Czy Leo Beenhakker powinien zostać?

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Czy Leo Beenhakker powinien zostac?

Tak
35
78%
Nie
8
18%
Nie wiem
2
4%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 cze 2008, 20:33

Czy ktos dzisiaj widzi róznicę między Polskimi mozgami - Janas i Engel a Leo. Holender chyba bardziej mnie wk... niz Engel. Robi cyrk na konferencjach bardziej żałosny niż Janas. Janosik zabrał chyba najlepsza jak sie okazało pozniej kadre. Źle ją przygotował to fakt. Leo i Engel nie zabrali najlepszych, szczegolnie Holender. Teraz dla mnie powstaje sytuacja, ze Holender chyba myslał, że po awansie ze slabej jednak grupy i meczu stulecia z Portugalia kots postawi mu pomnik i nie bedzie nawet śmiał go krytykowac.

Jutro dla mnie przegramy, bo poprostu kadra jest żle przygotowana, grupa zawodnikow to nie jest ta ktora zasługiwała na wyjazd do Austrii i Szwajcarii.

A jeszcze ta róznica jest jedna Engel i Janas jechali na swój pierwszy turniej, Holender chyba na 4 mistrzowski. Roznica na niekorzysc oczywiscie Leo. Wierzyłem, ze nie bedzie błedów Englea i Janasa, ze druzyna bedzie przygotowana i taktycznie i fizycznie, a napewno nie jest. A taki doswiadczony.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 cze 2008, 20:38

Jarzinho pisze:że po awansie ze slabej jednak grupy
Nasza grupa z eliminacji wcale nie byla slaba, ba byla to jedna z mocniejszych i byla tym trudniejsza ze byl o jeden zespol wiecej.
Jarzinho pisze:Jutro dla mnie przegramy, bo poprostu kadra jest żle przygotowana, grupa zawodnikow to nie jest ta ktora zasługiwała na wyjazd do Austrii i Szwajcarii.
Jezeli Chorwaci wyjda rezerwami to jest duza szansa na zwyciestwo, ale nie wyjdziemy bo Niemcy pokonaja Austrie.

Po prostu my nie mamy lepszych pilkarzy. Moze na prawe skrzydlo jeszcze nadaje sie jak dla mnie wielka nieobecnosc - Jelen, a tak to chyba najlepszy mozliwy sklad oczywiscie poza Pazdanem czy innym Zahorskim

Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 15 cze 2008, 20:42

Jarzinho pisze:że po awansie ze slabej jednak grupy i meczu stulecia z Portugalia kots postawi mu pomnik i nie bedzie nawet śmiał go krytykowac.
No i tu właśnie zaczęło się pompowanie huraoptymizmu.Po losowaniu każdy(KAŻDY)kogo znam mówił że z grupy polska już wyszła.Zaczęło się ogólnie szaleństwo że w końcu w dużej imprezie zajdziemy dalej niż rozegranie 3 meczy w grupie :wink: A tu bez zmian.Dalej to samo 8) Co do Leo,to zaszalał w kwestii doboru zawodników.Osobiście trochę zdziwiłem się dlaczego w kadrze jest miejsce dla Żurawskiego,a nie ma na przykład dla Adriana Sikory.Dziwne.Dlaczego nie zabrał będącego w znakomitej dyspozycji młodego Majewskiego?Szkoda.Można tak wymienić jeszcze kilka nazwisk.Ale za to odpowie Leo. :wink:

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 15 cze 2008, 21:58

Jarzinho pisze:Czy ktos dzisiaj widzi róznicę między Polskimi mozgami - Janas i Engel a Leo. Holender chyba bardziej mnie wk... niz Engel. Robi cyrk na konferencjach bardziej żałosny niż Janas. Janosik zabrał chyba najlepsza jak sie okazało pozniej kadre. Źle ją przygotował to fakt. Leo i Engel nie zabrali najlepszych, szczegolnie Holender. Teraz dla mnie powstaje sytuacja, ze Holender chyba myslał, że po awansie ze slabej jednak grupy i meczu stulecia z Portugalia kots postawi mu pomnik i nie bedzie nawet śmiał go krytykowac.

Jutro dla mnie przegramy, bo poprostu kadra jest żle przygotowana, grupa zawodnikow to nie jest ta ktora zasługiwała na wyjazd do Austrii i Szwajcarii.

A jeszcze ta róznica jest jedna Engel i Janas jechali na swój pierwszy turniej, Holender chyba na 4 mistrzowski. Roznica na niekorzysc oczywiscie Leo. Wierzyłem, ze nie bedzie błedów Englea i Janasa, ze druzyna bedzie przygotowana i taktycznie i fizycznie, a napewno nie jest. A taki doswiadczony.
Człowieku wez sie ogarnij. mamy slabych pilkalrzy-"z gowna bata nie ukręcisz" i taka jest smutna prawda. Pewnie swoje wywody o cyrku na konferencjach bierzesz z wypowiedzi o tesciowej. Spojrz na calosc. Leo jest naprawde czlowiekiem z klasą i ROBI CO MOZE. Nie jest cudotworcą, ale juz zaczyna sie syndrom porazki po mapompowaym balonie i pseudoautorytety i eksperci na czele z Bożym Darem i tym tłukiem Adamskim(panskie wywiady rządzą!) chca go zwalniac. I pytanie:jakich to lepszych nie zabrał Leo. Męczącego sie grą Matusiaka, mało grajacego Jelenia, czy moze naszego super krola strzelcow co w reprezentacji grac nie potrafi. Co do innych formacji to Holender wypowiedzial sie ze nie wzial Glowackiego, bo to zawodnik zbyt wolny i słabszy technicznie. Nasza kadra biega tyle samo co inne reprezentacje(castrol rules), a o tym ze jest poukladana niech swiadczy druga polowa w meczu z Austrią gdzie gralismy naprawde dobrą piłke(tak wiem ze pierwsze 20 minut bylo katastrofalne ale to raczej braki mentalne naszych pilkarzy, a skoro Holender nie umie mowic po polsku to i nie bedzie umial wywrzec takiego samego wrazenia poprzez tlumacza co wujek Engel czy palacz Janas) ja z gry reprezentacji jestem zadowolony. Na dzis nie stac tego kraju na wiecej bo miski z PZPN maja pilke w dupie, a rząd ma związane ręce.
Aha jeszce jedno. Wczoraj jeden z super ekspertow Polsatu krytykowal Leo, za to ze ten...probuje Polakow nauczyc gry w ataku pozycyjnym a nie tylko z kontry :roll: Ktos probuje wprowadzic w reprezentacji nową jakosc ale NIE!, tzreba go zjechac za to ze nie lubi sie bronic przez 90 minut i wyprowadzac 3 kontr na krzyz. Leo musi zostac, a Listek musi odejść :!:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 cze 2008, 23:10

Martinho pisze:Nasza grupa z eliminacji wcale nie byla slaba, ba byla to jedna z mocniejszych i byla tym trudniejsza ze byl o jeden zespol wiecej.

Portugalia tak o gdzie reszta.
Piotr pisze:Człowieku wez sie ogarnij. mamy slabych pilkalrzy-"z gowna bata nie ukręcisz" i taka jest smutna prawda. Pewnie swoje wywody o cyrku na konferencjach bierzesz z wypowiedzi o tesciowej. Spojrz na calosc. Leo jest naprawde czlowiekiem z klasą i ROBI CO MOZE.

Jestes debilem czy udajesz. Ogldałes choc jedna konfernecje prasowa w Austrii z udzialem Leo, bo raczej nie, przynajmniej tak wychodzi. Dzisiaj był bardzo marny, żenujacy cyrk w wykonaniu Holendra.
Piszesz o małej ilosci gry Jelenia :lol: o Głowackim i jego walorach :lol: Nie bede pisał odpowiem na Jelenia - Saganowskim na Głowackiego - Jopem. Jak Leo moze mowic takie zdania na temat Głowackiego, a w kadrze ma naprawde kaleke Jopa, ktoremu mecze wychodza tak czesto jak w roku jest Boże Narodzenie.
Dla mnie Leo nie ma prawa mowic, ze nie ma poslkich zawodnikow, ktorzy graja regularnie za granica. Bo takich jest kilku i to w mocnych ligach, nawet w ciekawych druzynach z budzetami takimi, ze zwykle polaczki sobie by tam nie grały.
Holender dzisiaj nie wie po co wzial na Euro zawodnikow takich jak Pazdan, Kokoszka, Wawrzyniak itp... JEsl iby wiedzial to nie rznałby głupa i nie wkur... na proste pytania.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 cze 2008, 23:16

Marcin87 pisze:Debilne zachowanie jak to powiedział Komentator Mati Borek "Basti-Fantasti" może świadczyć o tym że jak Szkopom mecz nie idzie to szarżują ostro.Basti-Fantasti pokazał co robią Niemcy jak im nie idzie
Ooooo juz odzywam sie na to napinke :roll: Chcialbys.
Jarzinho pisze:Portugalia tak o gdzie reszta.
Serbia, ktora wcale slaba nie jest, nieprzewidywalni Belgowie i jak sie okazalo ciezcy Finowie. Teoretycznie to bylo srednio trudna grupa ale jak sie okazalo to wcale tak nie bylo. No i Armenia pokazala ze odrywa sie juz od kopciuszkow.
Jarzinho pisze:Nie bede pisał odpowiem na Jelenia - Saganowskim
A juz Jelen jako alternatywa by zaszkodzil? Lepiej dac Lobodzinskiego ktory daje wrzutki w trybune za bramka...

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 15 cze 2008, 23:33

Jarzinho pisze:Dla mnie Leo nie ma prawa mowic, ze nie ma poslkich zawodnikow, ktorzy graja regularnie za granica. Bo takich jest kilku i to w mocnych ligach, nawet w ciekawych druzynach z budzetami takimi, ze zwykle polaczki sobie by tam nie grały.
Holender dzisiaj nie wie po co wzial na Euro zawodnikow takich jak Pazdan, Kokoszka, Wawrzyniak itp... Jesliby wiedzial to nie rznałby głupa i nie wkur... na proste pytania.
Jej, Leo co ty zrobiles. Mamy takich wspanialych pilkarzy w mocnych europejskich klubach i nie potrafimy wyjsc z grupy. co do konferencji to o dzisiejszej czytalem i poza glupimi pytaniami dziennikarzy nic dziwnego w niej nie bylo. Jop do tej pory w kadrze spisywal sie naprawde solidnie i nie jest gorszym zawodnikiem od Głowackiego. mysle ze leo lepiej zna sie napilkazrach niz my i teraz nie ma co utyskiwać na jego wybory bo kogo by nie wzial to i tak bysmy dostali. To ze Leo denerwuje sie na konferencjach mnie nie dziwi. Słysząc jakies glupie zarzuty o braku dania szansy mlodym pilkarzom reagowalbym tak samo.
Co do tego ze nie wie dlaczego kogos wzial to na takich turniejach zawsze ktos gra a ktos siedzi na lawie. Trener wystawia najlepszych

