Z tym bardzo to chyba lekka przesada. Dobrze i tyle, a to dobrze, bierze sie tylko i wyłącznie z jego zapitolingu i ciągłej walki.Cris7 pisze:Już lepiej Park, który pod koniec sezonu grał bardzo dobrze.
Dokładnie. Niech Vida i Rio robią z DD to co robili wtedy, aż do feralnej akcji na 1-0.Cris7 pisze:Tyle, że mam nadzieję, że z innym wynikiem.
Meczem już żyje dwa dni. Cały czas sie karmie jakimiś kompilacjami z '99, z jakiś naszych cudnych comebackow, z naszej drogi na Łużniki. Nie moge sie po prostu doczekać.
Skład, hm, jestem za tym czymś co wypisał Cris. Nani sie chyba spala w ważnych momentach (patrz: mecz z Chelsea), wiec chyba warto postawić na rutyniarza, co prawda, będącego cały sezon praktycznie pod formą, ale nie zawodzącego w najważniejszym momencie tego sezonu. Poza szczelną obroną, licze przede wszystkim na Ronaldo i Roo. Jeśli ten pierwszy zagra na swojej nominalnej pozycji, to jestem pewien, że bedzie robil zagrożenie. Jakoś ta szpica dla Cristiano to średni pomysł. Roo nie musi strzelać, niech robi to co mu świetnie wychodzi w tym sezonie, niech bedzie architektem.
A, i jak mamy przegrać, to prosze, nie w karnych, bo umre chyba na zawał