Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 10 cze 2008, 11:24

Wiele się ostatnio dzieje.

Gary Lewin po 30 latach odchodzi :( kolejna legenda. Człowiek, który w ostatnim czasie być może uratował życie Terry'ego i nogę Eduardo. Gary przechodzi do kadry, będzie teraz tylko ich leczył. Kto wie - może nasze kłopoty z urazami sie skończą :lol: choć nie powiem, trochę przykro jak co chwila osoby mocno związane z Arsenalem odchodzą.

Tony Adams póki co nie przyjdzie, przedłużył umowę z Portmosuth.

Hleb znów zaprzeczył plotkom [Barca i Bayern] powiedział, że ma 2 lata umowę i odejdzie tylko w porozumieniu z Arsenalem.

Jak pisałem już wyżej - Alex Song przedłużył umowę. Widzę, że jest mały odzew, ale ja się strasznie cieszę. Chcę aby Alex został i co wazniejsze - aby grał na pozycji defensywnego pomocnika - nie na stoperze. Kto wie - może nie trzeba będzie kupować za kilkanaście mln nowego DM'a

Dziś Cardiff City podało do wiadomości, że Aaron Ramsey chce grać dla nas. Już myślałem, że jest stracony, jak sie chwalili nim na stronce United. Ale widać, że jest bliżej nas. Oczywiscie musi się dogadać z klubem, ale jeśli chce grać, to pewnie się dogada. Kwota - ok 5 mln funtów.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 445528.stm

Także Theo powinien u nas zostać - nie ma mowy o wypozyczaniu. Theo oświadczył, że chce zostać i walczyć o miejsce w pierwszym składzie.
Theo za Eboue na skrzydło i będę szczęsliwy.

Carlos Vela strzelił bramkę dla reprezentacji. -> i ten komentarz :lol2:

Wróć do „Anglia”