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 cze 2008, 23:48

Jarzinho pisze:Czy ktos dzisiaj widzi róznicę między Polskimi mozgami - Janas i Engel a Leo. Holender chyba bardziej mnie wk... niz Engel. Robi cyrk na konferencjach bardziej żałosny niż Janas. Janosik zabrał chyba najlepsza jak sie okazało pozniej kadre. Źle ją przygotował to fakt. Leo i Engel nie zabrali najlepszych, szczegolnie Holender.
Mnie wszyscy trzej wku... z dziennikarzami na czele. Może Leo nie zabrał najlepszych ale trzon kadry na Euro pojechał. Skoro oni dają ciała to co by grały gwiazdy OE? Na pewno wyniki z nimi inne by nie były. Może jedynie Leo by miał większe pole manewru jednak my w każdym meczu musimy grać najsilniejszym składem. I tu mnie zdziwiła wypowiedź Leo że Euro to nie czas na eksperymenty więc trochę nie rozumiem co niektórzy zawodnicy nie godni biegania po murawie podczas meczu robią na Ojro :warrior:
Może i Leo popełnił jakieś błędy, nie przeczę ale tak naprawdę w piłce znaczymy wielkie nic. Jak napisał Piotr teraz jak zwykle wszyscy stali się ekspertami, wcześniej chcieliśmy mu stawiać pomniki i mianować go prezydentem. Nagle styl gry naszej kadry nikomu się nie podoba, styl który Leo zaszczepiał u naszych nie od pierwszego meczu na Euro ale wcześniej. Nagle okazuje się że kadra jest źle dobrana. Tylko że przed wyjazdem do Austrii dużo tych samych telewizyjnych ekspertów mówiła iż jest to dobry wybór (ja osobiście słyszałem psioczenie głównie kibiców, nie w TV). A teraz jak nie ma wyników nagle większość pozmieniała zdanie, nagle ten sam chwalony Leo jest be i już chcą go wywalać. Tylko że ranga imprezy jest troszkę inna, grają inne drużyny i wszyscy są inaczej przygotowani. A jeszcze co do konferencji to każdy przy takich wynikach drużyny i po takim a nie innym meczu z Austrią nie byłby w humorze a jak dziennikarz zadał by mi pytanie czy nie sypiam bo wyglądam na przemęczonego oraz inne debilne pytania to następnym razem na konferencję przyprowadziłbym kucharza :boruta: Niech on odpowiada na takie dyrdymały :foch:
Marcin87 pisze:Osobiście trochę zdziwiłem się dlaczego w kadrze jest miejsce dla Żurawskiego,a nie ma na przykład dla Adriana Sikory.
Bo Sikora by 'zginął' za granicą, on jest dobry ale na polską gównianą ligę :]

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 cze 2008, 23:50

Martinho pisze:Serbia, ktora wcale slaba nie jest, nieprzewidywalni Belgowie i jak sie okazalo ciezcy Finowie. Teoretycznie to bylo srednio trudna grupa ale jak sie okazalo to wcale tak nie bylo. No i Armenia pokazala ze odrywa sie juz od kopciuszkow.

Serbia i Czarnogóra tak. :) Belgia nieprzewidywalna była jak gral w niej Wilmots. Finowie fakt pokazali sie z dobrej strony. Reszta była do łątwego ogrywania, czy to ciezki teren czy nie.

Jezeli głupim pytaniem jest czy beda roszady i czy zagraj Ci ktorzy nie grali do tej pory. To sorry o co oni sie go maja pytac. Pytanie o mobilizacje czy proby wpłynienia na postawe zawodnika takze sa głupie. Dla mnie to była jakas parodia, to lepiej mogl wysłac jak Janas kucharza to by sobie o kuchni pogadali.
Leo stwierdzil, ze Euro to nie czas na ogrywanie mlodych pilkarzy to po co brał ich, skoro nie mieli od pcozatku szans na gre. Po co pieprzenie o 2 jedynastakach, o 2 zawodniakach na jedna pozycje. Dobrym przygotowaniu itp. Mnie strasznei zawiodl Holender, bo wierzylem, ze jego doswiadczenia kadrze da to co nie dal Janas i Engel. Nie mowie, ze Polska miala grac zajebista pilke, narzucac swoj styl, ale sorry inne zespoly słabsze pilkarsko, nadrabiaja kapitalnym przygotowaniem taktycznym czy fizycznym i pzoostawiaja po sobie dobre wrażenie. Polacy napewno nie pzoostawili go narazie po sobie.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 cze 2008, 23:58

Niby powinienem się wstrzymać z tym do jutra, ale... Od początku popierałem Leo na selekcjonerskim stołku. Wybory dobre (super reakcja po porażce z Finlandią, naprawdę zaimponował mi), wyniki dobre, relacje z kibicami i piłkarzami dobre - prawie trener idealny. Ale już przy wybieraniu składu na Euro coś zaczęło się psuć, a potem coraz gorzej.

