2 bramki strzela Nacho Camacho z rocznika 1990.
Czyżby kreowała się nam nowa perełka na miarę Kuna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 maja 2008, 0:03
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 04 maja 2008, 13:30
Dodam tylko że w dniu dzisiejszym Ignacio Camacho obchodzi swoje 18 urodziny. Prezent jaki sobie zgotował poprostu piękny. Już w innych spotkaniach np. z Villarrealem trafiał w poprzeczkę, a w innym w słupek. Atletico będzie miało z niego ogromną pociechę. Przyszły kapitan Rojiblanco.kaczy pisze:Atletico wygrywa 3-0 z Recre, udziekając Racingowi w walce o LM.
2 bramki strzela Nacho Camacho z rocznika 1990.
Czyżby kreowała się nam nowa perełka na miarę KunaPamiętam jak ten chłopak zadebiutował w spotkaniu z Barcą wygranym przez gospodarzy 4-2
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 11 maja 2008, 22:58
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 maja 2008, 23:01
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 maja 2008, 23:11
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matip7 » 12 maja 2008, 8:05
matip7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TouReQ » 12 maja 2008, 11:20
TouReQ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 12 maja 2008, 13:17
No wiadomo że chodzi o eliminacje, jednak nie dopuszczam myśli do siebie że tam może nas ktoś wyeliminować. Na 99 % będziemy rozstawieni więc nie trafimy na jakiegoś kolosa.matip7 pisze:Nie wiem czy to ważne, ale z tego co się orientuję to Atleti wywalczyło sobie prawo gry w ELIMINACJACH DO LIGI MISTRZÓW !!!! Ale to tak zupełnie na marginesie wierząc ze nie trafimy np. na mistrza Gruzji
A kiedy w tym sezonie pałętaliśmy się w środku sezonu oprócz pierwszych trzech spotkań ?TouReQ pisze:No w koncu awansowaliscie, bo z takim potencjalem jaki mieliscie to az zal bylo patrzec na paletanie sie w srodku tabeli. Malo tego, mysle ze mozecie cos zawojowac. Pozdro.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 12 maja 2008, 13:26
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 12 maja 2008, 13:43
Atak mamy dobry, jednak nie ma rezerwowego napastnika, bo Mista taki nie jest. Co do pomocy to potrzebny jest partner w środku dla Raul'a Garcii i to pożądny partner. Dużo zależy od tego czy zostanie Reyes i Luis Garcia, bo jeżeli odejdą to potrzebny będzie również skrzydłowy.vakabayashi pisze: Po drugie żeby odegrać jakąs rolę w przyszłęj LM Ateltico musi sie pożadnie wzmocnić. Macie bardzo dobry atak i linię pomocy natomiast IMHO brakuje wam solidnej linni obrony.
Hetinga już jest, choć nie wiem uważam aby był on lepszy od Pablo, a przed wszystkim od Pereii. Potrzebny jest też koniecznie prawy obrońca, bo po sezonie na 90 % odchodzi Seitaridis. Co do Ujfalusiego to ponoć jesteśmy faworytem, ale dopóki nie będzie oficialnego potwierdzenia to nie zawracam sobie nim głowy.vakabayashi pisze:Heitinga juz jest a co z Ujfalusim z Fioretntinykto bedzie bronił w nowym sezonie
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TouReQ » 12 maja 2008, 14:12
Nie chodzi mi o obecny sezon tylko kilka poprzednich.Asteniu pisze:A kiedy w tym sezonie pałętaliśmy się w środku sezonu oprócz pierwszych trzech spotkań ?
Heitinga jest twardy, solidny. Nie bedziecie zalowac. Poza tym moze grac na prawej obronie i dobrze sie w tej roli spisuje.Asteniu pisze:Hetinga już jest, choć nie wiem uważam aby był on lepszy od Pablo, a przed wszystkim od Pereii. Potrzebny jest też koniecznie prawy obrońca
TouReQ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 12 maja 2008, 14:13
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 12 maja 2008, 14:44
Tyle że w poprzednich sezonach nie mieliśmy takiego składu. W poprzednim dwóch podstawowych skrzydłowych nie grało przez 3/4 sezonu i nie było zmienników dla nich.TouReQ pisze:Nie chodzi mi o obecny sezon tylko kilka poprzednich.Asteniu pisze:A kiedy w tym sezonie pałętaliśmy się w środku sezonu oprócz pierwszych trzech spotkań ?
Mam nadzieje. Pewne jest że przez jego przyjście wzmocni się ławka rezerwowych, bo ktoś z trójki Pablo, Perea, Hetinga będzie musiał tam siedzieć.TouReQ pisze:
Heitinga jest twardy, solidny. Nie bedziecie zalowac.
TouReQ pisze:Poza tym moze grac na prawej obronie i dobrze sie w tej roli spisuje.
Oczywiście że zdaje sobie z tego sprawę i wcale się nie zdziwię tyle że ja chce na prawej obronie typowego prawego obrońce.Sammyy pisze:Asteniu byś się niemiło nie zdziwił jak się okaże, że to właśnie Heitinga przychodzi na prawą obronę. Zarówno w Ajaxie jak i kadrze Oranje bardzo często tam gra.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 13 maja 2008, 2:58
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 maja 2008, 19:53
Rossi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio