Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 198

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 27 maja 2008, 12:43

Morrow pisze:
Ronaldo zresztą nie chce odejść. Wie doskonale, że gra w najlepszej drużynie na Kontynencie, trenuje pod okiem najlepszego managera i gra dla fanów, którzy go ubóstwiają.

Ty tak myślisz. To Portugalczyk, wiadomo, że będzie go ciągnęło do Hiszpanii i pewnie prędzej czy później tam trafi. Będziemy mieli pewnie do czynienia z szopka a la Kaka ale pozostania Cristiano nie byłbym wcale taki pewien. Denerwuje mnie tylko ta cała otoczka, po finale mówi, że zostaje, kilka dni później, że da odpowiedź za 2 tygodnie. Wiadomo, że rozchodzi się o kontrakt ale powinien zachowywać się poważniej.
Jestem pewien, że zostanie dopóki duet trenerski będzie stanowiła para Ferguson - Quieroz.

Również wydaje mi się, że Ron wyląduje kiedyś w wymarzonej Hiszpanii, ale obecnie wszystko czego może tylko zapragnąć profesjonalny piłkarz dostaje na OT.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 27 maja 2008, 12:53

red85 pisze:ale obecnie wszystko czego może tylko zapragnąć profesjonalny piłkarz dostaje na OT.
twierdzisz ze Real nie zoferwoałby mu tego czego moze zapragnąć :>

bo według mnie Ronaldo w Realu dostałby nawet wiecej anieżeli profesionalny pilkarz moze zapragnąć
red85 pisze:i gra dla fanów, którzy go ubóstwiają.
gdyby przyszedł do Realu hiszpanie by popełnili zbiorowe szaleństwo (moze poza katalonią)

ALE:

ja go nie chce w Realu (szkoda ze Real myśli inaczej)

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 27 maja 2008, 16:22

amolinn pisze:
vakabayashi pisze:Micah`a Richards`a z Man City
Micah mówił kiedyś że chce przejść do Arsenalu i mam nadzieje że dalej trzyma się tego. Mam nadzieje że nie będzie to kolejny zawodnik sprzątnięty Wengerowi sprzed nosa. Chociaż MC żądał za niego fortunę (30mln jeśli dobrze pamiętam).
Tak,tak i jeszcze raz TAK dla Richardsa.A to że żądaja za niego fortune to sie nie dziwie,bo to Anglik.On własnie idealnie pasowałby do Man Utd,a to dlatego że nie potrzebny nam prawy obrońca który wlącza się w akcje ofensywne tylko prawy brońca który pozwalałby Ronaldo trochę pochasać na skrzydle.Ale to jest tylko moje zdanie,wielu sie może nie zgadzać

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 27 maja 2008, 17:06

Kubańczyk pisze:Tak,tak i jeszcze raz TAK dla Richardsa.A to że żądaja za niego fortune to sie nie dziwie,bo to Anglik.On własnie idealnie pasowałby do Man Utd,a to dlatego że nie potrzebny nam prawy obrońca który wlącza się w akcje ofensywne tylko prawy brońca który pozwalałby Ronaldo trochę pochasać na skrzydle.Ale to jest tylko moje zdanie,wielu sie może nie zgadzać
:lol: Zażądają pewnie astronomicznej kwoty, i tu nawet nie chodzi o to, że jest Anglikiem, ale przede wszystkim gra w drużynie, która nie przepada :lol: za United. Bardzo wątpliwy transfer moim zdaniem.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 27 maja 2008, 17:16

Tak,tak i jeszcze raz TAK dla Richardsa.A to że żądaja za niego fortune to sie nie dziwie,bo to Anglik.On własnie idealnie pasowałby do Man Utd,a to dlatego że nie potrzebny nam prawy obrońca który wlącza się w akcje ofensywne tylko prawy brońca który pozwalałby Ronaldo trochę pochasać na skrzydle.Ale to jest tylko moje zdanie,wielu sie może nie zgadzać
W defensywie to tak wyklinany tutaj Brown nie jest od niego gorszy.

Trochę dziwne w ogóle jest Twoje rozumowanie - lepiej byłoby przecież dla Ronaldo mieć zawodnika, który mu pomaga w akcjach ofensywnych, który absorbuje uwagę obrońców rywala.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 maja 2008, 17:26

red85 pisze:W defensywie to tak wyklinany tutaj Brown nie jest od niego gorszy.
Ale sie czepiles Browna, na kazdym kroku podkreslasz jaki to swietny zawodnik :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 maja 2008, 17:28

Brown nie jest gorszy od Richardsa ?
I jest kilka klasy lepszy od Djourou ?

Niby widać 2 pytania, ale tak po prawdzie to nie mam pytań :badziewie:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 27 maja 2008, 18:26

W defensywie to tak wyklinany tutaj Brown nie jest od niego gorszy.
:roftl3: A świstak siedzi ...

Rochards gdyby trafił na Old Trafford kibice City popełnili by sepuku. Ale ja tam nic przeciwko jednemu i drugiemu nie mam :lol:

Niestety Pique już opuścił Old Trafford. Nie rozumiem trochę polityki Fergusona. Wpierw ściąga Pique i Rossiego, by później oddawać ich za cztery piłki i dwie butelki Żywca gazowanego. A tak zachwalał obu :roll:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 27 maja 2008, 19:06

Loczek pisze:Niestety Pique już opuścił Old Trafford. Nie rozumiem trochę polityki Fergusona. Wpierw ściąga Pique i Rossiego, by później oddawać ich za cztery piłki i dwie butelki Żywca gazowanego. A tak zachwalał obu Rolling Eyes

Jakby nie patrzeca zarobilismy na obu jakies 15mln funtów.

Poza tym Rossi w lidze hiszpanskiej wcale tak nie wymiata jak niektorzy staraja sie tu wmawiac. Strzelil 11 bramek z czego jakies 5 jak nie 6 z karnych. Nam nie byl potrzebny.
Role Pique w przyszlym sezonie bedzie odgrywal Evans, ktory na pewno nie jest slabszym zawodnikiem, a z pewnoscia ma wieksze doswiadczenie(rok w belgi, rok w Sunderlandzie i od ponad roku gra w pierwszym skladzie w reprezentacji).

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 27 maja 2008, 19:30

John Travolta pisze:Strzelil 11 bramek z czego jakies 5 jak nie 6 z karnych. Nam nie byl potrzebny.

To od Carlosa i Roo dużo gorszy nie był a nie zapomnijmy że w Villarealu trochę trudniej strzela się bramki niż w Manchesterze ;)
John Travolta pisze:Role Pique w przyszlym sezonie bedzie odgrywal Evans, ktory na pewno nie jest slabszym zawodnikiem, a z pewnoscia ma wieksze doswiadczenie(rok w belgi, rok w Sunderlandzie i od ponad roku gra w pierwszym skladzie w reprezentacji).

Dokładnie a tak przynajmniej trochę zarobiliśmy :D Więc Ja po Pique płakać nie będę :D

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 27 maja 2008, 19:44

Rossi pisze:
red85 pisze:W defensywie to tak wyklinany tutaj Brown nie jest od niego gorszy.
Ale sie czepiles Browna, na kazdym kroku podkreslasz jaki to swietny zawodnik :roll:
Jak się czyta przez kilka miesięcy takie herezje, jaki to Wes jest beee... :)
Brown nie jest gorszy od Richardsa ?
I jest kilka klasy lepszy od Djourou ?
Ad.1
W defensywie nie jest gorszy. Radzę czytać uważnie. Richards jest dla mnie po prostu przereklamowany. Ma olbrzymi potencjał, ale w niejednym meczu popełniał błędy w ustawieniu. Taka natura młodego stopera - Brown zaś to doświadczony obrońca, który właśnie tym bije na głowę swojego młodszego rywala zza miedzy.

Jeśli więc ma to być prawy obrońca, który ogranicza się tylko do zadań defensywnych(jak zasugerował pewien forumowicz), to nie widzę sensu w wykładaniu olbrzymiej kasy za zawodnika, który nie wykona wcale tych zadań lepiej niż nasz wychowanek.

A na stoperze sami mamy utalentowanych grajków.

Ad.2
Bez cienia wątpliwości.

PS Capello ostatnio stawiał na prawej na Browna, więc chyba coś prawdy jest w tym co mówię :)

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 27 maja 2008, 20:23

Loczek pisze: , a United dostanie Robinho, Ramosa, Diarrę i 50 mln.
OMG :shock: Czy Real naprawde jest w stanie oddac Ramos :?:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 maja 2008, 20:25

Kubańczyk pisze:OMG Shocked Czy Real naprawde jest w stanie oddac Ramos Question
Przeczytaj mojego posta zaraz pod tamtym.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 maja 2008, 20:31

Kubańczyk pisze:OMG Shocked Czy Real naprawde jest w stanie oddac Ramos Question
To był, jak mniemam, żart - prasa angielska jeszcze do pakietu dorzuci Schustera jako sprzątaczkę i Casillasa do podawania Kuszczakowi bidonów w czasie trwania negocjacji, ich stać na wszystko. ;)

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 27 maja 2008, 21:05

Obrazek

to prawda? bo ja nic nie slyszalem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”