Czy Leo Beenhakker powinien zostać?

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Piotr » 15 cze 2008, 21:58

Jarzinho pisze:Czy ktos dzisiaj widzi róznicę między Polskimi mozgami - Janas i Engel a Leo. Holender chyba bardziej mnie wk... niz Engel. Robi cyrk na konferencjach bardziej żałosny niż Janas. Janosik zabrał chyba najlepsza jak sie okazało pozniej kadre. Źle ją przygotował to fakt. Leo i Engel nie zabrali najlepszych, szczegolnie Holender. Teraz dla mnie powstaje sytuacja, ze Holender chyba myslał, że po awansie ze slabej jednak grupy i meczu stulecia z Portugalia kots postawi mu pomnik i nie bedzie nawet śmiał go krytykowac.

Jutro dla mnie przegramy, bo poprostu kadra jest żle przygotowana, grupa zawodnikow to nie jest ta ktora zasługiwała na wyjazd do Austrii i Szwajcarii.

A jeszcze ta róznica jest jedna Engel i Janas jechali na swój pierwszy turniej, Holender chyba na 4 mistrzowski. Roznica na niekorzysc oczywiscie Leo. Wierzyłem, ze nie bedzie błedów Englea i Janasa, ze druzyna bedzie przygotowana i taktycznie i fizycznie, a napewno nie jest. A taki doswiadczony.
Człowieku wez sie ogarnij. mamy slabych pilkalrzy-"z gowna bata nie ukręcisz" i taka jest smutna prawda. Pewnie swoje wywody o cyrku na konferencjach bierzesz z wypowiedzi o tesciowej. Spojrz na calosc. Leo jest naprawde czlowiekiem z klasą i ROBI CO MOZE. Nie jest cudotworcą, ale juz zaczyna sie syndrom porazki po mapompowaym balonie i pseudoautorytety i eksperci na czele z Bożym Darem i tym tłukiem Adamskim(panskie wywiady rządzą!) chca go zwalniac. I pytanie:jakich to lepszych nie zabrał Leo. Męczącego sie grą Matusiaka, mało grajacego Jelenia, czy moze naszego super krola strzelcow co w reprezentacji grac nie potrafi. Co do innych formacji to Holender wypowiedzial sie ze nie wzial Glowackiego, bo to zawodnik zbyt wolny i słabszy technicznie. Nasza kadra biega tyle samo co inne reprezentacje(castrol rules), a o tym ze jest poukladana niech swiadczy druga polowa w meczu z Austrią gdzie gralismy naprawde dobrą piłke(tak wiem ze pierwsze 20 minut bylo katastrofalne ale to raczej braki mentalne naszych pilkarzy, a skoro Holender nie umie mowic po polsku to i nie bedzie umial wywrzec takiego samego wrazenia poprzez tlumacza co wujek Engel czy palacz Janas) ja z gry reprezentacji jestem zadowolony. Na dzis nie stac tego kraju na wiecej bo miski z PZPN maja pilke w dupie, a rząd ma związane ręce.
Aha jeszce jedno. Wczoraj jeden z super ekspertow Polsatu krytykowal Leo, za to ze ten...probuje Polakow nauczyc gry w ataku pozycyjnym a nie tylko z kontry :roll: Ktos probuje wprowadzic w reprezentacji nową jakosc ale NIE!, tzreba go zjechac za to ze nie lubi sie bronic przez 90 minut i wyprowadzac 3 kontr na krzyz. Leo musi zostac, a Listek musi odejść :!:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”