaczal wstepne rozmowy z Valencia. Tyle.

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 08 maja 2008, 20:45

Nic o tym nie wiem. Byly tylko plotki, ze Real spotkal sie z jego agentem i zaczal wstepne rozmowy z Valencia. Tyle.
Mimo wszystko i tak sądzę, że Villa przejdzie do Realu. Calderon nie tak dawno mówił, że zamierza kupić Hiszpanów, a Villa to jeden z najlepszych zawodników w tym kraju. Miejmy nadzieję, że jednak przejdzie do Arsenalku :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”