Macie tyle samo talentów co Niemcy (Roger), skąd miałem wziąć lepszych (Pazdan, Kokoszka, Zahorski i nie ma komu wyjść z ławki), wyjdźcie ze swoich drewnianych pudełek, niektórzy nie wzniosą się ponad poziom ligowy (w przeciwieństwie do Matusiaka i Wawrzyniaka), Brożek miał swoją szansę i jej nie wykorzystał, Głowacki jest za wolny (w przeciwieństwie do Baka i Jopa, "Arek zbyt wolno myśli, co innego Kokos, istny procesor" z forum Wisły :lol:), czy tylko ja widzę jaki postęp zrobili ci piłkarze i naprawdę dobrze grali z Niemcami.

itp.

- ewolucja w złotoustego Jurka Engela
- miotanie się z młodymi zawodnikami (na Euro 2012 przygotowywani?), którzy nie prezentują żadnego poziomu, pojechali na wycieczkę jak Mila na ostatni mundial. Podczas gdy za trzy lata wyjdą z niższych lig nowe Garguły, Majewskie, czy Iwańskie, którzy właśnie trzy lata temu byli ludzmi znikąd.
- pomijanie pewnych zawodników jest dobre, dopóki wizja gry wypala i pasujący do niej (ale słabsi od niepowołanych) zawodnicy nie zawodzą
- zajechanie zawodników (?), zła atmosfera (?) taka ilość kontuzji po lajtowym z założenia zgrupowaniu nie jest przypadkiem
- karmienie ludzi truizmami, udawanie, że nic się nie dzieje, a czasem nawet oszustwa (casus "kontuzji" Błaszcza). Tymczasem jak można wysyłać do domu takiego zawodnika, tylko na podstawie kosmicznych testów Hoeka i teorii, że nie wytrzyma w przyszłości obciążeń ( a i tak nie jestem pewien, ze to jest przyczyną, bo poziom informowania zewnątrz jest jak w sekcie). Nie mówię już o tym jaką krzywdę zrobiono Żurawskiemu, wysyłając go na mecz z Niemcami z kontuzją, bo to mało kogo obchodzi, że zagrał fatalnie nie tylko z regularnych powodów.
- jedyny dobry wybór to taki, którego na zdrowy rozum nie powinno być - Roger. Błędów za to więcej - Golański na lewej obronie, gdzie może spokojnie grać Żewłakow. Ale jak ma grać skoro wtedy powstaje wyrwa w środku? O formę zawodników nie winię, ale za brak zmienników już tak
- jedyne pretensje do Janasa dotyczyły nagłej zmiany taktyki. Tutaj jest gorzej, bo taktyki po prostu nie ma. Mieliśmy okazję zobaczyć jak w 15 minut Austriacy mają cztery 100% okazje. To jest poziom okręgówki.

Konkluzja: Trzeci mecz nie ma już znaczenia, więc nie muszę czekać aż Polacy wrócą do domu. Nie miałem dużych oczekiwań wobec Polski, wiadomo było, że od faworytów wyjścia z grupy dzieli nas przepaść pod względem umiejętności. Niemniej jednak pamiętam jak odchodził zgnojony Janas (tez się cieszyłem, jak zostawał zwalniany), a trzeba powiedzieć, ze tym razem więcej błędów zostało popełnionych. Tymczasem wszelkie próby zwrócenia uwagi kończą się jakimiś tekstami o rasiźmie, ignoracji, kibolstwie, zawiści itp. Beenhakker ma na tyle silną pozycję, że nie odejdzie. Pytanie znowu będzie potrafił coś zmienić w tej drużynie... Wydaje mi się, ze przy trudniejszej grupie Polska nie pojawiłaby się na przeszłym mundialu. Nie miałbym nic przeciwko nowemu trenerowi z zagranicy, ale to się nie wydarzy.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 cze 2008, 15:21

Chyba niektorzy zbyt duzo siedza przed Polsatem i sluchaja Borkowcow i Tomaszow :lol:
Oddzielam to co mowil Leo od czego co dokonal i dokonuje i bedzie dokonowyc. Bo Pamietam mistrza swiata Engela i Janasa futbol na nie.
le sorry inne zespoly słabsze pilkarsko, nadrabiaja kapitalnym przygotowaniem taktycznym czy fizycznym i pzoostawiaja po sobie dobre wrażenie
Przed ME tylko Austria byla gorsza od nas a w meczu nie widzialem zeby jakos kondycyjnie i taktycznie byle lepsi od nas...no chyba ze karny to zajebista taktyka dla ciebie.

Zapytam krytykow kogo mial powolac? Ja rozumiem ze eksperci dadza mi denne przyklady Sikor, Brozkow i Głowackich tak sama jak sie kiedys pytali sie po coc w pilke gra Gargula, po co Roger, a Boruc jest gruby i slaby. CI sami zaraz beda pisac po jakiego powolal Pazdanow itp jakby nie wiedzieli ze na Euro i tak bedzie grac maksymalnie 15-16 pilkarzy.
Po mistrzostwach kazdy jest mONdry

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 cze 2008, 17:46

Bienias pisze:Przed ME tylko Austria byla gorsza od nas a w meczu nie widzialem zeby jakos kondycyjnie i taktycznie byle lepsi od nas...no chyba ze karny to zajebista taktyka dla ciebie.

Zapytam krytykow kogo mial powolac? Ja rozumiem ze eksperci dadza mi denne przyklady Sikor, Brozkow i Głowackich tak sama jak sie kiedys pytali sie po coc w pilke gra Gargula, po co Roger, a Boruc jest gruby i slaby. CI sami zaraz beda pisac po jakiego powolal Pazdanow itp jakby nie wiedzieli ze na Euro i tak bedzie grac maksymalnie 15-16 pilkarzy.
Po mistrzostwach kazdy jest mONdry

Powaznie nei widziales róznicy miedzy Polakami i Austria. JA widzialem jak Pogatetz gubil na 10 metrach Saganwoskiego o 5 metrów, jak Wasilewski, ktory potrafi biegac i kondycyjnie wytrzymywał zazwyczaj nie potrafi dogonic Korkmaza. Austriacy w 80 minucie byli w stanie zrobic takie akcje, ze Polacy padali z oslabienia. Saganowski, ktory grał niepelny mecz z Niemcacmi nie daje rady z Auistria, fakt pozycja wymagala wiecej biegania... Widzialem spotkania Rosjii, Austrii, Turcjii i oni zapierdzielaja w kazdym spotkaniu. Podobnie Szwajcarzy.

Nie mwomy, zę na euro bedzie grało maks 16 pilakrzy, bo to śmieszne. To po co brac 23. Polska to nie anglia, ze mzoe sobie wziasc Walcotta, zeby tylko pojechał. Przeciez dzisiaj nie ma nikogo, zeby zastapic słąbego smolarka, nie ma prawego pomocnika, środkowego obroncy, lewego. Nie mowcie, ze nie było w Poslce czy za granica zawodnikow, ktorych spokojnie mzona było zabrać i napewno swoja osoba mogliby wejsc i dac Polsce wieksza swobode, jaka dzisiaj nie daje Pazdan, Gargula, Wawrczyniak, Kokoszka.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 cze 2008, 22:56

cloner pisze:Leo!!! Why?? nie why, tylko wypi^&dalaj
Co masz do Leo? Jego wina ze ma zaszczyt prowadzic taka zajebista reprezentacje z takimi zajebistymi graczami? Widze frustracja sie zalacza.

