RóżA pisze:Z Nasriego byłbym o wiele bardziej zadowolony niż ze sprowadzenia Krancjara.
Za Chorwatem tylko przemawia jedna rzecz- ograny w Premiership, ale imo bez fajerwerk. Dla niektórych Nasri jest przereklamowany... OK, ja dość często oglądałem Marsylię i ci którzy uważają go za przereklamowanego gracza są w wielkim błędzie. Wiadome, teraz każdy szuka nowego Zidane i młodzi, utalentowani francuscy zawodnicy nie mają z tym łatwo.
Vela jest szykowany do napadu. Theo też jest napastnikiem, chociaż w klubie bardzo rzadko gra na tej pozycji, ale Wenger coś mówił, że będzie go częściej wystawiał w ataku.majer13 pisze: Tych dwóch możesz nie liczyć bo:
- jeden ma złamana nogę
- drugi więcej będzie w szpitalu ni na murawie
Więc jeszcze jeden dla uzupełnienia kadry by się przydał Very Happy
Moim zdaniem musimy wzmocnić: bramka (jakiś doświadczony bramkarz na ławkę), środek defensywy (Albiol
Na dzień dzisiejszy uważam Evere za lepszego obrońcę. Ale jakby nie patrzeć, Clichy jest młodszy od niego o 4 lata.Kamil232 pisze:Co do lewego obrońcy to IMO Evra>Clichy>Abidal.
Dziwi mnie brak powołania dla Sagni, bo w Premiership był najlepszym prawym obrońcą. Tym bardziej, że prawa strona reprezentacji wygląda dużo słabiej. Clerc, Sagnol... please