Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 199

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 27 maja 2008, 21:32

chyba by chcial :| i wiekszosc naszych rywali pewno tez :lol:

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 27 maja 2008, 21:55

TS borys IFC pisze:to prawda? bo ja nic nie slyszalem

Mam nadzieje że to nie prawda :D Ale pewnie to mała pomyłka i zamiast City ktoś napisał United :P

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 maja 2008, 14:01

VDS- byly momenty w ktorych zapewnil nam kilka cennych pktow, ale byly tez sytuacje w ktorych zyczylem mu szybszej emerytury
Cały Ty...Słysząłeś o takim pojęciu i NA DOBRE I NA ZŁE? <sciana>
Scholes - napewno nie byl to dla niego tak udany sezon jak poprzedni. Poczatkowo kontuzja + bardzo slabe wystepy...Myslalem ze to juz koniec, ale zdolal sie podniesc .
Nic nowego, u Ciebie jakby Ronaldo zagrał 2 mecze tragicznie to byś stwierdził, że trzeba go sprzedać, że już nic z niego nie będzie :lol:
Brown Ocena - 6+
Giggs Ocena - 6+
To jakiś zart, ja rozumiem, że Brown Ci nie pasuję, bo był wypożyczany to się nie nadaje...albo, że nie jest kupiony za grube pieniądze. Ale w tym sezonie jak napisał Red85, Wes może miał jeden bardzo słaby występ z Boro. A wiekszość zdecydowanie na plus. I genialny mecz z Barca. W porównaniu do Giggsa to miał mnóstwo lepszych występów. Piszesz o jednym golu Giggsa, to ja napiszę o golu Browna z LFC jakże ważnym, czy kapitalnej asyscie w finale LM... :|
Nie twierdzę, że Wes to jakiś wymiatacz...ale w Polsce się utarało, że to ciniak bo kiedyś popełniał poważne klopsy(tak samo było z Rio) a to jest bardzo solidny zawodnik. Sprawdziłem i miał w tym sezonie 5 asyst, dla porównania Sagna 6 asyst...żeby znowu nie było nie twierdzę, że jest lepszy od Sagny, ale porównywanie go do jakiegoś psa/ogórka etd. Djourou czy jak to się piszę, to jak porównywanie tytułuów Mistrza Anglii Gerrarda do Giggsa.... I jakoś ten cienias gra na prawej obronie w Reprezentacji Anglii...
Park Ji-Sung - niczym nie blysnal, ale tez niczym nie zaszkodzil. Serce do gry chlopak ma i widac ze za kazdym razem zostawia na boisku sporo. Niestety umiejetnosci jednak nie te... Mimo wszystko ...Ocena-6+
Jak dwa lata temu grał wyśmienicie co przyczyniło się do vicemistrza, to umiejetności były te? teraz rok stracony na kontuzje, a mówi się, że na dojście formy potrzebuje się tyle czasu ile się leczyło, to już umiejetności nie te? Daj ty człowieku zawodnikowi troche czasu....<sciana>
Rooney - Co tu duzo mowic. Roo nie schodzi nigdy ponizej pewnego poziomu. Trolle forumowe dalej moga pisac ze jest to sredni gracz, ze nie strzela bramek, ze nic nie potrafi. Ja moge ich zbyc conajmniej pustym smiechem. Mimo wszystko przydaloby sie troszke wiecej bramek, ale i tak jego wklad w nasza gre jest nie do opisania.
W końcu w czymś się zgadzamy, podpisuje się obiema ręcami.
albo poczekac ze wzmocnieniami i postawic na Lee Martina

:O:O:OTy proponujesz zeby na kogoś postawić i to jeszcze kogoś kto był wypożyczany :O Szkoda, tylko, że proponujesz typa który się zmarnował i nie mieścił się tam gdzie byl wypożyczony w tym roku...
Transfery :
Nie chce mi się cytować po kolei.... po prostu kupmy sobie drugą cała jedenastkę proponuje tak.
Boruc- Bo Vds za stary, Kuszczak słabo gra na przedpolu, a Foster nie pewny.
Alves- Bo Neville za stary, a Brown to ciniak
Richards- Bo Vidic czesto łapie kontuzje.
Terry- Bo Rio może znowu zapomnieć pójśc na testy antydopingowe.
Lahm- Bo Evrze sie kończy kontrakt i pewnie nie podpiszę.
Messi- Bo Ronaldo na bank odejdzie do Hiszpanii.
Fabregas- Bo na Carricku w końcu ktoś się pozna i też go nam podwędzą.
Iniesta- Bo Scholes stary, a Anderson będzie chciał odejść do Hiszpanii.
Silva- Bo Nani jest za młody, a Giggs za stary.
Villa- BO Tevez powiedział, ze za kilka lat chce wrócić do Boci.
Adebayor- Bo jak Everton wejdzie do LM to Roo będzie chciał do nich wrócić..

