Czy Leo Beenhakker powinien zostać?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 16 cze 2008, 17:46

Bienias pisze:Przed ME tylko Austria byla gorsza od nas a w meczu nie widzialem zeby jakos kondycyjnie i taktycznie byle lepsi od nas...no chyba ze karny to zajebista taktyka dla ciebie.

Zapytam krytykow kogo mial powolac? Ja rozumiem ze eksperci dadza mi denne przyklady Sikor, Brozkow i Głowackich tak sama jak sie kiedys pytali sie po coc w pilke gra Gargula, po co Roger, a Boruc jest gruby i slaby. CI sami zaraz beda pisac po jakiego powolal Pazdanow itp jakby nie wiedzieli ze na Euro i tak bedzie grac maksymalnie 15-16 pilkarzy.
Po mistrzostwach kazdy jest mONdry

Powaznie nei widziales róznicy miedzy Polakami i Austria. JA widzialem jak Pogatetz gubil na 10 metrach Saganwoskiego o 5 metrów, jak Wasilewski, ktory potrafi biegac i kondycyjnie wytrzymywał zazwyczaj nie potrafi dogonic Korkmaza. Austriacy w 80 minucie byli w stanie zrobic takie akcje, ze Polacy padali z oslabienia. Saganowski, ktory grał niepelny mecz z Niemcacmi nie daje rady z Auistria, fakt pozycja wymagala wiecej biegania... Widzialem spotkania Rosjii, Austrii, Turcjii i oni zapierdzielaja w kazdym spotkaniu. Podobnie Szwajcarzy.

Nie mwomy, zę na euro bedzie grało maks 16 pilakrzy, bo to śmieszne. To po co brac 23. Polska to nie anglia, ze mzoe sobie wziasc Walcotta, zeby tylko pojechał. Przeciez dzisiaj nie ma nikogo, zeby zastapic słąbego smolarka, nie ma prawego pomocnika, środkowego obroncy, lewego. Nie mowcie, ze nie było w Poslce czy za granica zawodnikow, ktorych spokojnie mzona było zabrać i napewno swoja osoba mogliby wejsc i dac Polsce wieksza swobode, jaka dzisiaj nie daje Pazdan, Gargula, Wawrczyniak, Kokoszka.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”