Titi - końcówce sezonu miał dobrą i zdaje się, ze w Barcie dość sporo asyst zaliczył. Nie wyobrażam sobie, aby mogło go zabraknąć na Euro. Inna sprawa, że Anelka po przejściu do Chelsea gra fatalnie [kiedy gra] i Treze z taką formą jaką prezentował powinien być pewniakiem do ataku. Ale zdaje się Domenech go nie lubi.
Flamini .. znakomity sezon, powinien zająć miejsce Vieiry, który kontuzje przeplatał ze słabymi występami [z tego co sie orientuje oczywiście, nie oglądałem za dużo spotkań Interu]. Makelele po Euro chyba kończy karierę, a poza tym ma dobrą formę, wiec jego akurat bym sie nie czepiał.
Sagna - temat rzeka. Podobnie jak Flamini zagrał znakomity sezon, mało tego - został wybrany najlepszym bocznym obrońcą [podobnie jak również nieobecny Clichy], poniżej bardzo wysokiego poziomu nie schodził. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że w zakończonym sezonie, z wszystkich graczy Arsenalu - tylko Sagna nie miał słabszych meczów. Każdy inny miewał gorsze chwile, także Cesc, czy Flamini. Sagna grał kapitalnie, bardzo pewnie w obronie i w ofensywie z czasem się rozkręcił. Nie pamiętam żadnych jego błędów.
Malouda ... fatalny występ Francuza w Chelsea. Może go uratowała asysta przy golu Riise w 1/2 finału LM
Mimo wszystko, mam nadzieję, że dadzą radę i wygrają Euro
W komentarzu pod newsem własnie przeczytałem, że Clerc gra w lepszym klubie niż Sagna. ...Gdzie gra Clerc ?