To właśnie wynikło z mojego głośnego myślenia...Niezły składzik.
Jestem pewien, że zostanie dopóki duet trenerski będzie stanowiła para Ferguson - Quieroz.
To wystarczy za cały komentarz do sprawy Ronaldo.
Tak,tak i jeszcze raz TAK dla Richardsa.
Pewnie! Sprowadźmy sobie jeszcze Gerrarda, Fowlera i Carraghera będzie ciekawiej...

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 28 maja 2008, 15:02

Szczerze mowiac nie chce mi sie odpowiadac na twoje wypociny, ale zrobie ci ta przyjemnosc...

Kamil232 pisze:Cały Ty...Słysząłeś o takim pojęciu i NA DOBRE I NA ZŁE? <sciana>

Slyszales o czyms takim jak metafora ? Czy jeszcze w szkole na zajeciach o tym nie miales ?
Kamil232 pisze:Nic nowego, u Ciebie jakby Ronaldo zagrał 2 mecze tragicznie to byś stwierdził, że trzeba go sprzedać, że już nic z niego nie będzie Laughing

n/c

Kamil232 pisze:To jakiś zart, ja rozumiem, że Brown Ci nie pasuję, bo był wypożyczany to się nie nadaje...albo, że nie jest kupiony za grube pieniądze. Ale w tym sezonie jak napisał Red85, Wes może miał jeden bardzo słaby występ z Boro. A wiekszość zdecydowanie na plus. I genialny mecz z Barca. W porównaniu do Giggsa to miał mnóstwo lepszych występów. Piszesz o jednym golu Giggsa, to ja napiszę o golu Browna z LFC jakże ważnym, czy kapitalnej asyscie w finale LM... Neutral
Nie twierdzę, że Wes to jakiś wymiatacz...ale w Polsce się utarało, że to ciniak bo kiedyś popełniał poważne klopsy(tak samo było z Rio) a to jest bardzo solidny zawodnik. Sprawdziłem i miał w tym sezonie 5 asyst, dla porównania Sagna 6 asyst...żeby znowu nie było nie twierdzę, że jest lepszy od Sagny, ale porównywanie go do jakiegoś psa/ogórka etd. Djourou czy jak to się piszę, to jak porównywanie tytułuów Mistrza Anglii Gerrarda do Giggsa.... I jakoś ten cienias gra na prawej obronie w Reprezentacji Angli

To MOJE zdanie , nie musisz sie z nim zgadzac, masz takie prawo. Ja swoje zdanie nt Browna juz powiedzialem. A co do asyst... :lol: Nani mial wiecej od Rosickiego i prawie tyle samo co Hleb - tzn ze w tym sezonie total wymiotl

Kamil232 pisze:Jak dwa lata temu grał wyśmienicie co przyczyniło się do vicemistrza, to umiejetności były te? teraz rok stracony na kontuzje, a mówi się, że na dojście formy potrzebuje się tyle czasu ile się leczyło, to już umiejetności nie te? Daj ty człowieku zawodnikowi troche czasu....<sciana>

A czy kiedykolwiek powiedzialem ze Park mial zajebiste umiejetnosci ? Mnie osobiscie nigdy nie przekonywal, ale zawsze cenilem i nadal cenie w nim wole walki. Ja mu moge dac czas, ciekawe czy Fergie mu da

Kamil232 pisze::O:O:OTy proponujesz zeby na kogoś postawić i to jeszcze kogoś kto był wypożyczany :O Szkoda, tylko, że proponujesz typa który się zmarnował i nie mieścił się tam gdzie byl wypożyczony w tym roku...

:O:O:O:O:O:O szkoda ze nie wlaczyles sie do dyskusji jak kilka moich postow temu wytlumaczylem o co mi chodzi :O pewnie nie miales argumentow :O zadna nowosc w sumie :O no i szkoda ze czytasz wybiorczo moje wypowiedzi, to bys wiedzial ze cenie umiejetnosci tego gracza :O :O
Kamil232 pisze:Nie chce mi się cytować po kolei.... po prostu kupmy sobie drugą cała jedenastkę proponuje tak.
Kolejna nieudana ironia :]

I tak juz nawiasem , offtopowo . Przykro mi ze w tym temacie jako jedyna osoba (narazie) zachowujesz sie jak typowy troll forumowy. Nie potrafisz dyskutowac , ciagle tylko ironizujesz i wysmiewasz. Najgorsze jest chyba to, ze myslisz ze to jest super extra pr0...Jesli masz tak dalej pisac to prosze nie cytuj moich postow i nie zmuszaj mnie do odpisywania

