Czy Leo Beenhakker powinien zostać?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 18 cze 2008, 5:59

Sero pisze:Głośno dziś o chamskim wywiadzie Kołtonia z Beenhakkerem. Ma ktoś zarzucić linkiem treść, albo wideo bo nie bardzo znaleźć mogę.
Pisakk pisze:Powiedział jeszcze, że kilka osób byłoby szczęśliwych gdyby odszedł i że jedną z osób na pewno jest Kołtoń.

Tak naprawde od konfernecji przed spotkaniem z Austria Leo był ostro napompowany. Te pytania to nie były jakeis, zeby podkurw... trenera. Pytanie czy była możliwosc powolania w przypadku kontuzji Bronowickiego jakiegos innego lewego obroncy, to nie jest pytanie, na ktore mozna sie oburzac. Ludzie bez przesady i nie wiem czy Kolton mowil w ilu spotkaniach widzial Gancarczyka, Leo mowil, ze podobno go ogladali dość czesto, ciekawe.

Takze nie padło pytanie czy zrezygnuje, w kazdym razie nie tak dosłownie, raczej o przyszłość.
Po spotkaniu z Niemcami pisałem, że Kołton jest ostro nabity na Holendra, ktos pisał, ze to był jeden z najwiekszych zwolennikow jego osoby. Kołtonia w pewnym momencie, zaczeła irytowac sytuacja w kadrze i obrał kierunek najazdu na Leo. Jendak te ciagle docinki o postawie przy ławce podczas psotkania z Choracja były zenujace. Trener o klasie światowje nie skacze nie wydziera sie w wydzielonym prostokacie przez 90 minut.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”