No widzisz a teraz mówi o cudzie że w ogóle zakwalifikowaliśmy się do Euroczeher pisze:Bo Leo sam tak myslal
Jak ja mówiłem żeby najpierw wyjść z grupy co już będzie naszym sukcesem a dopiero później myśleć o kolejnych awansach to też mi mówiono że był taki jeden mecz z Portugalią no i przykład Grecji pokazuje że 'wystarczy tylko chcieć' więc jedziemy bić się o mistrzostwo
Mam nadzieję że nie bo jak będziemy tak co niepowodzenie na wielkiej imprezie zmieniali trenera i na jego barki zrzucali całą winę to niedługo zabraknie nam trenerów. Imo pozwólmy mu przez lata zaszczepić u naszych swoją myśl trenerską. Chociaż z drugiej strony można się przyczepić do wielu rzeczy że choćby nie gramy najlepszej piłki za kadencji Leo a powinniśmy no i ławkę mamy tylko z nazwyczeher pisze:Ciekawe czy Leo pojedzie sobie do Meksyku ...
A najpierw wychowajmy wielkich piłkarzy i potem wymagajmy od nich wielkich wyników bo na razie to wygląda tak jakbyśmy wyposażeni w nóż do papieru szli na wojnę i chcieli wygrać z czołgami