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 maja 2008, 16:16

Slyszales o czyms takim jak metafora ? Czy jeszcze w szkole na zajeciach o tym nie miales ?
Miałem 10 lat temu...
To MOJE zdanie , nie musisz sie z nim zgadzac, masz takie prawo
A ja przedstawiłem swoje...
A co do asyst... Laughing Nani mial wiecej od Rosickiego i prawie tyle samo co Hleb - tzn ze w tym sezonie total wymiotl
Tzn. że w tym sezonie walnie przyczynił się do Trofeum...
Ja mu moge dac czas, ciekawe czy Fergie mu da
Co do tego to ja mam pewność...Patrząc na Twoje wypociny to połowa zawodników na który Fergie stawia czy kupował nie powinno się u nas znaleść... Ale Dziekuję Bogu, że to Fergie decyduje, a nie Ty....

pewnie nie miales argumentow :O zadna nowosc w sumie
Ja nie mam argumentów? Brown jest słaby bo jest słaby..ja przyznajmiej przedstawiam dobre mecze i statystyki, a może Ty przywołasz cos na to, że Brown w tym sezonie grał tragicznie, jego błędy które przyczyniły się do porażek?

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 cze 2008, 15:09

Mamy pierwszy transfer :)

Mlodziutki 17letni( w tym roku 18 ) Aaron Ramsey z Cardiff :) Kluby sie dogadaly, teraz tylko formalnosci.

Transfer bedzie nas kosztowac 4.5mln funtow przy czym nastepny rok Walijczyk spedzi na wypozyczeniu w swoim poprzednim klubie.

Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie cos o nim ?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 cze 2008, 15:12

Bili się o niego wszyscy podobno. Z tego co wiem, to Wenger miał dawać 5 mln i odrzucili ofertę. A do was puścili za 4,5 ?
Ponoć wielki, wieeeelki talent.
Choć nie widziałem go w akcji. Już w styczniu Ferguson chyba sie nim interesował.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 cze 2008, 15:16

fieldy pisze:Z tego co wiem, to Wenger miał dawać 5 mln i odrzucili ofertę. A do was puścili za 4,5 ?
Może zrobili jak z Theo, że dołożyli do tego tryliard dodatkowych klauzul - milion za mistrzostwo, półtora za debiut w kadrze, dwa i pół za trzydzieści meczów w lidze i paczka gum za dziesięć bramek. :wink: Przy ogłaszaniu transferu zazwyczaj ogłasza się tylko kwotę gotówki.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 03 cze 2008, 15:17

Jak dla mnie to zaważyło:
boskigonzo pisze:

Transfer bedzie nas kosztowac 4.5mln funtow przy czym nastepny rok Walijczyk spedzi na wypozyczeniu w swoim poprzednim klubie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 cze 2008, 15:17

Wilmore pisze:Może zrobili jak z Theo
Może, tego się pewnie nie dowiemy. Może za 4-5 lat Wenger powie. 'A mogłem go mieć !!' :D
I się przyzna dlaczego go nie wziął.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 cze 2008, 15:20

tak jak z Ronaldo :P

btw. srodkowy pomocnik , mam racje ?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 cze 2008, 15:21

Wydaje mi się, że lewoskrzydłowy. Taki mały Giggs.

Z tego co czytam, to jeszcze musi przejść testy medyczne.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 03 cze 2008, 15:22

Podobno Cardiff zaakceptowalo dwie ofery, nasza i z Arsenalu. Teraz wszystko zalezy od pilkarza.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 cze 2008, 15:26

boskigonzo pisze:Mamy pierwszy transfer :)

Mlodziutki 17letni( w tym roku 18 ) Aaron Ramsey z Cardiff :) Kluby sie dogadaly, teraz tylko formalnosci.

Ramsey to rozgrywający, który zrobił furorę w tym sezonie. Zdążył już nawet zagrać w reprezentacji Walii do lat 21.

Widziałem go jedynie w finale na Wembley, ale tam nic wielkiego nie pokazał. Na Wyspach jest jednak wysoko ceniony i co niektórzy twierdzą nawet, że jest to zawodnik na miarę Scholesy'ego. Poczekamy, zobaczymy :)

PS transfer jednak nie jest przesądzony. http://www.cardiffcityfc.premiumtv.co.u ... 84,00.html
Trzeba jednak wierzyć, że Giggs(nawiasem mówiąć idol Aarona) przekona swojego rodaka ;)

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 05 cze 2008, 18:16

http://devilpage.pl/index/news/komentar ... /2/ronaldo

:lol:

Co za kretyn.

2 wp // fieldy

Eee "kretyn" to wulgaryzm? ;)

Czy wulgaryzm ?
Nie wiem, nazwij tak nauczyciela w szkole, może sie dowiesz.
Nie pisz posta pod postem, jesteś wystarczająco długo na forum, aby wiedzieć, że mamy opcję "zmień" // fieldy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”