Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 maja 2008, 21:33
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 maja 2008, 22:07
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 maja 2008, 22:12
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 19 maja 2008, 22:12
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 20 maja 2008, 9:58
Juz drugi sezon z rzedu będziemy się mijaćChlopaczek pisze:Bayern nam zaplacil zebysmy nie grali w tych samych rozgrywkach co oni
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 21 maja 2008, 3:25
Spodziewałem się narodowej tragedii, a tu sielanka. Milanisci w humorach błogosławią Gallianiego. Boki zrywać !Jeżeli mu wierzyć to będzie ciekawie.
A nie mówiłem, że wy Milanisci tępi jesteście skoro musicie czytać jedną wypowiedz 3-4 razy.Czytałem ze 3-4 razy bo nie wierzyłem
A w kolejnym puchar lata.Tak w ogóle to powodzenia w Pucharze UEFA w przyszłym sezonie
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 maja 2008, 5:24
Tym tekstem najpewniej zapewniles sobie bana. W sumie juz wczesniej za "swolocz" powinni cie podciagnac do dziesiatki.MarcinW pisze:A nie mówiłem, że wy Milanisci tępi jesteście skoro musicie czytać jedną wypowiedz 3-4 razy.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 21 maja 2008, 8:49
Jeden sezon w P. UEFA to nie tragedia. Wiem to po moim klubieMarcinW pisze:Spodziewałem się narodowej tragedii, a tu sielanka.
Podnosimy poziom forum, tak?MarcinW pisze:A nie mówiłem, że wy Milanisci tępi jesteście skoro musicie czytać jedną wypowiedz 3-4 razy.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 maja 2008, 11:36
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 maja 2008, 18:40
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 maja 2008, 19:04
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 23 maja 2008, 19:18
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 maja 2008, 19:33
A mam zacząć pół roku po zakończeniu mercato?Chlopaczek pisze:Dopiero sie sezon skonczyl a Ty juz narzekasz Wilmore.
Nic mi nie wiadomo o Cafu i Serginho, jakieś szczegóły?Chlopaczek pisze: Jak na Milan to do tej pory zrobilismy naprawde duzo.Odszedl Serginho Cafu Ba przyszedl Flamini.
Taa, zostanie jeszcze "tylko" Dida z Kalacem (mając na wypożyczeniach Storariego i Abiattiego i chcąc kupić jeszcze kogoś obu powyższych posłałbym do diabła, ale Pająk na pewno zostanie, więc spodziewać się należy raczej młodego zdolnego, który się będzie uczyć, niż ukształtowanego golkipera).Chlopaczek pisze:Viola chce Gilardino i Oddo.Niech biora.W ten sposob pozbylismy sie niemal wszystkich pilkarzy
Co pokazał transfer Oliveiry. Następcy Shevy szukano tak wytrwale, że spośród wielu naprawdę dobrych kandydatur wybraliśmy tykającą bombę za ogromne pieniądze.Chlopaczek pisze:To sa wytrawni gracze.
Tego, że jeśli niektóre problemy widać gołym okiem, to działacze zaczną działać energicznie z miejsca, a nie czekać na to, aż co ciekawsze kąski (Barzagli, Vargas, Amauri, Drogba, Lloris) wyciągną inni, a my zostaniemy z ręką w nocniku i ostatniej nocy okienka ściągniemy przykładowo Milito.Chlopaczek pisze: Mercato jeszcze sie nawet oficjalnie nie zaczelo sezon skonczyl sie 5 dni temu nie wiem doprawdy czego Ty oczekujesz.
Jak nie było?!Łukasz_ pisze:Do tego zarząd w końcu podaje konkrety, przyjdzie napastnik, przyjdzie obrońca. Łącznie 7-8 nowych piłkarzy. Padają nawet nazwiska. Wcześniej tego nie było
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 23 maja 2008, 19:52
Po co nam DP jeżeli Emerson zostanie ? Czepiasz się Ancelottiego że wprowadza Brochhiego na boisko jak przegrywamy a chcesz znów robić to samo. Poparz na naszą ławkę z tego sezonu. Jaką tam siłę offensywną widzisz ? Bo ja tylko Gourcuffa i rezerwowego Gile który jest niesamowitym wzmocnieniem. Przeważnie wchodzi za napastnika.Wilmore pisze:Jest źle. I nie zapowiada się, że będzie lepiej. Pozytyw widzę w tym, że Brocchi ma odejść do Grecji - aż dziw, że tam go chcą - więc może zaczną się poszukiwania na gwałt jakiegoś dobrego DP na ławkę, chyba że (oby) pozostanie Emerson.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 23 maja 2008, 19:55
Wilmore pisze:Chlopaczek napisał:
Jak na Milan to do tej pory zrobilismy naprawde duzo.Odszedl Serginho Cafu Ba przyszedl Flamini.
Nic mi nie wiadomo o Cafu i Serginho, jakieś szczegóły?
Mates
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio