Czy Leo Beenhakker powinien zostać?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 16 cze 2008, 23:21

Piotr pisze:Pewnie najlepiej byc teraz ekspertem niczym Kołtoń. tylko ze to wywalenie leo nic nie da a za 2 badz 4 lata bedzie to samo tylko ze bedziemy sie murowac jak za janasa w meczu z Niemcami albo przegrywac z Ekwadorem. Ja jestem w sumei zadowolony z wystepu naszych. wielkich sukcesow sie nie spodziewalem, a chlopaki momentami pokazywali mądrą poukładaną pilke. dzisiejsza 2 polowa byla calkiem znosna. Aha, Łobodzinski to NAJGORSZY gracz mistrzostw i jestem pewien ze 5 moich kumpli z bosika potrafi lepiej technicznie dosrodkowac pilke a nie tylko ja podcinac do gory duzym paluchem.
Leo zostań, Listek-wrzesień?

Szczegolnie moment o pukladanej i madrej grze był fascynujacy jak z Matrixa. Druga polowa dzisiaj byla znośna, zastanow sie dlaczego.

Wrocmy do spotkania z reprezentacja Niemiec, bo to widze jest świetny odnoscnik. CZy reprezentacja Niemiec dzisiaj i ta z MŚ graja tak samo, ja bałbym sie tego powiedzieć.
Janasa, Engela, mozna było nazwac debilami, idiotami, bo to Polska mysl szkoelniow, bo to ich pierwszy turniej, neidoswiadczeni. Naprawde jarali sie awansem dajac nadzieje Polakom. Ale Holender. Co on za debili wzial od przygotowania fizycznego. Chyba Smuda nie zajechał na obozach Lechitow w tym roku.
Dostał wszystko czego zachacial, obckorajwocow, zgrupowania, swobode. Zagralismy jedno dobre spotkanie z Portugalia.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”