Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 11 maja 2008, 16:52
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 maja 2008, 16:53
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 maja 2008, 16:54
Wychodzi na to ze Yoann to taki francuski Janczyk.Wilmore pisze:Poza wszystkimi Francuzami.
Gdy przychodził Gourcuff do Milanu, to miał za sobą naprawdę dobre występy w Lig Ę. To nie jest tak, że ściągaliśmy kota w worku.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 maja 2008, 16:57
Dokładnie po raz już któryś z kolei pokazują że jeżeli chodzi o boiskowe Frajerstwo to jesteśmy najlepsi bo tylko Milan potrafi oddać 4 miejsce.Zawodzi cały zespół.Gramy przez cały sezon żenująco słabo w lidze i są tego efekty a pan łysa pała powie że wszystko jest dobrze i 5 miejsce jest do zaakceptowania bo w końcu jesteśmy KMŚNie byłbym tak wściekły gdybyśmy na tym 4 miejscu nie byli. A my je mieliśmy i oddaliśmy na własne życzenie.
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 maja 2008, 17:05
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 maja 2008, 17:20
najwazniejsze to wywalic pol kadry.mamy chyba najliczniejsza kadre we wloszech placimy najwiecej i przez to jest dziura w budzecie.zmniejszyc liczbe pilkarzy ale zeby tyo byli pilkarze na miare Milanu.po co Simic Digao Emerson(choc tu nie chodzi o wzgledy czysto pilkarskie) inni ktorzy nic nam nie daja a kase biora i to nie mala.mamy na wyporzyczeniach mlodych zdolnych ale i juz ogranych pilkarzy w Seria A to sciagnac ich spowrotem.Sanmarco Marzoratti Grimi nie wierze ze sa gorsi od pilkarzy ktorych obecnie mamy w kadrze.POTRZEBUJEMY WZMOCNIEŃ PRAKTYCZNIE NA KAŻDĄ POZYCJĘ.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 maja 2008, 22:22
Gdzie ja go kreuję na wielki talent?Kendo pisze:Na taki wielki talent na jakiego go kreujecie to zagrał miernie.
Żydomasońska korporacja zdominowana przez cyklistów?Kendo pisze:którą kontroluje kilka milionów ludzi.
Nie. Mają mu dać szansę w paru meczach pod rząd, jak Brocchiemu. Jakby wtedy Gofer dał ciała -niech idzie w pierony.Kendo pisze: Wytłumacz mi, jeśli możesz dlaczego w takich meczach zawodnik nie może błysnąć. Mają mu dac szanse w derbach?
Jak już komuś pisałem, odstaw te zielone tabletki, bo najwyraźniej Ci nie pomagają.Kendo pisze:Ale nie możesz powiedzieć że w obronie jest beznadziejny bo budujesz obwodnicę prawdy, a to niedobrze. Brocchi jest przydatny w obronie i potrafi zastąpić naszych DP.
Jest. Obserwuję go w Sportingu od jakiegoś czasu, obserwowałem w meczach z Arezzo rok temu i uważam, że jest. Pozbywaniem jest traktowanie tego piłkarza przez trenera - wypowiedzi, by został w Portugalii, bo w Milanie ciągle są piłkarze lepsi (styczeń 2008), wypożyczenia raz za razem wszędzie dookoła, gdy w Milanie gra koszmarny Favalli i leczy się Jankulovski.Kendo pisze: Jeśli wypożyczenie jest pozbyciem się to... . Btw i tak nie sądze żeby Grimi był piłkarzem odpowiednim dla Milanu. Ale młody i do tego Argentyńczyk!.
Jak gra słabo pomoc, to obwiniam pomocników. Jak źle grają napastnicy, to winy szukam w ich skuteczności.Kendo pisze:Tylko próbujesz na siłę znaleźć w nim kozła ofiarnego słabej gry Milanu. Słabe wyniki klubu- odpowiedzialnośc trenera, który wygrywał jeszcze niedawno trofea.
To czemu Dida ciągle nie gra, tylko został odsunięty od składu nie po pierwszym czy drugim, tylko po nastym błędzie? Jeden więcej czy mniej nie robiłby wielkiej różnicy.Kendo pisze: Chciał mu dodać pewności siebie, która bramkarzowi jest niezbędna
Janczyk za darmo nie trafił do Rosji, nie dostaje tam szans, nie byłby w kręgu zainteresowań Leo. Możesz go nie cenić, ale talentu odebrać mu się nie da. Gourcuffa z rzadka oglądałem również we Francji i już wtedy prezentował się nieźle. Przede wszystkim jednak prasa go doceniła, bo recenzje niemalże co tydzień dostawał fenomenalne.Chlopaczek pisze: Wychodzi na to ze Yoann to taki francuski Janczyk.
Taa, i dlatego nie mamy rezerwowych. Nawet kontuzjami tego nie wytłumaczysz.mete pisze:mamy chyba najliczniejsza kadre we wloszech
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 maja 2008, 22:34
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 11 maja 2008, 22:48
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 11 maja 2008, 22:59
Pisałem już wczesniej, że nie bronię Brocchiego. Nie wiem, chyba masz solidny problem z przeslaniem danych. Nie lubię Brocchiego, nie uważam,że zasługuje na gre w czerwono-czarnym trykocie. Próbuje tylko jakoś racjonalnie(!) a nie w sposób telenoweli rodem z Limy(wspólne sympatie i antypatie- zabrałeś mi grabki to posiedzisz na ławce) wyjaśnić decyzje Ancelottiego między innymi co do Włocha, którego jednak nie uważam za taką miernotę, bo jednak w Milanie gra.Wilmore pisze:Z komentarzy wynika, że życie w najlepszy sposób odpowiedziało wszystkim, którzy - jak kendo - bronią Brocchiego. Zebrał jak najgorsze recenzje za występ, ale i tak nie wierzę, że im, jak Ancelottiemu, nagle odwidzi się obrona miernoty piłkarskiej, jakim jest Włoch.
Tak, jak już pisałem Carlo Dyktator I podpisał kontrakty ze swoimi koleżkami z dawnych lat, internował przy okazji opozycje Gallianiego i reszty bo sprzeciwiali się tym decyzjomZa tydzień mam nadzieję na porażkę i pogonienie po sezonie zarówno Ancelottiego, jak i jego pupilków, pseudopiłkarzy - Ba, Brocchiego, Serginho, Cafu, Didy, Favalliego, Digao...
Ja sobie przypominam Kalaca, choćby z Pucharu Włoch gdzie bronił KATASTROFALNIE i zawalił nam niejeden mecz. Wolałbys postawić na bramce Dide, u ktrego jest szansa na poprawe, bo przecież bronić umie, czy na Pająka który jest kompletnie niesprawdzony, a jak się mu daje szanse to zawodzi.Wilmore pisze:Dida
Kolejne prostowania tej krzywizny, którą próbujesz ze mnie zrobić.Wilmore pisze:Jak gra słabo pomoc, to obwiniam pomocników. Jak źle grają napastnicy, to winy szukam w ich skuteczności.
Tymczasem Milan jest źle przygotowany fizycznie, źle przygotowany szybkościowo, prezentuje się źle w większości meczów, ma problemy z wykrzesaniem nieprzeciętnych możliwości nawet w meczach o stawkę (wyjazd z Napoli!), większość piłkarzy gra gorzej, niż zwykle, a przede wszystkim taktyka jest przestarzała, rozgryziona dawno przez rywali i nieskuteczna, jak niegdyś.
Osobiście nie miałem go okazji oglądać w Sportingu bo nie lubie oglądać jakoś ligi portugalskiej, ale od razu Cie uspokajam. Jeśli gra tak dobrze, to na pewno Milan będzie o tym wiedział i zastanowi się nad Leandro. Chyba że jakoś podpadł ostatnio Carlo bo wtedy toWilmore pisze:Grimi
Po pierwsze, primo ne biore żadnych tabletek.Wilmore pisze: Jak już komuś pisałem, odstaw te zielone tabletki, bo najwyraźniej Ci nie pomagają.
Brocchi jest piłkarzem beznadziejnie słabym w obronie. Myślałem często, że researcherzy CM/FM się mylą, że taki piłkarz nie może być TAK SŁABY, ale patrzę na jego grę od dwóch lat, i można podsumować to jednym słowem - katastrofa.
Chodziło mi o kibiców. Specjalnie dla Ciebie nastepnym razem będę już pisał jaśniejWilmore pisze:Żydomasońska korporacja zdominowana przez cyklistów?
Nie rozśmieszaj mnie. Milan kontroluje Berlusconi, Giallani, Braida, Ancelotti, jeszcze paru innych gości, którzy mają trochę mniejsze kompetencje.
Od kiedy nie zajrzę do tematu to narzekania, obiekcje, frustracje dlaczego ten nowy Zidane nie gra, przecież on ma tak wielki talent, nazywają go nowym Zizou a on siedzi na ławie.Wilmore pisze:Gdzie ja go kreuję na wielki talent?
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 maja 2008, 23:02
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 maja 2008, 23:17
Ergo bronisz Ancelottiego.Kendo pisze:Próbuje tylko jakoś racjonalnie(!) a nie w sposób telenoweli rodem z Limy(wspólne sympatie i antypatie- zabrałeś mi grabki to posiedzisz na ławce) wyjaśnić decyzje Ancelottiego między innymi co do Włocha, którego jednak nie uważam za taką miernotę, bo jednak w Milanie gra.
Masz własną rzeczywistość, w której nie było świetnych interwencji Kalaca z meczu z Arsenalem, Violą czy wielu innych z początku roku - ok, masz prawo do własnego zdania.Kendo pisze: Ja sobie przypominam Kalaca, choćby z Pucharu Włoch gdzie bronił KATASTROFALNIE i zawalił nam niejeden mecz. Wolałbys postawić na bramce Dide, u ktrego jest szansa na poprawe, bo przecież bronić umie, czy na Pająka który jest kompletnie niesprawdzony, a jak się mu daje szanse to zawodzi.
Sprytnie, olewasz resztę zarzutów, twierdząc, że nie masz go za trenerskiego półboga, a odpowiadasz tylko na jeden zarzut. Sprytnie.Kendo pisze: Przygotowanie fizyczne-ok. Znasz pojęcie zmęczenia, kiedy każdy mecz jest ważny i nie możesz go odpuścić i musisz wystawiać najsilniejszy, jednakże przemęczony skład. Gdyby byli wartościowi zmiennicy, o co zarząd nie raczył sie postarać to i zmęczenie byłoby mniejsze i zawodnicy mieli by pewnie troche lżejsze nogi. Ale to wszystko wina Ancelottiego, trenera z długoletnim doświadczeniem, który akurat na jeden sezon zapomniał jak przygotować zespół fizycznie.
To na jakiej podstawie uważasz, że najlepszy według wielu lewy obrońca ligi portugalskiej, o którego bije się w tej chwili cała SuperLiga, nie nadaje się do Milanu?Kendo pisze: Osobiście nie miałem go okazji oglądać w Sportingu bo nie lubie oglądać jakoś ligi portugalskiej, ale od razu Cie uspokajam. Jeśli gra tak dobrze, to na pewno Milan będzie o tym wiedział i zastanowi się nad Leandro. Chyba że jakoś podpadł ostatnio Carlo bo wtedy to Kocioł
No pewnie, nie mam.Kendo pisze: Po drugie, primo przestań już nie opowiadać jaki ten Brocchi jest katastrofalny bo nie masz na poparcie tej tezy żadnych argumentów ani dowodów.
Jeśli uważasz, że kibice kontrolują Milan, to czy jesteś pewny, że wiesz, co znaczy słowo "kontrola"?Kendo pisze:Chodziło mi o kibiców. Specjalnie dla Ciebie nastepnym razem będę już pisał jaśniej Wink
Żal. Przytocz jedną moją wypowiedź, w której piszę o nim jako o nowym Zizou.Kendo pisze: Od kiedy nie zajrzę do tematu to narzekania, obiekcje, frustracje dlaczego ten nowy Zidane nie gra, przecież on ma tak wielki talent, nazywają go nowym Zizou a on siedzi na ławie.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 maja 2008, 7:35
Osobiście nie miałem go okazji oglądać w Sportingu bo nie lubie oglądać jakoś ligi portugalskiej, ale od razu Cie uspokajam. Jeśli gra tak dobrze, to na pewno Milan będzie o tym wiedział i zastanowi się nad Leandro. Chyba że jakoś podpadł ostatnio Carlo bo wtedy to Kocioł
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TouReQ » 12 maja 2008, 11:53
TouReQ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 maja 2008, 14:27
I dlatego przedłużył kontrakt z Milanem? Zostanie co najmniej na kolejny sezon. I wtedy, mam nadzieję, pożegna się z Milanem.TouReQ pisze:Z tego co ja wiem to Favalli powiedzial ze konczy kariere. Oby tak bylo.
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio