Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 20 maja 2008, 18:07
Giggsy King
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 20 maja 2008, 19:52
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2008, 0:13
Kto wygra Ligę Mistrzów:
Manchester United
fieldy
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 23 maja 2008, 16:44
wichniar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 23 maja 2008, 17:18
Prawdopodobnie przegrałeś, ale idź do totmixa i sprawdź to na 100 %.wichniar pisze:Siemka. Mam pytanie. Jak liczone będzie spotkanie : Tsonga - Simon![]()
Postawiłem na Tsongę ale ten skreczował jeszcze przed rozpoczęciem meczu. Grałem w totomixie.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 23 maja 2008, 17:23
wichniar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 23 maja 2008, 17:28
Dżokere

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 23 maja 2008, 17:53
Z tego co się orientuje to w Stsach jest inaczej i byś przegrał.Dżokere pisze:Skoro Tsonga skreczował przed meczem, to zakład rozliczony po kursie 1,00 gdyż w Toto-Mixie - mecz musi się zacząć
Ma prawo, ale nie obowiązek, więc mogą sobie potraktować to jak chcą, co jest trochę bez sensu, chyba że ja źle to interpretuje.Totomix pisze:Spółka ma prawo do unieważnienia zakładu pojedynczego oraz zwrotu wpłaconej stawki uczestnikowi zakładów w przypadkach, gdy :
* zakład został zawarty po rozpoczęciu obstawianego zdarzenia,
* nastąpiła zmiana miejsca zdarzenia tj. boiska (kortu, parkietu itp.) gospodarzy na boisko gości, ewentualne zamknięcie boiska gospodarzy lub wybór neutralnego boiska czy dobrowolny wybór boiska przeciwnika jako miejsca odbywania zdarzenia nie powoduje unieważnienia zakładu ani zwrotu stawki,
* obstawiony został zakład na zwycięstwo, ewentualnie lokatę indywidualnego zawodnika lub zespołu, a wymienieni nie stawią się na zawody, bez względu na przyczyny (np. kontuzje, niestawienie się w ustalonym terminie, dyskwalifikacje itd.),
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 maja 2008, 18:49
nie przegralby, w stsie jest dokladnie tak samo, i zawsze weryfikuja tak mecze tenisa jezeli mecz sie nie rozpocznie, co innego jak krecz podczas spotkania (w gamebookers tak na marginesie i w takim wypadku jest zwrot)Asteniu pisze:Z tego co się orientuje to w Stsach jest inaczej i byś przegrał.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 23 maja 2008, 19:08
wichniar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 23 maja 2008, 20:31
Chyba jednak nie. Pamiętam że na stsach kumpel miał podobny problem i kupon uznali mu za przegrany :czeher pisze:nie przegralby, w stsie jest dokladnie tak samo, i zawsze weryfikuja tak mecze tenisa jezeli mecz sie nie rozpocznie, co innego jak krecz podczas spotkania (w gamebookers tak na marginesie i w takim wypadku jest zwrot)Asteniu pisze:Z tego co się orientuje to w Stsach jest inaczej i byś przegrał.
Wiec nie strasz go, chlopak nie rpzegral kurs 1,00
Tak, więc w totomixie policzą Ci to spotkanie po kursie 1.00 (najprawdopodobniej), a w stsach byś mógł już kupon wyrzucić. Chyba że ja coś źle interpretuje.STS pisze: W przypadku obstawienia zakładu na zwycięstwo, ewentualnie na lokatę indywidualnego zawodnika lub zespołu, a wyżej wymienione osoby nie stawią się, bez względu na powód (kontuzja, niestawienie się w ustalonym terminie itd.) na zawody, stawka nie zostaje zwrócona.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 maja 2008, 20:44
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 23 maja 2008, 21:22
No to mówisz że miałeś taki sam przypadek i Ci oddali ? Dziwne, bo kumpel miał także taki sam i nie chcieli mu uznać kupona, a może to zależy od wygranej. Jak masz 50 zł to Ci uznają, a jak masz 1000 zł to już nieczeher pisze:paragrafy paragrafmi a zycie swoja droga ja tam na stsie zjadlem prawie zeby i nie bylo jeszcze przypadku kiedy ktos oddal mecz nie wychodzac na kort i nie bylo zwrotu
Asteniu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio