Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dramatic » 16 cze 2008, 13:58
Dramatic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 cze 2008, 17:50
grzegorzfcb pisze:Ciekawy jestem jakie są plany Pepa wobec wobec Valiente i Crosasa. Valiente w Barcy B chyba grał w pomocy, ciekawe czy da mu szansę gry w pierwszy zespole, mimo, że już jest dosyć tłoczno, czy jeszcze zostanie w drugiej drużynie ? Z kolei z Crosasa jest podobny zadowolony prezes Lyonu, aczkolwiek ja uważam, że wypożyczenie go tam było błędem . Powinien pójść do jakiegoś hiszpańskiego drugoligowca, więcej by pograł.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 cze 2008, 17:56
Przesadzasz i to mocno bo 3-4 sezony temu to Valiente miał 17 lat i nie przypominam sobie, aby ktoś go wtedy widział w pierwszym składzie ani nawet w pierwszej drużynie.Jarzinho pisze:Gosciu niedawno był typowany do gry w pierwszym skaldzie, a to było 3-4 seozny temu, a tu nagle gra w B.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymek89 » 17 cze 2008, 0:25
Szymek89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 cze 2008, 1:41
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymek89 » 17 cze 2008, 10:13
Szymek89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 cze 2008, 10:18
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 cze 2008, 10:40
Ile piłkarzy chciałbyś tak wprowadzać? Pięciu? Sześciu? Siedmiu? Niby kiedy i za kogo by grali?Szymek89 pisze:Ja piszę o małym wprowadzaniu do 1 drużyny
Napisz nam coś o nim. Jak się prezentował dotychczas w Barcelonie B, na jakiej pozycji gra, kogo przypomina i kogo mógłby ewentualnie zastępować.Szymek89 pisze:Botię
Po czym wnosisz, że Iago to większy talent niż Bojan?Szymek89 pisze:Iago Falque( który IMO już dawno był jeszcze większym talentem niż Bojan[równolatek])
Bierzmy go. Zastąpi Ezquerro, czyli zagra 10 minut w sezonie jak dobrze pójdzie.Szymek89 pisze:taki młody Vazquez, przecież moim zdaniem w niczym nie ustępuje Ezquerro
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymek89 » 17 cze 2008, 16:08
W każdym sezonie do pierwszej drużyny przychodzą młodzi zawodnicy ( dwa lata temu Messi, rok temu Dos Santos czy Bojan, to czemu w tym rok u nie miałbym dołączyć kolejny młodzian? Odszedł Gio, to pozostała luka, którą może zapełnić np. AssulinMentor pisze: Ile piłkarzy chciałbyś tak wprowadzać? Pięciu? Sześciu? Siedmiu? Niby kiedy i za kogo by grali?
Jest to zawodnik występujący w defensywie - środek i prawa strona, także czasami występował na DM, może nie jest to zawodnik na pierwszą '18', ale warto go mieć na oku, wobec kontuzji, które w ostatnich latach, aż nadto dawały o sobie znać ( generalnie chodzi mi oto, żeby nie było takiej sytuacji, że np. Y. Toure musi występować z kontuzją, bo nie ma kto inny wystąpić)Mentor pisze:Napisz nam coś o nim. Jak się prezentował dotychczas w Barcelonie B, na jakiej pozycji gra, kogo przypomina i kogo mógłby ewentualnie zastępować.Szymek89 pisze:Botię
Może trochę przesadziłem, ale obaj dysponują wg. mnie nadal podobnym potencjałem.Mentor pisze:Po czym wnosisz, że Iago to większy talent niż Bojan?Szymek89 pisze:Iago Falque( który IMO już dawno był jeszcze większym talentem niż Bojan[równolatek])
Niby racja, ja jednak wolę młodego wychowanka na rezerwie, niż 30-latka, które swoją formę zgubił parę lat temu i zarabia nie małą kasę rocznie.Mentor pisze:Bierzmy go. Zastąpi Ezquerro, czyli zagra 10 minut w sezonie jak dobrze pójdzie.Szymek89 pisze:taki młody Vazquez, przecież moim zdaniem w niczym nie ustępuje Ezquerro
Szymek89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 17 cze 2008, 17:19
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 cze 2008, 18:44
Oczywiście i ja się z tym zgadzam, ale ilu zawodników możemy włączyć do szerokiej kadry? Chyba nie więcej niż dwóch a potencjalnych kandydatów jest więcej. Nie każdy dostanie szanse w najbliższym sezonie. Trzeba się z tym pogodzić.Szymek89 pisze:W każdym sezonie do pierwszej drużyny przychodzą młodzi zawodnicy ( dwa lata temu Messi, rok temu Dos Santos czy Bojan, to czemu w tym rok u nie miałbym dołączyć kolejny młodzian? Odszedł Gio, to pozostała luka, którą może zapełnić np. Assulin
Kupiliśmy DM-a i dwóch środkowych obrońców tak więc miejsca dla dzieciak nie widzę.Szymek89 pisze:Jest to zawodnik występujący w defensywie - środek i prawa strona, także czasami występował na DM, może nie jest to zawodnik na pierwszą '18', ale warto go mieć na oku, wobec kontuzji, które w ostatnich latach, aż nadto dawały o sobie znać ( generalnie chodzi mi oto, żeby nie było takiej sytuacji, że np. Y. Toure musi występować z kontuzją, bo nie ma kto inny wystąpić)
"Wraz z sekretarzem technicznym nie widzimy w naszych planach Deco, Ronaldinho czy Eto'o, ale zobaczymy, co przyniesie przyszłość."
"Szukamy napastnika, który będzie zdobywał 60 goli w sezonie (śmiech). Mówiąc poważnie, poszukujemy "dziewiątki", która będzie dobrym dopełnieniem Henry'ego i Bojana. Nazwiska, o których wspominają gazety, są bardzo interesujące"
Nie mam teraz czasu się rozpisywać bo zaraz ruszam w teren więc możecie się wykazać przede mną"Rozważamy opcję zatrudnienia skrzydłowego, jednak jeśli nam się to nie uda, nic się nie stanie. Prirytetem jest środkowy napastnik"
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 17 cze 2008, 19:42
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 17 cze 2008, 19:59
Pepe swoimi slowami mozna powiedziec ze oficjalnie oglosil wystawienie Eto'o na liste transferowa...napewno bedzie wielu chetnych wiec ostateczna kwota wysoka moze byc i moze starczyc na nowego napastnika..tylko nie wiadomo czy Guardiola chce kogos na lawke czy do pierwszego skladu...jak dla mnie prorytetem powinien byc skrzydlowy bo po odejsciu Dinho zostanie tylko Messi i mogacy grac na skrzydle Henry i Iniesta....Deco Dinho i Eto'o moga dac fundusze na wysokiej klasy skrzydlowego i napastnika...wszytko zalezy od negocjatorow Barcy...Nie mam teraz czasu się rozpisywać bo zaraz ruszam w teren więc możecie się wykazać przede mną Razz Napiszę tylko, że wypada nam liczyć na dobre pieniądze za Eto'o...
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 17 cze 2008, 20:12
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 17 cze 2008, 20:14
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio