EURO 2008: GRUPA C - Francja, Holandia, Rumunia, Włochy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 18 cze 2008, 1:14

- Domenech!
- co?
- 2:0 :boruta:

Ta jego skwaszona mina po losowaniu grup wiedziała co robi, wiedziała czego można oczekiwać po myśli trenerskiej swojego pana :P Ten trener mnie nie zawiódł bo po ogłoszeniu kadry (chociaż nie tylko to miało wpływ) właśnie na taki występ Francuzów liczyłem :cegła:
Teraz Mexes z Treze pewnie modlą się aby kolejny selekcjoner nie okazał się imbecylem i powoływał najlepszych. A tak był Boumsong, Thuram, Anelka i jeszcze kilku innych i do domciu :smile2:

Co do Włochów to mocno mi ulżyło i liczę na ogranie przeciętnych w meczu ze Szwecją (z Rosją nie widziałem) Hiszpanów. Włosi dla mnie wciąż nie grają tego czego oczekuję. To wrzucanie piłek na zbyt często drewnianego na tym turnieju Toniego jest imo za bardzo schematyczne. Do tego jeszcze kilku piłkarzy nie jest w formie, nie ma geniusza Lippiego tylko siakiś Donadoni który chyba sam nie wie jakim składem chce grać (dla mnie to stawianie tylko na Milan lub tylko na Romę ma na imię Pomyłka :angry2: ) no i mamy taką nijaką grę (w porównaniu do tego czego oczekuję). Dziś też była przewaga Francuzów w II połowie co przerwał ładnym strzałem De Rossiego :rydzyk: Jednak prosiło się o jakiegoś Camora jak to mówił Borek czy tam Boniek który by hasał rozrywając szyki obronne Francuzów.
Ogólnie mówiąc mam nadzieję że cały czas ten kolos będzie się rozpędzał i z każdym meczem niszczył co napotka na swojej drodze od Hiszpanów począwszy :P Ale z taką grą może być różnie i każdy mecz to niewiadoma :?

Aaa brawa dla Holendrów jak do tej pory kandydat nr 1 do wygrania Euro. Oby doszli minimum do finału a tam spotkali się z Włochami o ile jest to możliwe i nie spotkają się wcześniej :naughty:

Kto nie skacze ten Francuzem hop! :jupi: hop! :jupi: hop! :jupi: :smile2:

E: No to najwyżej Pomarańczowa impreza skończy się szybciej niż sie wszyscy spodziewają :lol:
Ostatnio zmieniony 18 cze 2008, 1:23 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”