Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 7

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 26 sty 2005, 13:44

Sickness87 pisze:Tak dokladnie...pomoc maja super..jeszcze jakby Totti gral z Ballackiem i Fringsem to by bylo 3 majwiekszych cwaniakow ;] ale bardzo ich lubie ;] szkoda tylko Santa Cruza ;/
cwaniakow??..nie wiem o co ci chodzi :? ...nie zmienia to faktu ze totti zachowuje sie jak prostak i jest to najwiekszy gbur ze znanych mi pilkarzy (ps. tylko nie wystawiac mi ostrzezenia bo taka jest prawda)...trzymac go z dala od bayernu!!...nawet o tym nie myslec! :)

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 31 sty 2005, 15:19

No szkoda tylko remiz z Hertha, ogólnie Bayern zagrał dość słaby mecz :(
Chyba najlepszym graczem Bayernu był Hargreavs, ten jego strzał z 30 metrów był super :wink:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 15:51

Kamilo pisze:No szkoda tylko remiz z Hertha, ogólnie Bayern zagrał dość słaby mecz :(
Chyba najlepszym graczem Bayernu był Hargreavs, ten jego strzał z 30 metrów był super :wink:
Ten strzał wydawało się "na odpie."omal nie trafił do bramki :lol: + bramkarz który ją jeszcze przypadkowo odbił chyba plecami :lol:
Ogólnie mecz słaby bawarczyków.Hertha był bliższa zwycięstwu :lol:
Gdyby nie pech to łoj łoj pech porażka w Berlinie :)

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 31 sty 2005, 18:14

No prawda ze mecz był słaby, choć mogły paść bramki, ale remis jest naprawde sprawiedliwym rezultatem

FC Bayern forever number one

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 19:55

Chyba Felix nie ma głowy do przygotowywania bawarczyków.Przed sezonem podobno był niezłym "rzeźnikiem" i początek był słaby.Teraz nie jest źle, ale Baya znów wygląda co najmniej zmęczony :lol:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 01 lut 2005, 14:07

Uchi_UfFy pisze:Chyba Felix nie ma głowy do przygotowywania bawarczyków.Przed sezonem podobno był niezłym "rzeźnikiem" i początek był słaby.Teraz nie jest źle, ale Baya znów wygląda co najmniej zmęczony :lol:
No przygotowania bawarczyków były bardzo cięzkie. Myśle, że słaby mecz z Herthą nie jest efektem zmęczenia, poprostu każdej drużynie trafiają się lepsze i gorsze mecze :wink:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 01 lut 2005, 14:24

Kamilo pisze:
Uchi_UfFy pisze:Chyba Felix nie ma głowy do przygotowywania bawarczyków.Przed sezonem podobno był niezłym "rzeźnikiem" i początek był słaby.Teraz nie jest źle, ale Baya znów wygląda co najmniej zmęczony :lol:
No przygotowania bawarczyków były bardzo cięzkie. Myśle, że słaby mecz z Herthą nie jest efektem zmęczenia, poprostu każdej drużynie trafiają się lepsze i gorsze mecze :wink:
Wydawać by się mogło, że Bayern Monachium powinien połknąć Herthę Berlin. Bawarczycy są jednym z głównych pretendentów do zdobycia korony ligowej. A tutaj, Bayern pokazał się z chyba najgorszej strony. Chwilami nawiązywał do tradycji oniegdaj pracującego w Interze Hectora Cupera. Piłkarze z Monachium usypiali i przeciwników i kibiców i siebie nawzajem. Podoba mi się fakt, iż trener stawia na Schweinsteigera i na Hargreavsa i to jest jedyny przychylny jak narazie punkcik na tablicy.
Może i rzeczywiście, Bawarczycy mieli słabszy występ, ale jeżeli chca stanąć na podium w roli gospodarza, to podobne wpadki miejsca mieć nie powinny. Zobaczymy co Kahn i spółka pokażą w następnej kolejce.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 05 lut 2005, 20:58

BAYERN MONACHIUM - BAYER LEVERKUSEN 2:0 (1:0)

FC BAYERN: Kahn- Frings (46. Sagnol), Lucio, Kovac, Salihamidzic- Ballack- Hargreaves, Schweinsteiger (61. Demichelis)- Ze Roberto (85. Deisler)- Makaay, Guerrero

LEVERKUSEN: Butt- Schneider, Juan, Nowotny, Placente (65. Babic)- Ramelow- Freier, Ponte (73. Donovan), Krzynówek- Berbatov, Voronin (80. Franca)

Gole: 1-0 Makaay (45.- rzut karny), 2-0 Guerrero (68.)

