buahaha. Przereklamowany to jesteś Ty ;]bop pisze:niz IMO przereklamowany Hleb.
Niby pod jakim względem Alex jest przereklamowany?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 09 cze 2008, 18:33
buahaha. Przereklamowany to jesteś Ty ;]bop pisze:niz IMO przereklamowany Hleb.
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 09 cze 2008, 20:03
Człowiek dobry na pozycję Deco.bop pisze:Co powiecie na Joao Moutinho w Barcy ?
Hleb przereklamowany może nie jest.Ale Moutinho ciekawa alternatywa.Nie powiembop pisze:Znacznie ciekawsza opcja niz IMO przereklamowany Hleb.
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 09 cze 2008, 20:47
Trzeba też wziąć pod uwagę doświadczenie Hleba, i to, że sprawdził się w wielkim klubie, jakim niewątpliwie jest Arsenal. Moutinho wydaje się być dobrym graczem, ale być może jest stworzony do gry w średnim zespole tak, jak np. Gilardino, który w Parmie był genialny, a po przejściu do Milanu zapomniał jak się bramki strzela.Marcin87 pisze:Hleb przereklamowany może nie jest.Ale Moutinho ciekawa alternatywa.Nie powiem Wink
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 cze 2008, 20:59
Hanni pisze:buahaha. Przereklamowany to jesteś Ty ;]
Niby pod jakim względem Alex jest przereklamowany?
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 09 cze 2008, 21:32
Fakt. Primera Division to nie Premier League ;]Jarzinho pisze: Barcelona to nie Arsenal
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 09 cze 2008, 21:37
Fakt.Masło maślaneHanni pisze:Fakt. Primera Division to nie Premier League ;]
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 09 cze 2008, 21:41
Co Twoja wypowiedź wnosi do dyskusji? Jeśli nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj, to że masz 84 posty nie znaczy że musisz nabić dziś na 100. Dziwne, że nie potrafiłeś odpowiedzieć na post Toudinho, a tutaj zabierasz głos.Marcin87 pisze:Fakt.Masło maślane
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 09 cze 2008, 23:11
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 cze 2008, 23:13
Co masz na myśli?Marcin87 pisze:Fakt.Masło maślaneHanni pisze:Fakt. Primera Division to nie Premier League ;]
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 cze 2008, 23:14
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 09 cze 2008, 23:15
Barcelona to nie ArsenalCo masz na myśli?
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 cze 2008, 23:19
Właśnie masz konflikt z moderatorem.Marcin87 pisze:Już taki jestem że z każdym popadnę w konflikt
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 cze 2008, 23:22
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 09 cze 2008, 23:56
No właśnie mnie osobiście bardziej podoba się wersja z Moutinho... Myślę że grając w lini pomocy Barcelony stwarzałby nie tylko zagrożenie pod bramką przeciwnika ale i także dobrze wywiązywałby się z zadań defensywnych (przy czym akurat Hleba w tej roli nie mogę sobie wyobrazićCris7 pisze:Hleb to naprawdę dobry pomocnik i nie rozumiem do końca powątpiewania niektórych z was w jego talent. W Arsenalu udowodnił, że potrafi grać jeden na jeden, jest szybki, przebojowy, piłka nie przeszkadza mu w grze. Czego więcej potrzebuje w La Liga? Choć oczywiście Moutinho to również ciekawa opcja.
klopx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 cze 2008, 9:03
Hanni pisze:Co Twoja wypowiedź wnosi do dyskusji? Jeśli nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj, to że masz 84 posty nie znaczy że musisz nabić dziś na 100. Dziwne, że nie potrafiłeś odpowiedzieć na post Toudinho, a tutaj zabierasz głos.
Hanni pisze:Fakt. Primera Division to nie Premier League ;]
Pewnie nadaje sie do gry w La Liga, tylko czy wielcy potrzebuja 2 lat, zeby to pokazac, wątpie. Dla mnie dzisiaj nie wiem kim jest Hleb, czy to skrzydłowy, czy rozgrywajacy, skrzydlowych barca nie potrzebuje, a ole spotkan rozegrał w Arsenalu jako rozgrywajacy.Cris7 pisze:W Arsenalu udowodnił, że potrafi grać jeden na jeden, jest szybki, przebojowy, piłka nie przeszkadza mu w grze. Czego więcej potrzebuje w La Liga? Choć oczywiście Moutinho to również ciekawa opcja.
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio