Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 maja 2008, 20:20
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 maja 2008, 20:34
RealFan pisze:Ale jakich pilkarzy maja Niemcy, a jakich Polska?
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 maja 2008, 20:40
Jarzinho pisze: Jednak z drugiej strony z kim gralismy jacys amatorzy + slabeusz w nie najmocniejszym skladzie. Brak 2-3 skladnych akcji przez 180 minut to nie wina potencjalu, bo sorry, ale Gargula, MAjewski, Murawski, Dudka i inni potrafia normalnie tak rozegrać.
Jak mozna miec braki w przygotowaniu fizycznym, mialo nie byc powtorki z Janasa.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 maja 2008, 21:21

fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 27 maja 2008, 21:23
Kuszczak jak dla mnie jest równym bramkarzem jak Boruc a nawet Fabian - choć nie wiem czemu taka podnieta z niego w TV skoro był 3 bramkarzem Arsenalu. Ale do rzeczy. Kuszczak ma mówic, ze nie chce byc 1 bramkarzem repry? To chyba lepiej, koleś ma ambicje. Ale wg Ciebie powinen powiedzieć: "Jadę na EURO aby być 2-3 bramkarzem jako turysta, mam gdzieś treningi bo i tak jestem rezerowy"Marcin87 pisze:Nie napiszę wiele ciepłych słów na temat rezerwowego bramkarza Manchesteru.Wczoraj błąd błędem poganiał.A to złe wybicie piłki toczącej sie w jego stronę WOLNO a to złe podanie.Jedną sytuacje wybronił wślizgiem.Deczko to za mało.
Ale jeszcze nie to mnie dziwi,martwi,śmieszy?
Zachowanie Kuszczaka.Wszędzie w wywiadach powtarza że chce być pierwszym bramkarzem Reprezentacji.Zuchwalstwo i buńczucznośc.czy jakoś tak
Jak na razie Artek Boruc jest 1 w naszej kadrze.I długo nim pozostanie.
Z Kuszczaka robi się polska Krystyna Ronaldo.Bez kitu
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 27 maja 2008, 21:25
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 maja 2008, 21:27
Juz myslalem, ze umiesz wyciagac wnioski z calosci posta.Jarzinho pisze: Jednak z drugiej strony z kim gralismy jacys amatorzy + slabeusz w nie najmocniejszym skladzie. Brak 2-3 skladnych akcji przez 180 minut to nie wina potencjalu, bo sorry, ale Gargula, MAjewski, Murawski, Dudka i inni potrafia normalnie tak rozegrać.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 27 maja 2008, 21:30
Ja w życiu bym nie wyrzucił Majewskiego. Grał słabo, ale to tylko dla tego że musiał grać na prawej stronie, on musi grać w środku i tam gra bardzo dobrze. Jednak coś czuje że Leo jednak go usuniefieldy pisze:Saganowski, Majewski i Pazdan/Garguła ?
Moja trójka do odpadnięcia
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 maja 2008, 21:52
RealFan pisze:Braki w przygotowaniu fizycznym nie sa wina Beenhakkera. Ci racze pojawili sie na zgrupowaniu majac te braki i teraz musza to nadrobic. Ale co tu tlumaczyc. W kolko to samo.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 maja 2008, 22:24
no ja też, to nie jest trójka, którą ja bym odesłał [choć napisałem, że mojaAsteniu pisze:Ja w życiu bym nie wyrzucił Majewskiego. Grał słabo, ale to tylko dla tego że musiał grać na prawej stronie, on musi grać w środku i tam gra bardzo dobrze. Jednak coś czuje że Leo jednak go usunie
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 27 maja 2008, 22:25
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 maja 2008, 22:40
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 27 maja 2008, 22:43
Piotr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 maja 2008, 22:43
Tego nikt nie napisal.Jarzinho pisze: Naprawde wierzycie w to, ze reprezentacjia np. Hiszpanii pracowała ostatnio nad poprawa przygotowania fizycznego. Dla mnie jesli zawodnik by przyjechal na zgryupowanie i mial braki to powinien dostac w pape i wiecej sie nie pojawic, tak jak tu była mowa o zaangazowaniu.
Braki najbardziej widoczne sa u Matusiaka, bo on podczas pierwszej czesci sezonu prawie nie gral i okres przygotowawczy to tak, jakby go nie bylo - poszedl na marne, a w Wisle nie nadrobil brakow. Czyms normalnym jest, ze ktos, kto przez zalozmy pol sezonu nie gra spotkan nie ma odpowiedniego przygotowania fizycznego. Ci, co wystepowali regularnie maja przewage i to widac, ale koniecznosc pracy z czescia graczy odbija sie rowniez na reszcie. Tylko faktem jest tez to, ze im to nie zaszkodzi. Podobnie sytuacja wyglada, jesli ktos mial kontuzje. Po urazie tez trzeba sie mniej lub bardziej odbudowac. Ale ten okres powoli mija.Jarzinho pisze: Nie popelnic błedów Engela i Janasa motto przewodnie kadry Leo. DZisiaj piszemy, że ponownie jest tak samo, tu jest brak profesjonalizmu ze storny pilakrzy jak i sztabu, bo watpie, zeby zawodnicy mieli jakies zalecenia co maja robic po sezonie. Nie wyobrazam sobie, ze we Francjii czy innej liczacej sie kadrze, zawodnicy przyjezdzaja z brakami i trzeba z nimi pracowac nad podstawami. To jest kpina niedlugo sztab bedzie liczyl 25 osob i co oni wszyscy robia.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 27 maja 2008, 22:50
Piotr
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio