FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 682

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 cze 2008, 23:16

Powiedzial to co wszyscy wiedza. Tylko zdziwi mnie jezeli nie sprowadzi w miejsce Etoo Villi albo Ade. reszta sie nie liczy. Oczywiscie kupujemy tylko i wylacznie za pieniadze z transferu kamerunczyka.
Co do R10 to caly czas mam nadzieje ze zostanie ale jak juz odejdzie to nie chce nikogo innego tylko Silve

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2008, 5:19

Mentor pisze:Przesadzasz i to mocno bo 3-4 sezony temu to Valiente miał 17 lat i nie przypominam sobie, aby ktoś go wtedy widział w pierwszym składzie ani nawet w pierwszej drużynie.
Moze o jeden sezon. Nie raz były wzmianki o nim, min. kiedy do druzyny został właczony na jakis czas Rodri czy podczas MME w Poznaniu.

Co do sytuacji trio. Najpierw trzeba ich sprzedać, narazie nie ma o czym mowic. Wątpie aby ktorys z nich trafil do Milanu, chyba, że władze sprzedawac beda za 20 mln. Do konca miesiaca, moze w pierwszym tygodniu lipca wszystko powinno być juz przesadzone. Chelsea i Inter maja trenerów, ktorzy lubia i chca Ronaldinho czy Deco, City ma kase. Eto'o moze do MU. :wink:
Jednak ciezko mi sobie wyobrazić, że odejdzie trójka, najbardziej szkoda Eto'o.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 cze 2008, 10:25

Deco sprzedać będzie najłatwiej, ale i pieniądze będą najmniejsze. Pewnie pójdzie do Interu albo do Chelsea.

Gorzej wyglądać będzie znalezienie nowego pracodawcy dla Eto'o. Nie wiem czy te słowa Pepa to był dobry ruch delikatnie mówiąc. Jakoś nie wyobrażam sobie, aby Eto'o został i walczył o... sam nie wiem o co :roll: Skoro trener na niego nie liczy to Samu nie będzie chciał zostać a wcale nie jest powiedziane, że znajdzie się chętny do wyłożenia za niego odpowiednio dużych pieniędzy. Skończy się tak, że sprzedamy go zbyt tanio :roll:

Największe szanse pozostania ma Dinho.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 18 cze 2008, 10:54

Ciekawe jak na deklarację Pepa zareagują Eto'o i Dinho :?: W przypadku Samuela można się spodziewać jakiejś zdecydowanej wypowiedzi. Oby tylko nie było jakiegoś wyciągania brudów i oskarżeń :(

Mentor pisze:Największe szanse pozostania ma Dinho.
Bo jego z kolei jest sprzedać najtrudniej

Z kolei Deco w wywiedzie dał do zrozumienia, że odejdzie do Chelsea. Kluby podobno są dogadane co do sumy odstępnego

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 cze 2008, 10:57

Mark 'UK' Ingla potwierdza, że cała trójka prawdopodobnie odejdzie :]

http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=22668
"Deco, Gaúcho i Eto`o w sierpniu nie będą już piłkarzami Barcelony. Po rozmowie z nimi wydaje mi się mało prawdopodobne, aby kontynuowali u nas karierę. Są oni znani w całej Europie, otrzymujemy w ich sprawie wiele interesujących ofert. Nie mogę powiedzieć czy Deco trafi do Chelsea, bowiem póki co nie napłynęła oferta z tego klubu"

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 cze 2008, 11:13

Ciekawy ruch Laporty....jezeli nie kupi tak jak wczesniej pisalem wartosciowych zmiennikow to socios bedzie latwiej glosowac przeciwko niemu

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 18 cze 2008, 11:20

Bienias pisze:jezeli nie kupi tak jak wczesniej pisalem wartosciowych zmiennikow to socios bedzie latwiej glosowac przeciwko niemu

Referendum jest chyba gdzieś na początku lipca, więc tak szybko nie kupi :? najwyżej może obiecać 8) A według prasy Rossel ma obiecać sprowadzenie "kuna" Aguero :roll:

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 18 cze 2008, 11:22

mi się nie to w ogóle nie podoba, owszem Deco i Dinho powinni odejść, ale Eto'o :?: :shock:
Barcy ogólnie brakuje jednej typowo włoskiej cechy, która ma swoje słabe strony, ale jest też momentami baardzo przydatna, mianowicie OPANOWANIA! sezon nie wypalił to należy zrobić totalną rewolucje i znów można mysleć o sobie jak o potędze :roll: Taka metoda jest strasznie inwazyjna i często szkodliwa, a teraz tą szkodą bedze odejście Eto'o :cry:

i jeszcze jedno:
Dajcie sobie spokój z Treze :evil:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 cze 2008, 11:25

Nie referendum a wotum a to jest roznica ;) i jest chyba w sierpniu ale dam glowy.

Troszke sie wkurzylem z rana. nie takich slow sie spodziewalem a znajac Etoo i jego temperament to moze sie juz przekonac do odejscia.
Ade i Villa w jego miejsce..tylko oni albo bedziemy skazani tylko na Henry na szpicy:/

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 cze 2008, 11:52

Bienias pisze:Ciekawy ruch Laporty....jezeli nie kupi tak jak wczesniej pisalem wartosciowych zmiennikow to socios bedzie latwiej glosowac przeciwko niemu
Jakby w miejsce Eto'o przyszedł Villa to bym nie rozpaczał tak mocno, ale słowa Pepa raczej na taki wariant nie wskazują. Mam nadzieję, że się mylę. Adebayor też byłby dobry, ale zdecydowanie wolałbym El Guaje.

Kompletnie nie rozumiem rezygnacji z Eto'o. Nie widzę czynników czysto sportowych przemawiających za takim rozwiązaniem.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 cze 2008, 11:55

Kompletnie nie rozumiem rezygnacji z Eto'o. Nie widzę czynników czysto sportowych przemawiających za takim rozwiązaniem.
Może w sztabie medycznym już wiedzą, że organizm Eto'o już nie ten i będzie tylko gorzej ?
Kontuzje go raczej nie omijają. Choć pomimo tego, Kameruńczyk [jak już zdrowieje] to raczej nie zawodzi.

Mam nadzieję, że jak już Deco i Ronnie odejdą do Chelsea, to Eto'o do nich nie dołączy [o zgrozo :boje się: ]

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 cze 2008, 12:01

Nasz sztab medyczny to gówno wie za przeproszeniem.

Rzeczywiście Samu miał ostatnimi czasy sporo problemów z kontuzjami, ale jak grał to strzelał i tyle. Strzelił dla nas ogrom bramek i na pewno mógłby strzelić ich jeszcze więcej w kolejnym sezonie. Nie wierzę, że o tym transferze decydują względy czysto sportowe bo niby jakie?

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 cze 2008, 12:02

Mentor pisze:Nasz sztab medyczny to gówno wie za przeproszeniem
To moze warto lepiej w sztab zainwestowac niz w pilkarzy jak macie lekarskich prawiczkow?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 cze 2008, 12:04

Zmiany w sztabie też będą o czym było już pisane tak więc w tej kwestii z ostrożnym, ale jednak optymizmem patrzę w przyszłość.

PS: Prezentacja nowych koszulek już w przyszłym tygodniu.

Już mi się podobają :P

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 cze 2008, 12:14

Zalozylem siez pewnym dawnym uzytkownikiem forum ;) Welcome'm(pozrdo-Mentor nie z Toba:P) o Jaska w pubie ze Laporta bedzie trenerem dalej niz do konca roku. Mam nadzieje ze wygram zaklad ale takimi ruchami transferowymi czuje ze moge przegrac. W tym momencie klasowych 9 nie ma na swiecie i kazdy zawodnik jest na wage zlota tym bardziej ze owych 9 sie nie sprzedaje a jak juz to za ogromne pieniadze.
Mozliwe tez ze Pep robi czystke i usuwa zawodnikow kojarzonych z sukcesem Ryja

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”