Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 27 maja 2008, 21:32
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 27 maja 2008, 21:55
TS borys IFC pisze:to prawda? bo ja nic nie slyszalem
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 maja 2008, 14:01
Cały Ty...Słysząłeś o takim pojęciu i NA DOBRE I NA ZŁE? <sciana>VDS- byly momenty w ktorych zapewnil nam kilka cennych pktow, ale byly tez sytuacje w ktorych zyczylem mu szybszej emerytury
Nic nowego, u Ciebie jakby Ronaldo zagrał 2 mecze tragicznie to byś stwierdził, że trzeba go sprzedać, że już nic z niego nie będzieScholes - napewno nie byl to dla niego tak udany sezon jak poprzedni. Poczatkowo kontuzja + bardzo slabe wystepy...Myslalem ze to juz koniec, ale zdolal sie podniesc .
To jakiś zart, ja rozumiem, że Brown Ci nie pasuję, bo był wypożyczany to się nie nadaje...albo, że nie jest kupiony za grube pieniądze. Ale w tym sezonie jak napisał Red85, Wes może miał jeden bardzo słaby występ z Boro. A wiekszość zdecydowanie na plus. I genialny mecz z Barca. W porównaniu do Giggsa to miał mnóstwo lepszych występów. Piszesz o jednym golu Giggsa, to ja napiszę o golu Browna z LFC jakże ważnym, czy kapitalnej asyscie w finale LM...Brown Ocena - 6+
Giggs Ocena - 6+
Jak dwa lata temu grał wyśmienicie co przyczyniło się do vicemistrza, to umiejetności były te? teraz rok stracony na kontuzje, a mówi się, że na dojście formy potrzebuje się tyle czasu ile się leczyło, to już umiejetności nie te? Daj ty człowieku zawodnikowi troche czasu....<sciana>Park Ji-Sung - niczym nie blysnal, ale tez niczym nie zaszkodzil. Serce do gry chlopak ma i widac ze za kazdym razem zostawia na boisku sporo. Niestety umiejetnosci jednak nie te... Mimo wszystko ...Ocena-6+
W końcu w czymś się zgadzamy, podpisuje się obiema ręcami.Rooney - Co tu duzo mowic. Roo nie schodzi nigdy ponizej pewnego poziomu. Trolle forumowe dalej moga pisac ze jest to sredni gracz, ze nie strzela bramek, ze nic nie potrafi. Ja moge ich zbyc conajmniej pustym smiechem. Mimo wszystko przydaloby sie troszke wiecej bramek, ale i tak jego wklad w nasza gre jest nie do opisania.
albo poczekac ze wzmocnieniami i postawic na Lee Martina
Nie chce mi się cytować po kolei.... po prostu kupmy sobie drugą cała jedenastkę proponuje tak.Transfery :
To wystarczy za cały komentarz do sprawy Ronaldo.Jestem pewien, że zostanie dopóki duet trenerski będzie stanowiła para Ferguson - Quieroz.
Pewnie! Sprowadźmy sobie jeszcze Gerrarda, Fowlera i Carraghera będzie ciekawiej...Tak,tak i jeszcze raz TAK dla Richardsa.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 28 maja 2008, 15:02
Kamil232 pisze:Cały Ty...Słysząłeś o takim pojęciu i NA DOBRE I NA ZŁE? <sciana>
Kamil232 pisze:Nic nowego, u Ciebie jakby Ronaldo zagrał 2 mecze tragicznie to byś stwierdził, że trzeba go sprzedać, że już nic z niego nie będzie Laughing
Kamil232 pisze:To jakiś zart, ja rozumiem, że Brown Ci nie pasuję, bo był wypożyczany to się nie nadaje...albo, że nie jest kupiony za grube pieniądze. Ale w tym sezonie jak napisał Red85, Wes może miał jeden bardzo słaby występ z Boro. A wiekszość zdecydowanie na plus. I genialny mecz z Barca. W porównaniu do Giggsa to miał mnóstwo lepszych występów. Piszesz o jednym golu Giggsa, to ja napiszę o golu Browna z LFC jakże ważnym, czy kapitalnej asyscie w finale LM... Neutral
Nie twierdzę, że Wes to jakiś wymiatacz...ale w Polsce się utarało, że to ciniak bo kiedyś popełniał poważne klopsy(tak samo było z Rio) a to jest bardzo solidny zawodnik. Sprawdziłem i miał w tym sezonie 5 asyst, dla porównania Sagna 6 asyst...żeby znowu nie było nie twierdzę, że jest lepszy od Sagny, ale porównywanie go do jakiegoś psa/ogórka etd. Djourou czy jak to się piszę, to jak porównywanie tytułuów Mistrza Anglii Gerrarda do Giggsa.... I jakoś ten cienias gra na prawej obronie w Reprezentacji Angli
Kamil232 pisze:Jak dwa lata temu grał wyśmienicie co przyczyniło się do vicemistrza, to umiejetności były te? teraz rok stracony na kontuzje, a mówi się, że na dojście formy potrzebuje się tyle czasu ile się leczyło, to już umiejetności nie te? Daj ty człowieku zawodnikowi troche czasu....<sciana>
Kamil232 pisze::O:O:OTy proponujesz zeby na kogoś postawić i to jeszcze kogoś kto był wypożyczany :O Szkoda, tylko, że proponujesz typa który się zmarnował i nie mieścił się tam gdzie byl wypożyczony w tym roku...
