Nie wiem czy to prawda, nie interesuje mnie to. Taka ciekawostka w radiu się pojawiła. Może jakiś kibic MU pozwoli sobie wyjaśnić nam ten problem.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 maja 2008, 13:13
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 21 maja 2008, 13:18
Mnie w zasadzie też nieŁukasz_ pisze:Nie wiem czy to prawda, nie interesuje mnie to.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 maja 2008, 13:20
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 21 maja 2008, 13:36
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 maja 2008, 13:43
Mylisz sieŁukasz_ pisze: Pewnie spłacają to na zasadzie jakiegoś % od przychodów, wygrywają to mają większe przypływy gotówki i liczba raty rośnie. Mniej wygrywają, mają mniej kasy - mniej spłacają Na pewno o to w tym chodziło że wygrywając muszą więcej oddać bankowi
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 21 maja 2008, 14:45
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 21 maja 2008, 17:04
Ta, popatrzmy na skład Arsenalu:Kamil232 pisze:A może mecz z Arsenalem w FA CUP
To jest raz.Arsenal: Lehmann - Hoyte, Gallas, Toure, Traore - Eboue, Fabregas (Flamini 70'), Silva, Hleb (Adebayor 70') - Eduardo (Senderos 71'), Bendtner[
Wszedł w 72 minucie jak wszystko było ustalone, rywale rozbici psychicznie, nic wielkiego strzelić bramke w takim momencie. To jest dwa.Kamil232 pisze:albo z LFC w lidze?
Nie porównuj mi tutaj szczyla Naniego, który gra pierwszy sezon, niczym sie nie zasłużył dla klubu, do swietnych zawodników, ktorzy przykładali sie wszystkim czym mogą do tryumfów, grali bardzo dobrze w najważniejszych meczach sezonu. To trzyKamil232 pisze:Jak mnie denerwują takie gadaki po jednym meczu, w zeszłym roku w Mediolanie wszyscy zawiedli Scholes, Giggs, Vidic, Carrick, Rooney i co oni też się spalają w najważniejszych meczach ?
rdz
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 21 maja 2008, 19:35
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 21 maja 2008, 19:37
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 21 maja 2008, 19:42
Czy aż tak bardzo? Nie ma za sobą bardzo udanego sezonu. Fakt, ostatnie mecze w jego wykonaniu były dobre, ale widocznie SAF uznał inaczej.Giggsy King pisze:Giggsy Crying Co jak co, ale mu się należy.
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 maja 2008, 19:43
wg uefa.commajer13 pisze:A może zagramy 4-3-3 z Cristiano w ataku
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 21 maja 2008, 19:48
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 21 maja 2008, 19:57
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 21 maja 2008, 20:06
Sammyy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl