Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 05 cze 2008, 21:35
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 05 cze 2008, 21:36
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 05 cze 2008, 21:38
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 cze 2008, 21:42
Ty chyba Piszczka nie widziałeślisek_chz pisze:a nie drewno Piszczek.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 05 cze 2008, 21:44
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 cze 2008, 21:53
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 05 cze 2008, 22:06
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 05 cze 2008, 22:25
klopx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 05 cze 2008, 22:49
Jarzinho pisze:Ja chetnie zobaczyłbym Rogera na prawej. Własnie dzisiaj ogladałem powtorke spotknia Legii z wisła i tam Roger szczegolnie w pierwszej polowie operował na prawej stronie i to z bardzo dobry skutkiem. Piszczek pewnie nie bedzie grał bo nie przygotowany itp. wiec łobodzinski, moze mu wyjdzie spotkanie.
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 cze 2008, 0:13
Nie, ale widziałem zdjęcia na komórkach znajomych ze wspomnianej "agencji towarzyskiej" (nocny klub, a nie agencja, rozróżniasz?romantyk_emil pisze:bawiłeś razem z nimi;>
Mamy i to dobrego - nazywa się Łobodziński.Fishbone pisze:Powiem Wam już teraz i wprost. Nie mamy prawego pomocnika!
Nieprzygotowany po wyzdrowieniu do turnieju.Piotr pisze:Pytanie. Czy Bronowicki nie pojedzie na euro bo ma kontuzje kolana czy słabą forme w koncu?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 06 cze 2008, 12:03
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 06 cze 2008, 13:48
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 06 cze 2008, 13:55
Wilmore pisze:Nie, ale widziałem zdjęcia na komórkach znajomych ze wspomnianej "agencji towarzyskiej" (nocny klub, a nie agencja, rozróżniasz? Wink ), w Katowicach wtedy poszedł cynk, że Portugalczycy wtedy będą w Babilonie, i faktycznie, kilku ich było. Cała drużyna zagrała źle, nie tylko ci zabawowi, ale fakt jest faktem - na ich dyspozycji to odbić się musiało.
Michał M pisze:Jednym słowem, cała piątka Bawarczyków w wyjściowej jedenastce Cool Co gorsza, taki Poldi czy Schweini grają dużo lepiej w narodowej kadrze, niż w Bayernie.
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 06 cze 2008, 14:10
Ze Szwabów to gra tylko Gomez (plus, powiedzmy Lehmann, choć on raczej z Westfalii jestromantyk_emil pisze: my szwabów powstrzymamy!!!
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 06 cze 2008, 14:24
Michał M pisze:Tak w ogóle to:
Szwab - mieszkaniec historycznego regionu Niemiec (leżącego częściowo w kraju związkowym Bawaria i częściowo w Badenii-Wirtembergii) - Szwabii.
Może w końcu niektórzy to sobie przyswoją Rolling Eyes
romantyk_emil
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio