EURO 2008: GRUPA C - Francja, Holandia, Rumunia, Włochy

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 181

Post autor: Michał M » 10 cze 2008, 9:09

fieldy pisze:Toni to już w ogóle dał ciała z tym lobowaniem Edwina.
Oj, i to strasznego. Jakby zmarnował taką sytuacje w barwach Bayernu, to byłbym wściekły. A tak - cóż, mialem wczoraj mieszane uczucia - z jednej strony chciałem żeby Luca coś władował, z drugiej nie powiem, żeby mnie porażka Włochów zmartwiła :)
Ogólnie sam mecz - piękne widowisko, nie to co jego poprzednik w tej samej grupie :wink: Mogło byc równie dobrze 2:2 jak i 4 czy 5 do zera.
Chlopaczek pisze:Jezeli taki jest przepis to jest to niezyciowy.Dla mnie bramka nie powinna zostac uznana.
Dla mnie też to była bzdura. Ciekawe, czy jakby zawodnik leżący za linią miał wtedy złamaną nogę, to też "brałby udział w grze"? Paranoja.
Nie zmienia to faktu, że zwycięstwo Oranje zasłużone.
Chlopaczek pisze:Robercik powinien posadzic na lawce Gattuso
Jak go oglądałem wczoraj, to przestałem żałować, że go nie wyciągneliśmy od Was :wink: W ogóle cała trójka Ambrosini-Pirlo-Gattuso zagrała chyba tak, jak Milan przez większość sezonu.
Mentor pisze: Ribery jest dobry czy nawet bardzo dobry
Jeden Franck wiosny Francuzom nie uczyni :) Potrzebuje wsparcia i to solidnego. Nie wiem zresztą, czy nie lepiej by było, gdyby biegał po lewej flance, jak w Bayernie. Tylko kogo by mogli wstawić wtedy na prawą :think: Henry'ego? :P

Wróć do „Piłka nożna na świecie”