Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 800

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 19 maja 2008, 18:14

Vianuch pisze:Poza wszystkim, to w Racingu w nadchodzącym sezonie rozegrałby właśnie tyle meczów (La Liga, UEFA, Copa). Więc źle prawisz IMO Wink

Tak ale też nie wiadomo czy by te wszystkie mecze w Racingu wytrzymał :D Może też musiałby mieć jakiś odpoczynek podczas sezonu bo z tego co wiem i z moich małych wiadomości o La Liga to on nigdy nie grał takiego w sezonie mocno naszpikowanym meczami :P

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 maja 2008, 18:23

A jaki zawodnik gra wszystkie mecze w sezonie? Kazdy gra tyle, ile moze.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 19 maja 2008, 18:28

A jaki zawodnik gra wszystkie mecze w sezonie?
Coloccini ;)

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 19 maja 2008, 18:30

Vianuch pisze:Poza dwoma karygodnymi błędami Pepe

E tam, chłopaki byli bardzo rozluźnieni, nie chciało im się zbytnio biegać :P. Fakt przy pierwszej bramce Pepe został objechany, ale gdzie był Ramos? To chyba prawa to jego? Potem, Canna zatańczył, zamiast pilnować zawodnika bliżej bramki, no, ale zaryzykował. Druga bramka to według mnie błąd Metze, który jest strasznie wolny i to jego zawodnika Pepe musiał kryć.
Vianuch pisze:Z punktami z poprzedniego sezonu, teraz zajelibyśmy 3 miejsce Exclamation
Chyba drugie, bo nas się nie powinno liczyć :P
Nie oczekuj, że Argentyńczyk od razu załapie się do 1 składu i zagra 50 meczów w sezonie.

Nie oczekuje tego od niego. Po prostu chodzi mi o to, żeby w tym sezonie sie ograł w Realu, zagrał z ~25 meczów, a w następnym godnie zastąpił Fabio.

Vianuch pisze:Poza wszystkim, to w Racingu w nadchodzącym sezonie rozegrałby właśnie tyle meczów (La Liga, UEFA, Copa). Więc źle prawisz IMO Wink
No, ale zobacz jakie jest obciążenie psychiczne w Realu, a jakie w Racingu. Do tego dochodzi cyrk objazdowy, mecze o superpuchar, liga mistrzów i CDR.
RealFan pisze:Z tego co mi wiadomo jego kontuzja nie jest az tak powazna.
Zerwanie wiązadeł krzyżowych - gorszej już nie mógł mieć, tylko komplikacje i ewentualna operacja mogłyby sprawić, że byłoby gorzej. Jednak jest to młody organizm i z pewnością się szybko zregeneruje.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 maja 2008, 18:35

brylancik pisze:Coloccini Wink
37 w lidze - jednego nie gral.
1 w Copa del Rey - jednego nie gral
Brak europejskich pucharow.

Tak to mozna grac :P
el Crack pisze: Zerwanie wiązadeł krzyżowych - gorszej już nie mógł mieć, tylko komplikacje i ewentualna operacja mogłyby sprawić, że byłoby gorzej. Jednak jest to młody organizm i z pewnością się szybko zregeneruje.
Nie wiem co mu dokladnie jest (slyszalem o skreceniu kolana a nie zerwanych wiezadlach, choc moze to jak sie myle :P ), ale poczatkowe diagnozy mowily o miesiecznej przerwie, dopiero pozniej okazalo sie, ze nie zagra do konca sezonu. Z tego co mi wiadomo na okres przygotowawczy powinien byc zdrowy.

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 19 maja 2008, 18:38

Nie wiem co mu dokladnie jest (slyszalem o skreceniu kolana a nie zerwanych wiezadlach, choc moze to jak sie myle Razz ), ale poczatkowe diagnozy mowily o miesiecznej przerwie, dopiero pozniej okazalo sie, ze nie zagra do konca sezonu. Z tego co mi wiadomo na okres przygotowawczy powinien byc zdrowy.
No ja słyszałem o zerwaniu wiązadeł, ale może się mylę :lol: . Na oficjalnej stronie RS nic nie piszę, trzeba o tym w necie poszukać

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Radzę ściągnąć, Diarra bije Schuster, skandal :lol: ---> http://rapidshare.com/files/116051575/campeones5.avi

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 19 maja 2008, 19:00

Wazne jest ze Garay doznal kontuzje w starciu ze swoim przyszlym kolega Estebanem Granero :) Ja tez slyszalem ze to skrecenie kolana

robson10
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robson10 » 20 maja 2008, 9:48

Wie ktoś czy gdzieś dzisiaj można zobaczyć mecz Realu z Al Nasr i o której ?

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 20 maja 2008, 11:37

Dla znających angielski filmik prezentujący nasz najnowszy nabytek Garaya (i troche co sie je w hiszpanii :wink: )http://pl.youtube.com/watch?v=em9r72BLKS0 w tym krótki wywiad z samym zawodniem
robson10 pisze:Wie ktoś czy gdzieś dzisiaj można zobaczyć mecz Realu z Al Nasr i o której ?
www.rojadirecta.com podaje ze udostępnią linka do meczu przed samym spotkaniem

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 20 maja 2008, 14:28

Co do Garaya to warto dodać, że strzelił nam bodajże 3 bramki w poprzednim sezonie (jeden z wolnego, a dwa z karnych, zresztą niesłusznych). Wszystko super, zawodnik, cena, tylko ta kontuzja mnie martwi, niby nic poważnego, ale nie wiadomo dokładnie co mu jest. Ja raczej wykluczyłbym zerwanie wiązadeł ze względu na czas rehabilitacji, który minimalnie wynosi 6 miesięcy, to musi być coś innego, tylko co?

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 maja 2008, 14:32

Ja bym sie za bardzo nie martwil ta kontuzja. Nasz klub wie co robi. Nauczony przypadkiem Woodgate'a na pewno nie kupowalby Garaya, gdyby byly jakies watpliwosci odnosnie jego zdrowia.

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 20 maja 2008, 14:52

No i pozytywna wiadomość:
Testy medyczne
Okazuje się, że pełne porozumienie między Realem Madryt a kantabryjskim klubem zawarte zostało już kilka tygodni temu. Sam Garay przeszedł już nawet pod okiem lekarzy Królewskich testy medyczne, które miały miejsce 8 maja w stolicy Hiszpanii. Sztab medyczny oczywiście przystał na transfer tego zawodnika, mimo to, że Argentyńczyk wciąż zmaga się z kontuzją, której doznał jeszcze w meczu z Getafe w Copa del Rey.

Sam Garay spędza obecnie czas w Argentynie, gdzie przechodzi przez ostatnią fazę rehabilitacji, po tym jak nabawił się kontuzji kolana, która wyłączyła go z gry na najważniejszą część sezonu. To właśnie tą absencją można tłumaczyć ostatni spadek formy Racingu, który o miejsce premiowane udziałem w Pucharze UEFA musiał walczyć aż do ostatniej kolejki La Liga.
Wygląda na to, że to nie jest jakaś bardzo poważna kontuzja i chyba nie chodzi o zerwanie wiązadeł.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 20 maja 2008, 14:52

Garay ma skrecone kolano i tyle:) W lipcu ma byc gotowy do gry. Skoro nasi lekarze pozwolili na transfer znaczy ze wszystko z nim bedzie w porzadku. Dlaczego sa na swiecie ludzie ktorzy zawsze wszystko widza w ciemnych barwach?

Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 20 maja 2008, 14:54

No i Real znów zakorbił zawodnika który miał być w Barcelonie.Laporta :roll: kochamy CIę

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”