Vianuch pisze:Poza wszystkim, to w Racingu w nadchodzącym sezonie rozegrałby właśnie tyle meczów (La Liga, UEFA, Copa). Więc źle prawisz IMO Wink
Tak ale też nie wiadomo czy by te wszystkie mecze w Racingu wytrzymał

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 19 maja 2008, 18:14
Vianuch pisze:Poza wszystkim, to w Racingu w nadchodzącym sezonie rozegrałby właśnie tyle meczów (La Liga, UEFA, Copa). Więc źle prawisz IMO Wink
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 maja 2008, 18:23
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 19 maja 2008, 18:28
ColocciniA jaki zawodnik gra wszystkie mecze w sezonie?
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 19 maja 2008, 18:30
Vianuch pisze:Poza dwoma karygodnymi błędami Pepe
Chyba drugie, bo nas się nie powinno liczyćVianuch pisze:Z punktami z poprzedniego sezonu, teraz zajelibyśmy 3 miejsce Exclamation
Nie oczekuj, że Argentyńczyk od razu załapie się do 1 składu i zagra 50 meczów w sezonie.
No, ale zobacz jakie jest obciążenie psychiczne w Realu, a jakie w Racingu. Do tego dochodzi cyrk objazdowy, mecze o superpuchar, liga mistrzów i CDR.Vianuch pisze:Poza wszystkim, to w Racingu w nadchodzącym sezonie rozegrałby właśnie tyle meczów (La Liga, UEFA, Copa). Więc źle prawisz IMO Wink
Zerwanie wiązadeł krzyżowych - gorszej już nie mógł mieć, tylko komplikacje i ewentualna operacja mogłyby sprawić, że byłoby gorzej. Jednak jest to młody organizm i z pewnością się szybko zregeneruje.RealFan pisze:Z tego co mi wiadomo jego kontuzja nie jest az tak powazna.
el Crack

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 maja 2008, 18:35
37 w lidze - jednego nie gral.brylancik pisze:Coloccini Wink
Nie wiem co mu dokladnie jest (slyszalem o skreceniu kolana a nie zerwanych wiezadlach, choc moze to jak sie myleel Crack pisze: Zerwanie wiązadeł krzyżowych - gorszej już nie mógł mieć, tylko komplikacje i ewentualna operacja mogłyby sprawić, że byłoby gorzej. Jednak jest to młody organizm i z pewnością się szybko zregeneruje.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 19 maja 2008, 18:38
No ja słyszałem o zerwaniu wiązadeł, ale może się mylęNie wiem co mu dokladnie jest (slyszalem o skreceniu kolana a nie zerwanych wiezadlach, choc moze to jak sie myle Razz ), ale poczatkowe diagnozy mowily o miesiecznej przerwie, dopiero pozniej okazalo sie, ze nie zagra do konca sezonu. Z tego co mi wiadomo na okres przygotowawczy powinien byc zdrowy.

el Crack

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 19 maja 2008, 19:00
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 maja 2008, 19:13
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robson10 » 20 maja 2008, 9:48
robson10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 20 maja 2008, 11:37
www.rojadirecta.com podaje ze udostępnią linka do meczu przed samym spotkaniemrobson10 pisze:Wie ktoś czy gdzieś dzisiaj można zobaczyć mecz Realu z Al Nasr i o której ?
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 20 maja 2008, 14:28
el Crack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 maja 2008, 14:32
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 20 maja 2008, 14:52
Wygląda na to, że to nie jest jakaś bardzo poważna kontuzja i chyba nie chodzi o zerwanie wiązadeł.Testy medyczne
Okazuje się, że pełne porozumienie między Realem Madryt a kantabryjskim klubem zawarte zostało już kilka tygodni temu. Sam Garay przeszedł już nawet pod okiem lekarzy Królewskich testy medyczne, które miały miejsce 8 maja w stolicy Hiszpanii. Sztab medyczny oczywiście przystał na transfer tego zawodnika, mimo to, że Argentyńczyk wciąż zmaga się z kontuzją, której doznał jeszcze w meczu z Getafe w Copa del Rey.
Sam Garay spędza obecnie czas w Argentynie, gdzie przechodzi przez ostatnią fazę rehabilitacji, po tym jak nabawił się kontuzji kolana, która wyłączyła go z gry na najważniejszą część sezonu. To właśnie tą absencją można tłumaczyć ostatni spadek formy Racingu, który o miejsce premiowane udziałem w Pucharze UEFA musiał walczyć aż do ostatniej kolejki La Liga.
el Crack

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 20 maja 2008, 14:52
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 20 maja 2008, 14:54
Marcin87
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio