Euro 2008: Polacy na Euro - Strona 21

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Polacy zajmą w grupie

1 miejsce
10
17%
2 miejsce
22
37%
3 miejsce
13
22%
bez komentarza :/
14
24%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 cze 2008, 23:40

"Tworczosc" juz krazy w necie

Obrazek

coby nie nabijać wrzucę tu // fieldy
http://img116.imageshack.us/img116/7190 ... aliyw4.jpg

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 12 cze 2008, 23:45

rkoeman pisze:
a to dlaczego? mozesz cos wiecej napisz

mam prawo nie byc kibicem rep polski? mam. nie widze w tym niczego zlego. szczegolnie slyszac teraz za oknem drechow dracych ryja o rodzinie sedziego...

zalosc
:roll: Zadowolony :?: ......Dzisiaj jestes Dodą tego forum

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 cze 2008, 23:45

Jakby kto go chciał dorwać to jest on czynnym policjantem w Sheffield.
Pewnie będzie miał duuużo pracy po powrocie :lol:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 cze 2008, 23:48

mistyk pisze:
Postep w drugiej polowie byl zauwazalny (a nawet juz od czasu zdobycia bramki), ale do czasu strzelenia tej bramki gralismy jedno wielkie nic. Powiem to glosno i ktos moze mnie nawet za to nazwac jak chce, ale dla mnie Austriacy byli dzisiaj druzyna lepsza. Wiec nie wiem, gdzie jest ten progres w porownaniu z kadra Janasa (a nie tylko progres na zasadzie pierwsza, a druga polowa).
Pierwsza polowe zagralismy slabo, ale postep w porownaniu do kadry Janasa jest taki, ze ta druzyna gra madrzej, kazdy naprawde wie, co ma robic na boisku i przede wszystkim to, ze potrafimy utrzymac sie przy pilce, czego kiedys bylo malo. Jest tez inna dyscyplina taktyczna. Nie ma co sie oszukiwac, ta druzyna jest lepsza niz tamta, przy czym nalezy pamietac, ze moze byc jeszcze lepsza. Trzeba tylko pozwolic pracowac Leo, a nie znowu zwalniac trenera po tak krotkim czasie.

Moze nie mozemy liczyc na jakies cuda, ale postep bedzie czyniony nadal.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 cze 2008, 23:50

Popieram RealFana ale głębsze opinie wyrażę po meczu z Chorwacją

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 cze 2008, 23:54

Szanuje twoje zdanie Realfan, ale ja nie widze specjalnego postepu w porownaniu z ekipa Janasa. Mowisz, ze gramy madrzej. Nie widzialem dzisiaj tej madrosci w naszych szeregach, Po 15 minutach moglismy przegrywac z najslabsza (podobno) druzyna na tym turnieju 3:0, a to chyba zbyt dobre (madre?) by nie bylo. Nie rozumie tez za bardzo taktyki Leo i jego dziwnych decyzji - a`la smolarek sam z przodu, Saganowski na skrzydle itp.
Podyskutowalbym z toba dluzej, ale niestety w zaciszu domowego ogniska czeka na mnie podrecznik od prawa cywilnego, wiec do jutra. Niech lepiej co niektorzy przespia sie z tym co dzisiaj zobaczyli.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 cze 2008, 23:58

ech dzieci dzieci

fartowny remis naszej druzyny, pierwsza polowa to najgorsza druzyna na tym euro a agresja, zlosc, obrzucanie innych blotem az bije po oczach

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 13 cze 2008, 0:07

Chyba Polacy mieszkający w Anglii nas nie zawiodą i godnie przywitają Webba na lotnisku i nie tylko. 8) 8) sam bym go chętnie dorwał i pokazał jego miejsce w szeregu....

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 cze 2008, 0:07

Nie zwalajmy na sędziego. Mogliśmy przegrywać 3:0. Tyle w tym temacie bo szkoda komentować.

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 13 cze 2008, 0:11

mogła przegrać 3:0 ale mieliśmy Boruca, który grał fenomenalnie... a bramka stracona w ostatnich sekundach i to jeszcze z kapelusza boli :(

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 13 cze 2008, 0:11

Panowie, co z tego ze moglismy przegrywac 0-3? Artur obronil, mielismy fuksa i nie przegrywalismy. udalo sie otrzasnac. Strzelilismy bramke, spalonych na pol metra jest wiele. zdarza sie. prowadzimy gre przez 60 minut i co? karny jakich Webb jakby sie uparl w kazdym meczu moglby podyktowac 40. Sagan madrze powiedzial ze w Anglii za takiego karnego Webb odpoczalby pare kolejek

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 cze 2008, 0:13

Tak samo Austriacy mogliby mówić po golu Rogera ze spalonego.

Nie, ja nie usprawiedliwiam decyzji o podyktowaniu rzutu karnego. Po prostu przypominam że nie popełnił tylko błędu przeciwko nam, ale również przeciwko Austriakom.

- Straciliśmy pechowo bramkę, ale na szczęście sędzia widział faul w końcówce spotkania. Rzut karny nam się należał, on (Lewandowski - przyp. red) mnie faulował - powiedział Proedl po meczu.

drugi ma wpierdol chyba na miejscu :lol:
Ostatnio zmieniony 13 cze 2008, 0:14 przez Magnum, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 cze 2008, 0:13

mistyk - Nie wiem z czego wynikal tak slaby poczatek spotkania i zadnych teorii na ten temat tworzyc nie bede. Wiem tylko, ze mozna bylo sie spodziewac tego, ze gospodarz bedzie na poczatku probowal zaatakowac. W tym nie ma nic dziwnego - musza sie wyszumiec. Nasi na to pozwolili i tylko tu jest ich wina.

Jednak zgodzisz sie ze mna, ze gramy lepiej pod wzgledem taktycznym i potrafimy utrzymac sie przy pilce, czego kiedys bylo mniej. Na pewno nie bedziemy grac pilka jak np. Hiszpania bo nie mamy do tego materialu ludzkiego, ale jak na mozliwosci tej druzyny wyglada to niezle.

Podwazasz madrosc w grze, a ja zwracam uwage wlasnie na dyscypline taktyczna, bo to tu owa madrosc sie przejawia. Wciaz sa elementy do poprawy, nie mozna sie oszukiwac, ale gramy inaczej, wiedzac czego tak naprawde ten trener wymaga i co jeszcze wazniejsze coraz lepiej zaczynmy to realizowac. Najwazniejsze jest to, ze oni wiedza o co w tej calej zabawie chodzi i jak wykorzystac swoja liczebnosc zarowno w obronie, jak i w ataku, jak sie ustawic by zrobic przewage, coraz czesciej stosuja pressing.

I tutaj nie tworzmy obrazu na podstawie pierwszych powiedzmy 25 minut meczu, bo on bedzie nie do konca prawdziwy.

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 13 cze 2008, 0:25

RealFan pisze:Magnum

Oni są całkiem w innej sytuacji niż my, bo to my straciliśmy bramkę w ostatnich sekundach po karnym z kapelusza a nie oni, a sędzia przy spalonym mógł nie zauważyć natomiast przy karnym stał blisko i wszystko dobrze widział i to jest zasadnicza różnica...

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 13 cze 2008, 0:30

Gdzies tam na gazecie.pl pojawiaja sie glosy ze Roger nie byl na spalonym, bo byl miedzy bramka i bramkarzem, wiec nie ma spalonego. ktos zna sie na zawilosciach przepisu o spalonym?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”