Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 cze 2008, 20:33
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 cze 2008, 20:38
Nasza grupa z eliminacji wcale nie byla slaba, ba byla to jedna z mocniejszych i byla tym trudniejsza ze byl o jeden zespol wiecej.Jarzinho pisze:że po awansie ze slabej jednak grupy
Jezeli Chorwaci wyjda rezerwami to jest duza szansa na zwyciestwo, ale nie wyjdziemy bo Niemcy pokonaja Austrie.Jarzinho pisze:Jutro dla mnie przegramy, bo poprostu kadra jest żle przygotowana, grupa zawodnikow to nie jest ta ktora zasługiwała na wyjazd do Austrii i Szwajcarii.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 15 cze 2008, 20:42
No i tu właśnie zaczęło się pompowanie huraoptymizmu.Po losowaniu każdy(KAŻDY)kogo znam mówił że z grupy polska już wyszła.Zaczęło się ogólnie szaleństwo że w końcu w dużej imprezie zajdziemy dalej niż rozegranie 3 meczy w grupieJarzinho pisze:że po awansie ze slabej jednak grupy i meczu stulecia z Portugalia kots postawi mu pomnik i nie bedzie nawet śmiał go krytykowac.
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 15 cze 2008, 21:58
Człowieku wez sie ogarnij. mamy slabych pilkalrzy-"z gowna bata nie ukręcisz" i taka jest smutna prawda. Pewnie swoje wywody o cyrku na konferencjach bierzesz z wypowiedzi o tesciowej. Spojrz na calosc. Leo jest naprawde czlowiekiem z klasą i ROBI CO MOZE. Nie jest cudotworcą, ale juz zaczyna sie syndrom porazki po mapompowaym balonie i pseudoautorytety i eksperci na czele z Bożym Darem i tym tłukiem Adamskim(panskie wywiady rządzą!) chca go zwalniac. I pytanie:jakich to lepszych nie zabrał Leo. Męczącego sie grą Matusiaka, mało grajacego Jelenia, czy moze naszego super krola strzelcow co w reprezentacji grac nie potrafi. Co do innych formacji to Holender wypowiedzial sie ze nie wzial Glowackiego, bo to zawodnik zbyt wolny i słabszy technicznie. Nasza kadra biega tyle samo co inne reprezentacje(castrol rules), a o tym ze jest poukladana niech swiadczy druga polowa w meczu z Austrią gdzie gralismy naprawde dobrą piłke(tak wiem ze pierwsze 20 minut bylo katastrofalne ale to raczej braki mentalne naszych pilkarzy, a skoro Holender nie umie mowic po polsku to i nie bedzie umial wywrzec takiego samego wrazenia poprzez tlumacza co wujek Engel czy palacz Janas) ja z gry reprezentacji jestem zadowolony. Na dzis nie stac tego kraju na wiecej bo miski z PZPN maja pilke w dupie, a rząd ma związane ręce.Jarzinho pisze:Czy ktos dzisiaj widzi róznicę między Polskimi mozgami - Janas i Engel a Leo. Holender chyba bardziej mnie wk... niz Engel. Robi cyrk na konferencjach bardziej żałosny niż Janas. Janosik zabrał chyba najlepsza jak sie okazało pozniej kadre. Źle ją przygotował to fakt. Leo i Engel nie zabrali najlepszych, szczegolnie Holender. Teraz dla mnie powstaje sytuacja, ze Holender chyba myslał, że po awansie ze slabej jednak grupy i meczu stulecia z Portugalia kots postawi mu pomnik i nie bedzie nawet śmiał go krytykowac.
Jutro dla mnie przegramy, bo poprostu kadra jest żle przygotowana, grupa zawodnikow to nie jest ta ktora zasługiwała na wyjazd do Austrii i Szwajcarii.
A jeszcze ta róznica jest jedna Engel i Janas jechali na swój pierwszy turniej, Holender chyba na 4 mistrzowski. Roznica na niekorzysc oczywiscie Leo. Wierzyłem, ze nie bedzie błedów Englea i Janasa, ze druzyna bedzie przygotowana i taktycznie i fizycznie, a napewno nie jest. A taki doswiadczony.