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 16 cze 2008, 22:58

Jarzinho pisze:
Magnum pisze:Dziękuje reprezentacji za walkę, czasem tak bywa.

Czasem :P Dla mnie Polacy nic godnego uwagi nie pokazali. Pokazał sie Roger i Boruc. Reszta kopac dalej pwoinna, ale chyba rowy.

Jestem za wywaleniem Holendra, bo nie przygotował druzyny do turnieju, powolania i atmosfera takze to nie było to czego kazdy oczekiwał. Zwalnialismy trenerow bez doswiadczenia, to tym bardziej nie widze argumentu za kim kto pojechal na swoj 3 turneij i nie wygral nadal ani jednego spotkania.
Pewnie najlepiej byc teraz ekspertem niczym Kołtoń. tylko ze to wywalenie leo nic nie da a za 2 badz 4 lata bedzie to samo tylko ze bedziemy sie murowac jak za janasa w meczu z Niemcami albo przegrywac z Ekwadorem. Ja jestem w sumei zadowolony z wystepu naszych. wielkich sukcesow sie nie spodziewalem, a chlopaki momentami pokazywali mądrą poukładaną pilke. dzisiejsza 2 polowa byla calkiem znosna. Aha, Łobodzinski to NAJGORSZY gracz mistrzostw i jestem pewien ze 5 moich kumpli z bosika potrafi lepiej technicznie dosrodkowac pilke a nie tylko ja podcinac do gory duzym paluchem.
Leo zostań, Listek-wrzesień?

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 16 cze 2008, 22:59

Martinho pisze:Jutro naskrobie jakies podsumowanko o naszej grze na Euro.

Tu nie ma co skrobać-szkoda czasu zioom :cry:

Martinho pisze:Szkoda mi Leo ktory musi wstydzic sie za nasza gre...

On całą grę bierzę na swoją odpowiedzialność - wyniki, styl itd. A zagrali jego ludzie, jego 23-osobowa kadra na tej imprezie i to on ponosi odpowiedzialność za "osiągnięte" (czyt. nic) wyniki.
Nie to bym nie lubił Leo - wręcz przeciwnie lubię go ale Polska zagrała NAJGORSZY football ze wszyskich 16 ekip. NAJGORSZY - no może Grecja też odwaliła padakę.

A propo Leo - jak wogóle my gramy!? Nasi zawodnicy są dalego od siebie - są duże luki w obronie i trudno nam atakować bo nie ma do kogo podać a niby gramy 4-2-3-1 gdzie środek boiska powinien być nasz ale tylko wtedy gdybyśmy grali blisko siebie jak - Niemcy, Austria i rezerwa Chorwacji... :cry:

Krótko mówiąc: kolejna impreza kolejna... albo nie WILEKSZA padaka odwalona przez biało-czerwonych... jedynie brawa się należą Borucowi i Rogerowi - reszta zagrała... no właśnie, co? Nic

Leo pewnie zostanie ale chiałbym aby brał do kadry innych zawodników niż wielokrotnie powtarzanych - Żurawski, Jop, albo takie wynalazki jak Pazdan, Zachorski ale warto by powołać Brożka, Jelenia (po MŚ 2006 mieli być gwiazdami kadry i za Janasa pewnie by już grali) czy Zieńczuka - generalnie tych co grają w klubach - inaczej fizycznie będzie jak w tych 3 meczach - za wolni, brak pomysłu na rozegranie akcji.

W Polsacie przed meczem Borek i Kołtoń mówili coś a propo Leo i jego spółki - kto tak naprawdę dobiera skład i, że ta cała gadka o powołaniach, że jest otwarta sprawa dla każdego to jeden wielki pic na wodę bo sam Leo powiedział, że będzie brał tylko tych co grają w klubach a tymczasem taki Matusiak był PORAŻKA - nie wziął go, fakt ale na zgrupowaniu mógł być Brożek, Jeleń, Wichniarek, Bosacki (do obrony dobry - kostaryka) itp, itp.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”