Lech Poznań (zbiorczy) - Strona 46

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wg Ciebie był największym wzmocnieniem Lecha w letnim okienku transferowym:

Sławomir Peszko
5
7%
Manuel Arboleda
9
12%
Tomasz Bandrowski
2
3%
Robert Lewandowski
33
45%
Ivan Turina
2
3%
Semir Stilić
22
30%
Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 12 cze 2008, 8:33

Jak widać Kolejorz bardzo aktywny na rynku jeśli udałoby się sprowadzić Lewandowskiego i Arbolede to naprawdę można byłoby wtedy powiedzieć że letnie okienko transferowe za bardzo udane ;) A może Franz nas jeszcze czymś zaskoczy i sprowadzi jakiegoś ciekawego gracza :?:8) Kto wie :P

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 18 cze 2008, 16:23

Dziś do poznańskiego Lecha dołączył były zawodnik Zagłębia Lubin ,a mianowicie Manuel Arboleda. Jestem przekonany że ten transfer wyjdzie nam na dobre gdyż zawodnik ten jest według mnie jednym z lepszych obrońców w naszej lidze. Poza tym ma on już jakieś doświadczenie w pucharach europejskich z Zagłębiem więc to też jest plus.

Teraz chciałbym aby działacze Lecha sprowadzili na Bułgarską Lewandowskiego i wtedy można by powiedzieć że letnie okienko transferowe było dobre choć czy rzeczywiście takie ono będzie pokażą pierwsze mecze nowego sezonu :P

PS. Sorry że post pod postem ;)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8779
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 cze 2008, 16:25

Teraz chciałbym aby działacze Lecha sprowadzili na Bułgarską Lewandowskiego
Jego też sprowadzili. Gratuluje dobrych transferów, ale ... Legia tez sie wzmacnia, Wisla nie musi sie wzmacniac, w kontekscie gry w ekstraklasie. Ojjj, a to dopiero poczatek okienka :P

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 18 cze 2008, 18:34

Arboleda - no naraszcie udało się go sprowadzić na Bułgarską. Napewno wraz z Bosym będą stanowić siłę obrony Kolejorza.

Lewandowski - może okazać się bardzo dobrym snajperem jak w II lidze. Bardzo dobre posunięcie Lecha! Brakowało w minionym sezonie właśnie kogoś takiego.
Wiadomo kto będzie miał mistrza w nowym sezonie :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 cze 2008, 18:36

Pojedynek między Legią a Lechem o mistrzostwo Polski może być w przyszłym sezonie bardzo ciekawy.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2008, 21:39

piwus pisze:Pojedynek między Legią a Lechem o mistrzostwo Polski może być w przyszłym sezonie bardzo ciekawy.

Spokojnie nie przekreslajmy na starci szans Wisły. :wink:

Przemyslane transfery. Brakowało środkowego obrońcy od zawsze, teraz jest ich 5? Bosacki, Arboleda, Wojtkowiak, Dymkowski, Tanevski. Jest jeszcze Kucharski. Zeby tylko zdrowie było.

Lewandowski nastrzelał tych bramek i tylko to o nim wiem. Dla mnei teraz przydałyby sie wzmocnienia skrzydeł. Najlepiej jeden na prawa i jeden na lewa. Pawłowski z Zagłębia, to jest dla mnie gosciu ktory powinien trafic do Poznania. Zapewne jednak trafi do Wisły, bo przyda sie w tym zespole. Juz przy transferze łobo byłem zdania, ze gosciu ma wiekszy talent i umiejetnosci od Wojtka i jesli Wisła chce sie kims z Polsce wzmacniac to powinna go wykupic, ale dosyc o Wiśle.

Dobrze sie dzieje sa wzmocnienia a pozbywamy sie wreszcie definitywnie balastu.

Kotor - Wojtkowiak, Arboleda, Bosacki, Djurdjevic - Kikut, Bandrowski, Murawski, Quinteros, ????, Rengifo. Wyglada obiecujaco.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 18 cze 2008, 23:41

Jarzinho pisze:Dla mnei teraz przydałyby sie wzmocnienia skrzydeł.

Jest Peszko :wink: ale to na prawe skrzydło za Zająca - zawsze może zagrać też na tej pozycji Kikut (byle by nie strzelał). Na lewej jest Cueto ale to za mało - Wilk od jakiegoś czasu szuka formy

Hamek84
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 28 cze 2008, 12:19

No to tworzy się paka w Poznaniu. Jestem pewny że jeśli nikt z kluczowych zawodników nie odejdzie już to będą grali o mistrza. Jedno mnie ciekawi - kto jeszcze przyjdzie bo wiem że Franz chciał Gargułe :)

Quinteros ma problemy rodzinne i jak by wrócił do Limy to byłaby to spora strata...no ale lukę mógłby załatać Gargamel :)

Kikut - świetny zawodnik, zazdroszczę go Wam! Mam nadzieje że trafi do reprezentacji jeszcze w tym roku!

Oby obyło się bez żadnych kontuzji w tym sezonie!

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 cze 2008, 15:48

Za ile przyszedł do Was Lewandowski i jak się spisuje w sparingach :?: Widzieliście je w ogóle? :glass: :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 cze 2008, 15:54

Nie podano kwoty transferu, ale mówi się o 500 tysiącach.
Strzelił 2 gole w meczu z Górnikiem wczoraj. 2 strzelił Peszko, który dziś też z Turem Turek 1 dołożył.

Dawid_ASR
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dawid_ASR » 28 cze 2008, 16:02

Coś czuje że Lewandowski nastrzela parę tych bramek dla Lecha w przyszłym sezonie.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 cze 2008, 16:05

A ja czuje ze bedzie drugim Witkowskim ... Bardziej chyba mozna liczyc na Peszke, Rengifo do wygryzienia - nie latwa sprawa

PS. Kuwa nie moge doczekac sie ligi :!:
PS2. Zniczowy - Znicz wygrywa z Korona 1:0 :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 cze 2008, 16:21

fieldy pisze:Nie podano kwoty transferu, ale mówi się o 500 tysiącach.
To nie za dużo mając na uwadze to :arrow:
Niemal codziennie do klubu z Pruszkowa przychodzą oferty dla najlepszych piłkarzy. Najwięcej klubów pyta o Roberta Lewandowskiego, który z 21 bramkami zdobył tytuł króla strzelców II ligi. „Lewy“ ma propozycje m.in. z warszawskiej Legii, Wisły Kraków i Lecha Poznań. Cena? Co najmniej 1,5 mln złotych.
Choć nie wiem na ile realnie ta kwota była do wzięcia a na ile to bujanie w obłokach :think:
fieldy pisze:Strzelił 2 gole w meczu z Górnikiem wczoraj
Czyli na razie nieźle choć to dopiero pierwsze sparingi i szczególnie na nie należy patrzeć z przymrużeniem oka. No i mi też wydaje się że może mieć ciężką przeprawę w OE ale oby mu się powiodło :wink:
czeher pisze:PS2. Zniczowy - Znicz wygrywa z Korona 1:0 Razz
A Korona w jakim gra składzie jak na ich możliwości (same nazwiska niewiele mi powiedzą :lol: ) :?:

E: Piszesz do nas ze stadionu? :P Bo nigdzie relacji nie mogę znaleźć :foch:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 cze 2008, 16:51

Yukasz pisze:Bo nigdzie relacji nie mogę znaleźć
Bo ty podpierdolka jestes ....
Yukasz pisze:A Korona w jakim gra składzie jak na ich możliwości (same nazwiska niewiele mi powiedzą
Maciej Mielcarz
Piotr Celeban
Marcin Drzymont
Hernani
Robert Bednarek
Grzegorz Bonin
Cezary Wilk
Mariusz Zganiacz
Marcin Kaczmarek
Edi Andradina
Marcin Robak

czyli jak na ich mozliwosci optymalnym ..
aaaa bylbym zapomnaio juz w dupe dostajecie ... przerwa

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lip 2008, 21:02

Lewandowski strzelił znów 2 gole. Kolejorz pokonał Vojvodine Nowy Sad 3:0. 3 bramkę strzelił Rengifo.
Z nowych nabytków nie tylko Lewandowski się "pokazał" w meczu. Arboleda wyleciał z boiska za dyskusje z arbitrem :D

Sparingi póki co dają nadzieje na pozytywny sezon, ale jak wiadomo po sparingach nie należy wyciągać zbyt daleko idących wniosków.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”