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 cze 2008, 23:10
Martinho pisze:Nasza grupa z eliminacji wcale nie byla slaba, ba byla to jedna z mocniejszych i byla tym trudniejsza ze byl o jeden zespol wiecej.
Piotr pisze:Człowieku wez sie ogarnij. mamy slabych pilkalrzy-"z gowna bata nie ukręcisz" i taka jest smutna prawda. Pewnie swoje wywody o cyrku na konferencjach bierzesz z wypowiedzi o tesciowej. Spojrz na calosc. Leo jest naprawde czlowiekiem z klasą i ROBI CO MOZE.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 cze 2008, 23:16
Ooooo juz odzywam sie na to napinkeMarcin87 pisze:Debilne zachowanie jak to powiedział Komentator Mati Borek "Basti-Fantasti" może świadczyć o tym że jak Szkopom mecz nie idzie to szarżują ostro.Basti-Fantasti pokazał co robią Niemcy jak im nie idzie
Serbia, ktora wcale slaba nie jest, nieprzewidywalni Belgowie i jak sie okazalo ciezcy Finowie. Teoretycznie to bylo srednio trudna grupa ale jak sie okazalo to wcale tak nie bylo. No i Armenia pokazala ze odrywa sie juz od kopciuszkow.Jarzinho pisze:Portugalia tak o gdzie reszta.
A juz Jelen jako alternatywa by zaszkodzil? Lepiej dac Lobodzinskiego ktory daje wrzutki w trybune za bramka...Jarzinho pisze:Nie bede pisał odpowiem na Jelenia - Saganowskim
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 15 cze 2008, 23:33
Jej, Leo co ty zrobiles. Mamy takich wspanialych pilkarzy w mocnych europejskich klubach i nie potrafimy wyjsc z grupy. co do konferencji to o dzisiejszej czytalem i poza glupimi pytaniami dziennikarzy nic dziwnego w niej nie bylo. Jop do tej pory w kadrze spisywal sie naprawde solidnie i nie jest gorszym zawodnikiem od Głowackiego. mysle ze leo lepiej zna sie napilkazrach niz my i teraz nie ma co utyskiwać na jego wybory bo kogo by nie wzial to i tak bysmy dostali. To ze Leo denerwuje sie na konferencjach mnie nie dziwi. Słysząc jakies glupie zarzuty o braku dania szansy mlodym pilkarzom reagowalbym tak samo.Jarzinho pisze:Dla mnie Leo nie ma prawa mowic, ze nie ma poslkich zawodnikow, ktorzy graja regularnie za granica. Bo takich jest kilku i to w mocnych ligach, nawet w ciekawych druzynach z budzetami takimi, ze zwykle polaczki sobie by tam nie grały.
Holender dzisiaj nie wie po co wzial na Euro zawodnikow takich jak Pazdan, Kokoszka, Wawrzyniak itp... Jesliby wiedzial to nie rznałby głupa i nie wkur... na proste pytania.
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 cze 2008, 23:48
Mnie wszyscy trzej wku... z dziennikarzami na czele. Może Leo nie zabrał najlepszych ale trzon kadry na Euro pojechał. Skoro oni dają ciała to co by grały gwiazdy OE? Na pewno wyniki z nimi inne by nie były. Może jedynie Leo by miał większe pole manewru jednak my w każdym meczu musimy grać najsilniejszym składem. I tu mnie zdziwiła wypowiedź Leo że Euro to nie czas na eksperymenty więc trochę nie rozumiem co niektórzy zawodnicy nie godni biegania po murawie podczas meczu robią na OjroJarzinho pisze:Czy ktos dzisiaj widzi róznicę między Polskimi mozgami - Janas i Engel a Leo. Holender chyba bardziej mnie wk... niz Engel. Robi cyrk na konferencjach bardziej żałosny niż Janas. Janosik zabrał chyba najlepsza jak sie okazało pozniej kadre. Źle ją przygotował to fakt. Leo i Engel nie zabrali najlepszych, szczegolnie Holender.
Bo Sikora by 'zginął' za granicą, on jest dobry ale na polską gównianą ligęMarcin87 pisze:Osobiście trochę zdziwiłem się dlaczego w kadrze jest miejsce dla Żurawskiego,a nie ma na przykład dla Adriana Sikory.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 cze 2008, 23:50
Martinho pisze:Serbia, ktora wcale slaba nie jest, nieprzewidywalni Belgowie i jak sie okazalo ciezcy Finowie. Teoretycznie to bylo srednio trudna grupa ale jak sie okazalo to wcale tak nie bylo. No i Armenia pokazala ze odrywa sie juz od kopciuszkow.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 cze 2008, 23:58
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 cze 2008, 15:21
Przed ME tylko Austria byla gorsza od nas a w meczu nie widzialem zeby jakos kondycyjnie i taktycznie byle lepsi od nas...no chyba ze karny to zajebista taktyka dla ciebie.le sorry inne zespoly słabsze pilkarsko, nadrabiaja kapitalnym przygotowaniem taktycznym czy fizycznym i pzoostawiaja po sobie dobre wrażenie
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 cze 2008, 17:46
Bienias pisze:Przed ME tylko Austria byla gorsza od nas a w meczu nie widzialem zeby jakos kondycyjnie i taktycznie byle lepsi od nas...no chyba ze karny to zajebista taktyka dla ciebie.
Zapytam krytykow kogo mial powolac? Ja rozumiem ze eksperci dadza mi denne przyklady Sikor, Brozkow i Głowackich tak sama jak sie kiedys pytali sie po coc w pilke gra Gargula, po co Roger, a Boruc jest gruby i slaby. CI sami zaraz beda pisac po jakiego powolal Pazdanow itp jakby nie wiedzieli ze na Euro i tak bedzie grac maksymalnie 15-16 pilkarzy.
Po mistrzostwach kazdy jest mONdry
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 cze 2008, 22:56
Co masz do Leo? Jego wina ze ma zaszczyt prowadzic taka zajebista reprezentacje z takimi zajebistymi graczami? Widze frustracja sie zalacza.cloner pisze:Leo!!! Why?? nie why, tylko wypi^&dalaj
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 16 cze 2008, 22:58
Pewnie najlepiej byc teraz ekspertem niczym Kołtoń. tylko ze to wywalenie leo nic nie da a za 2 badz 4 lata bedzie to samo tylko ze bedziemy sie murowac jak za janasa w meczu z Niemcami albo przegrywac z Ekwadorem. Ja jestem w sumei zadowolony z wystepu naszych. wielkich sukcesow sie nie spodziewalem, a chlopaki momentami pokazywali mądrą poukładaną pilke. dzisiejsza 2 polowa byla calkiem znosna. Aha, Łobodzinski to NAJGORSZY gracz mistrzostw i jestem pewien ze 5 moich kumpli z bosika potrafi lepiej technicznie dosrodkowac pilke a nie tylko ja podcinac do gory duzym paluchem.Jarzinho pisze:Magnum pisze:Dziękuje reprezentacji za walkę, czasem tak bywa.
CzasemDla mnie Polacy nic godnego uwagi nie pokazali. Pokazał sie Roger i Boruc. Reszta kopac dalej pwoinna, ale chyba rowy.
Jestem za wywaleniem Holendra, bo nie przygotował druzyny do turnieju, powolania i atmosfera takze to nie było to czego kazdy oczekiwał. Zwalnialismy trenerow bez doswiadczenia, to tym bardziej nie widze argumentu za kim kto pojechal na swoj 3 turneij i nie wygral nadal ani jednego spotkania.
Piotr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 16 cze 2008, 22:59
Martinho pisze:Jutro naskrobie jakies podsumowanko o naszej grze na Euro.
Martinho pisze:Szkoda mi Leo ktory musi wstydzic sie za nasza gre...
MENDEZ
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio