natomiast kobitki homo sa calkiem fajne
pzdr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 22 cze 2005, 14:21
hubertd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zakochany1 » 23 cze 2005, 9:56
zakochany1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 27 cze 2005, 14:07
Poko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skorpss » 28 cze 2005, 16:16
skorpss

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 09 cze 2008, 19:51
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 cze 2008, 20:07
Wstretne to jest zagladanie innym do łożka, czy uzurpowanie sobie prawa do stanowienia o moralności jak robi to kościół.PubuśBubuś pisze:Wstrętna jest ich walka z Kościołem.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fidelus » 09 cze 2008, 20:12
fidelus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 09 cze 2008, 20:26
Babel pisze:wstretne to jest zagladanie innym do łożka, czy uzurpowanie sobie prawa do stanowienia o moralności jak robi to kościół.
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 09 cze 2008, 20:28
Nie wiem czy wiesz, ale człowiek jest z deczka inteligentniejszy od zwierząt, więc daruj sobie takie argumenty.Babel pisze:Pubuścośtam poczytaj lepiej na przykład jakaś mądra ksiazke biologiczna na temat homoseksualizmu wsród zwierząt,
Głupi jesteś. Kościół mówi jak mamy postępować, ale to do nas należy wybór, jak się komuś nie podoba nie chodzi do kościoła. Proste, a trzeba tłumaczyć.Babel pisze:uzurpowanie sobie prawa do stanowienia o moralności jak robi to kościół.
Komu zaglądają do łóżka, i w jaki sposób?Babel pisze:Wstretne to jest zagladanie innym do łożka
Cóż, wolność słowa. Przykro mi. Wy, liberałowie, powinniście coś o tym wiedzieć.fidelus pisze:prowokacja chyba nie jest dobrą drogą do akceptacji..ale jak widzę kontrmanifestacje pieprzonych faszystów..."na końcu mojej ręki moja dłoń..na końcu mojej dłoni moje palce..moje palce zaciskają się w pięść..a w kieszeni otwiera się nóż" Razz
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 09 cze 2008, 20:30
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 09 cze 2008, 20:37
Zależy co nazywasz prowokacją. Jeśli dla ciebie wyrażanie tego co się myśli jest prowokacją, to "masz ładnie na chacie"franz pisze:Bąbel przecież to był tylko prowokacja i to marna.
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 09 cze 2008, 20:48
"Moim zdaniem, to pedały lubią być poniżani."PubuśBubuś pisze:Zależy co nazywasz prowokacją.
PubuśBubuś pisze:masz ładnie na chacie
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 09 cze 2008, 20:52
Masz całkowitą rację.franz pisze:Idę na mecz, nie odpiszę Ci. Zresztą to i tak nie ma sensu.
A nie jest prowokacją publiczne całowanie się widząc obok siebie zdenerwowanych przechodniów? Taka prowokacja tobie się podoba, a nazywanie rzeczy po imieniu już nie. Przykre.franz pisze: "Moim zdaniem, to pedały lubią być poniżani."
Pedały też ludzie (tak, tak wbrew pozorom to prawda). Większość ludzi nie lubi gdy są poniżani, tak samo jest w przypadku pedałów. Zresztą mówienie wszyscy Polacy, Niemcy, pedały, lekarze to pijaki, nacjonaliści, lubią być poniżani, brać łapówki nie ma sensu bo każdy jest inny.
"Za takie akcje to powinno się ich wbijać na pal."
i
"Aż łza się w oku zakręciła na widok kibiców z młodzieżą wszechpolską rzucających w te marginesy kamieniami. Piękny widok"
To nie jest prowokacja?! No jesli to jest Twoje zdanie/opinia to jak to się piszę u nasz na forum [']
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 cze 2008, 22:00
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alfonso » 09 cze 2008, 22:04
Tak czasami sa i fajne ale jest jeden z nimi problem z tymi fajnymi oczywisciehubertd pisze:w sumie do samej parady nic nie mam, ale jak widzialem jak dwoch pedalow sie caluje to mi sie rzygac chcialo, bleee
natomiast kobitki homo sa calkiem fajne
pzdr
Alfonso
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio