Czy Leo Beenhakker powinien zostać?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 18 cze 2008, 12:47

mistyk pisze:powinnismy chociaz nadrabiac bieganiem i walecznoscia
Walecznością tak... chociaż nie można powiedzieć że nasi nie chcieli ale chyba powinni jeszcze bardziej się starać aby nadrabiać nie największe umiejętności. A jeśli wierzyć Leo i najgłupszym jak dla mnie statystykom dotyczącym biegania (na kija to komu? o czym to niby ma świadczyć? Lepiej już mądrze stać niż głupio biegać niczym kura po obcięciu głowy :P ) od innych nie odstawaliśmy. I właśnie zabrakło mi tej zadziorności czy czegoś tam jeszcze bo czegoś na pewno :think:

Inna sprawa że mamy trzeci z turniej w którym jest bardzo podobnie z wynikami i grą. Ale co ciekawe wielu już nie chce głowy trenera jak poprzednio kiedy to mało kogo obchodziło kto w jakiej był formie. Teraz mówi się że nie należy tak obwiniać Leo bo najważniejsi gracze nie byli w formie i to oni też są winni a nie już tylko trener... :think: W ankiecie jako jedyny zagłosowałem na 'nie wiem' bo w sumie już mi obojętne co będzie z tym trenerem. I niby z pustego i Salomon nie naleje (wtedy żądaliśmy aby Endżel z Janasem nalali) ale wszyscy oczekiwaliśmy czegoś więcej. Może po prostu nauczeni przeszłością jesteśmy świadomi że nowy trener nie musi oznaczać poprawy gry bo mamy takich piłkarzy jakich mamy i chcemy dać Leo dłużej popracować. A może po prostu eliminacje zamydlają nam oczy? :think: Bo drużyna szczyt formy powinna prezentować właśnie na Euro a nie w eliminacjach z Portugalią. W Polsce kandydatów nie widzę - Kasperczak niedawno popisał się z Senegalem a Czesio pękł by tak szybko jak by został nadmuchany po objęciu funkcji selekcjonera. No i doświadczeniem Leo bije ich obu na głowę więc może dobrze się stanie że pewnie zostanie. A może by tak zatrudnić Hiddinka... :whistle: Robimy zrzutę? :glass: Wtedy by się okazało jaki to z niego geniusz :lol:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”