- co?
- 2:0
Ta jego skwaszona mina po losowaniu grup wiedziała co robi, wiedziała czego można oczekiwać po myśli trenerskiej swojego pana
Teraz Mexes z Treze pewnie modlą się aby kolejny selekcjoner nie okazał się imbecylem i powoływał najlepszych. A tak był Boumsong, Thuram, Anelka i jeszcze kilku innych i do domciu
Co do Włochów to mocno mi ulżyło i liczę na ogranie przeciętnych w meczu ze Szwecją (z Rosją nie widziałem) Hiszpanów. Włosi dla mnie wciąż nie grają tego czego oczekuję. To wrzucanie piłek na zbyt często drewnianego na tym turnieju Toniego jest imo za bardzo schematyczne. Do tego jeszcze kilku piłkarzy nie jest w formie, nie ma geniusza Lippiego tylko siakiś Donadoni który chyba sam nie wie jakim składem chce grać (dla mnie to stawianie tylko na Milan lub tylko na Romę ma na imię Pomyłka
Ogólnie mówiąc mam nadzieję że cały czas ten kolos będzie się rozpędzał i z każdym meczem niszczył co napotka na swojej drodze od Hiszpanów począwszy
Aaa brawa dla Holendrów jak do tej pory kandydat nr 1 do wygrania Euro. Oby doszli minimum do finału a tam spotkali się z Włochami o ile jest to możliwe i nie spotkają się wcześniej
Kto nie skacze ten Francuzem hop!
E: No to najwyżej Pomarańczowa impreza skończy się szybciej niż sie wszyscy spodziewają