Liverpool (zbiorczy) - Strona 5

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 01 cze 2004, 13:15

z Cisse wright Philipsem Kezmanem Boumsongiem Van Der Vaartem i Mexem LFC mialby istny dream team. Ale osobiscie sadze ze niewiele z tego dojdzie do skutku

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 01 cze 2004, 13:26

No nieźle by było... nie zapominaj \, że do tego jest jeszcze Owen, Gerrard, Diouf, Hyypia i jeszcze paru, którzy zasługują na wyróżnienie. Ale coś mi się wydaje, że nowy trener zainwestuje w bramkarza. Mój kumpel kiedyś stwierdził, że Dudek jest za dobry na ligę Polską, ale za słaby na Premirship...

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 01 cze 2004, 13:42

nie mial racji moim zdaniem twoj kolega. Tak samo mozna stwierdzic ze barthez jest za slaby na lige mistrzow bo puszczza szmaty czasem...

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 01 cze 2004, 14:05

Dudzio nie umie utrzymać wysokiej formy :? Oraz jego parady na prawą stronę :roll: Używa lewej ręki do tego :x Dudzio w PL za mocny , w Holandii bardz odobry ,w Anglii przeciętny :roll: Jak by potrafił utrzymac wysoką formę przez cały okres to by był bdb :!:

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 01 cze 2004, 22:35

no w 2001 jezeli pamięc mnie nie myli to Dudek Jerzy był 5 bramkarzem na naszYm globie.....wiec coś to znaczy 8) a że Lfc zawsze jakos "psuło" bramkarzy to chyba wina trenerów bramkarzy :!: a;e nie wiem...nie trenuje z nimi :wink:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 02 cze 2004, 17:33

:D no i Benitez juz na 99% procent trenrem The Reds..myślę, że to jest dobra decyzja zarządu Liverpoolu i jak jeszcze wzmocnia skład to powalczą i mistrza :P

;)
Ostatnio zmieniony 04 cze 2004, 19:59 przez kostek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 02 cze 2004, 18:41

Oj tak bardzo dobrze by się stało jakby Benitez jednak został trenerem Liverpoolu. Według mnie pasuje on do tego klubu.

ramelow
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ramelow » 03 cze 2004, 8:51

?siemka ale ja tak nieuwarzam

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 03 cze 2004, 16:33

Ramelow raczył napisać:
?siemka ale ja tak nieuwarzam
Nie ma to jak obszerna wypowiedź poparta argumentami.... wybacz, ale chyba nie zdołam przeczytać tego nawału tekstu.

Byłbym wdzięczny jeśli napiszesz, dlaczego tak nie uważasz ?? Przecież Benitez to świetny trtener. W tym roku doprowadził Valencie do zdobycia Pucharu UEFA. I Valencia jakoś niebardzo chciała się go pozbyć. Wg mnie pasuje on do Liverpoolu. Jeśli masz inne zdanie chętnie posłucham, ale obszerniejszej wypowiedzi.

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 03 cze 2004, 16:41

spokojnie, pewnie jakieś 11-latek sie zarejstrowal i nawet nie wie w czym rzecz 8)

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 03 cze 2004, 19:30

Pawel pisze:spokojnie, pewnie jakieś 11-latek sie zarejstrowal i nawet nie wie w czym rzecz 8)
hehe :mrgreen: .... może jego całe wykształcenie to przedszkole pod domkiem :lol:

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 06 cze 2004, 22:39

wiecie....w Bravo sport napisali ze Benitez ma tylko jedną wille i dlatego nie nadaje sie do LFC :lol: :lol: :lol: boże taki młody i jeszcze ma czelność tutaj pisać :roll: :lol:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 cze 2004, 0:37

Za Benitezem przemawiaja dwa Mistrzostwa Hiszpanii przez trzy lata pracy na Mestalla. To wspanialy wynik. Potrafil z druzyny bez zadnych gwiazd zbudowac wspanialy kolektyw. Przeciez jak trenerem byl Cuper to wszyscy narzekali jak to Valencia gra defensywnie, bezbarwnie. A era Beniteza - wszyscy zgodnie twierdza, ze Valencia gra najlepszy futbol w Hiszpanii. Szkoda, ze odchodzi z mojej kochanej Valencii i juz zazdroszcze Liverpoolowi takiego fachowca! :wink:

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 04 lip 2004, 11:19

cisse jest dumny że będzie występował w naślawniejzym Angielskim klubom.Może do Liverpoolu dojść Canizares i Ayala

Awatar użytkownika
owen150
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: owen150 » 13 lip 2004, 8:20

Liverpool Fc!!Górą.Mieliśmy chwile załamania przez G.H, którego już nie ma ten koszmar sie skonczyl.Pod wodza Beniteza i transferów jkich dokona bedziemy walczyć o mistrzostwo.Mamy duże szanse.Nie wiem co wy wszystcy mooweicie o LFC bo nie mam czasu tego wszystkeigo czytać, ale bedzie dobrze kibice LFC, bedzie dobrze!!:-))

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”