BYLI ZDECYDOWANIE LEPSI!!! TO TYLE!!!

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 05 lut 2005, 21:08

Ubolewam nad tym wynikiem, ale tak jak gralismy dzisiaj to moglismy przegrac nawet z Hansa.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 05 lut 2005, 21:19

Ale kibiców to za wielu dziś nie było :x .Gratulacje dla Baya czyli lepszych.Teraz pokażcie klase z Arsenalem :!: :twisted:

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 05 lut 2005, 22:33

powiem tylko tyle .. pod wzgledem gry bayern zaprezenotwal sie swietnie ! ( mistrzostwo czeka ) .. ale wytlumaczcie mi co wy tam macie za "kibicow" . eee ? no bo to jest zalosne i smieszne .. jak widze "mecz kolejki" przy takich pustkach na stadionie .. ehhh ... nie wiem po co budujecie ten nowy stadion .... jak na leverkusen chyba nawet polowy kibicow nie mozecie zdobyc ..to ten wasz nowy super stadion bedzie ciagle pusty ..... heh .... jakos sobie nie wybrazam meczu bayern np. bochum .... eee ile wtedy osob przyjdzie na mecz ? jeszcze mniej niz dzis ? no to sorry ale to WY kibice musicie cos z tym zrobic ...

pozdrawiam licze ze na dortmund bedzie komplet.... no mam nadizeje ze kibicow BVB w monachium nie bedzie wiecej ;p bo wcale bym sie nie zdziwil :D ...

pozdro jeszcze raz i za 2 kolejki bardzo ciekawy mecz ;] ( mam nadizeje ze BVB zagra na remis :) ) ale super optymista nie jestem ;]

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 06 lut 2005, 11:31

guerrero zagral wysmienicie :) ...w nim tkwi niesamowity potencjal, teraz atak musi wygladac: makaay-guerrero...mecz ogolnie byl przecietny jednak zwyciestwo zasluzone...czy zasluzony karny? hmm moze tak, moze nie...trudno stwierdzic...jednak nowotny upadl do tylu a na niego guerrero, poza tym widac bylo reke jensa trzymajaca guerrero wiec nie dziwie sie ze sedzia tak to zinterpretowal...

co do kibicow to rzeczywiscie zwala...zle sie dzieje, wrecz wstyd ze tak malo kibicow przychodzi na mecze (jak na warunki niemieckie bo we wloszech to by nawet duzo sie wydawalo :) )...po co budujemy stadion?hehe...moze w ogole przeprowadzimy sie na grunwalder tam moze stadion sie wypelni po brzegi :roll: ...zalosne...

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 06 lut 2005, 11:54

Mecz był niezły, Bayern przeważał i zasłużenie wygrał. Co do karnego to był dość kontrowersyjny, ale decyzja sędziego jest nieodwołalna :lol:
Co do Guerrero to zagrał wspaniale, jestem z niego dumny :wink:

Kibice to duży problem Bayernu, ale ja mam nadzieje, że jak Bayern będzie grał na Alianz Arena to wtedy będzie przychodzilo więcej fanów, bo trzeba przyznać, że Olimpia Stadion jest bardzo przestarzałym stadionem, a co za tym idzie mało widać z trybun ponieważ sektory są bardzo daleko daleko od murawy (powodem jest bieżnia)

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 19 lut 2005, 15:51

2-0 PO 25 min dla Baernu :D oby tak dalej

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 19 lut 2005, 18:40

no i skomczylo sie 5:0 dla bayernu :(