Kolejna nieudana ironiaKamil232 pisze:Nie chce mi się cytować po kolei.... po prostu kupmy sobie drugą cała jedenastkę proponuje tak.
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 maja 2008, 16:16
Miałem 10 lat temu...Slyszales o czyms takim jak metafora ? Czy jeszcze w szkole na zajeciach o tym nie miales ?
A ja przedstawiłem swoje...To MOJE zdanie , nie musisz sie z nim zgadzac, masz takie prawo
Tzn. że w tym sezonie walnie przyczynił się do Trofeum...A co do asyst... Laughing Nani mial wiecej od Rosickiego i prawie tyle samo co Hleb - tzn ze w tym sezonie total wymiotl
Co do tego to ja mam pewność...Patrząc na Twoje wypociny to połowa zawodników na który Fergie stawia czy kupował nie powinno się u nas znaleść... Ale Dziekuję Bogu, że to Fergie decyduje, a nie Ty....Ja mu moge dac czas, ciekawe czy Fergie mu da
Ja nie mam argumentów? Brown jest słaby bo jest słaby..ja przyznajmiej przedstawiam dobre mecze i statystyki, a może Ty przywołasz cos na to, że Brown w tym sezonie grał tragicznie, jego błędy które przyczyniły się do porażek?pewnie nie miales argumentow :O zadna nowosc w sumie
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 cze 2008, 15:09
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 cze 2008, 15:12
Bili się o niego wszyscy podobno. Z tego co wiem, to Wenger miał dawać 5 mln i odrzucili ofertę. A do was puścili za 4,5 ?Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie cos o nim ?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 cze 2008, 15:16
Może zrobili jak z Theo, że dołożyli do tego tryliard dodatkowych klauzul - milion za mistrzostwo, półtora za debiut w kadrze, dwa i pół za trzydzieści meczów w lidze i paczka gum za dziesięć bramek.fieldy pisze:Z tego co wiem, to Wenger miał dawać 5 mln i odrzucili ofertę. A do was puścili za 4,5 ?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 03 cze 2008, 15:17
boskigonzo pisze:
Transfer bedzie nas kosztowac 4.5mln funtow przy czym nastepny rok Walijczyk spedzi na wypozyczeniu w swoim poprzednim klubie.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 cze 2008, 15:17
Może, tego się pewnie nie dowiemy. Może za 4-5 lat Wenger powie. 'A mogłem go mieć !!'Wilmore pisze:Może zrobili jak z Theo
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 cze 2008, 15:20
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 cze 2008, 15:21
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 03 cze 2008, 15:22
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 cze 2008, 15:26
Ramsey to rozgrywający, który zrobił furorę w tym sezonie. Zdążył już nawet zagrać w reprezentacji Walii do lat 21.boskigonzo pisze:Mamy pierwszy transfer![]()
Mlodziutki 17letni( w tym roku 18 ) Aaron Ramsey z CardiffKluby sie dogadaly, teraz tylko formalnosci.
Transfer bedzie nas kosztowac 4.5mln funtow przy czym nastepny rok Walijczyk spedzi na wypozyczeniu w swoim poprzednim klubie.
Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie cos o nim ?
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 05 cze 2008, 18:16
Giggsy King
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio