Mnie wszyscy trzej wku... z dziennikarzami na czele. Może Leo nie zabrał najlepszych ale trzon kadry na Euro pojechał. Skoro oni dają ciała to co by grały gwiazdy OE? Na pewno wyniki z nimi inne by nie były. Może jedynie Leo by miał większe pole manewru jednak my w każdym meczu musimy grać najsilniejszym składem. I tu mnie zdziwiła wypowiedź Leo że Euro to nie czas na eksperymenty więc trochę nie rozumiem co niektórzy zawodnicy nie godni biegania po murawie podczas meczu robią na OjroJarzinho pisze:Czy ktos dzisiaj widzi róznicę między Polskimi mozgami - Janas i Engel a Leo. Holender chyba bardziej mnie wk... niz Engel. Robi cyrk na konferencjach bardziej żałosny niż Janas. Janosik zabrał chyba najlepsza jak sie okazało pozniej kadre. Źle ją przygotował to fakt. Leo i Engel nie zabrali najlepszych, szczegolnie Holender.
Może i Leo popełnił jakieś błędy, nie przeczę ale tak naprawdę w piłce znaczymy wielkie nic. Jak napisał Piotr teraz jak zwykle wszyscy stali się ekspertami, wcześniej chcieliśmy mu stawiać pomniki i mianować go prezydentem. Nagle styl gry naszej kadry nikomu się nie podoba, styl który Leo zaszczepiał u naszych nie od pierwszego meczu na Euro ale wcześniej. Nagle okazuje się że kadra jest źle dobrana. Tylko że przed wyjazdem do Austrii dużo tych samych telewizyjnych ekspertów mówiła iż jest to dobry wybór (ja osobiście słyszałem psioczenie głównie kibiców, nie w TV). A teraz jak nie ma wyników nagle większość pozmieniała zdanie, nagle ten sam chwalony Leo jest be i już chcą go wywalać. Tylko że ranga imprezy jest troszkę inna, grają inne drużyny i wszyscy są inaczej przygotowani. A jeszcze co do konferencji to każdy przy takich wynikach drużyny i po takim a nie innym meczu z Austrią nie byłby w humorze a jak dziennikarz zadał by mi pytanie czy nie sypiam bo wyglądam na przemęczonego oraz inne debilne pytania to następnym razem na konferencję przyprowadziłbym kucharza
Bo Sikora by 'zginął' za granicą, on jest dobry ale na polską gównianą ligęMarcin87 pisze:Osobiście trochę zdziwiłem się dlaczego w kadrze jest miejsce dla Żurawskiego,a nie ma na przykład dla Adriana Sikory.