Dokładnie. Też mnie to rozbawiło. A komentuje Pełka, po którym nie spodziewałbym się takich błędów, bo IMO to dobry komentator. Tyle, że w angielskiej jak widać niezbyt obeznany.fieldy pisze:Kto to komentuje ? Powiedział, że Titi w podobny sposób strzelił Edwinowi w lidze bramkę. Strzelił United, to prawda ale w bramce stał Barthez wtedy.
Co do gry Holendrów to nie mam pytań. Byli niesamowici. Grają z polotem, z finezją, do tego świetnie taktycznie. W drugiej połowie trochę oddali pola Francuzom, ale nie zmienia to obrazu tego spotkania. Oranje byli lepsi i zasłużenie wygrali. Nie chcę mi się nawet rozpływać nad grą poszczególnych piłkarzy, bo znowu żadnemu z nich nie mam specjalnie za dużo do zarzucenia, a chwalenie wszystkich po kolei nie ma sensu. Faworyt nr 1. Czy jak to ujął Świr :"Głośno się mówi, że Holandia jest cichym faworytem". Czy coś w tym stylu.
Tak BTW to słucha ktoś tych analiz Probierza?Mógłby ktoś mu pomagać układać te teksty. 11 razy(liczyłem) w jednym wejściu użył zwrotu "zwróćmy uwagę". Gorzej niż Małysz ze swoim "dokładnie".