FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 684

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 cze 2008, 20:42

Czy Ade jest skory byc zmiennikiem Henry'ego. Nie oszukujmy, jesli Francuz wróci na środek to nie bedzie miejsca dla Togijczyka. Wątpie w zmianne ustawienia i gra dwójka środkowych, a Henry na skrzydle jest pomysłem głupim.

Co do Eto'o trener, zarzad i wszyscy dokonali wyboru z dwojki Eto'o Henry. Ciezko napisac o Kamerunczyku, bo gdyby został wygryzłby i Francuza czy Ade jesli mialby szanse. :P Ciezkie decyzje, ale kto nie ryzykuje ten nic nie ma.

Chcialbym aby trio grało od nowego sezonu w Premeirship i to w Londynie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 cze 2008, 23:47

klopx pisze:Ja mam takie pytanko... Co jest z Messim????? Jak Ade ma być uzupełnieniem dla Bojana i Titiego skoro mamy Leo? Już któryś raz spotkałem się z tym stwierdzeniem że: "Jakiś napastnik uzupełni atak Barcy po E2 - dołączy do Henry'ego i Bojana." O czymś nie wiem?
Tak. Nie wiesz o czymś. Nie wiesz jak IMO należy traktować stwierdzenie 'Ade będzie uzupełnieniem'. Moja interpretacja jest taka, że Ade posiada pewne cechy, uwarunkowania, których nie posiadają Bojan, Titi czy Messi dlatego będzie takim dopełnieniem/uzupełnieniem. Pep chce mieć różne warianty w ataku i dlatego właśnie potrzebuje zawodnika o nieco innej charakterystyce niż piłkarze grający obecnie. Dlatego nie będziemy raczej starać się o El Guaje.

Bienias pisze:Leo nie jest napastnikiem
A kim jest? W Barcelonie grywa jako napastnik. Przynajmniej ja tak to widzę. Uważam, że gramy ustawieniem 4-3-3 i Leo jest bocznym napastnikiem.
Jarzinho pisze:Co do Eto'o trener, zarzad i wszyscy dokonali wyboru z dwojki Eto'o Henry
Wyboru w mojej opinii kompletnie niezrozumiałego, ale może o czymś nie wiem. Tak to sobie tłumaczę :roll:
Jarzinho pisze:Czy Ade jest skory byc zmiennikiem Henry'ego.
A czy Henry był skory być zmiennikiem kogokolwiek przychodząc do Barcelony? Przecież gdyby nie kontuzja Eto'o i brak Ronaldinho to nie grałby regularnie w pierwszym składzie. Adebayor to dobry/bardzo dobry piłkarz z papierami na jeszcze lepszego, ale na dzień dzisiejszy nie ma jeszcze moim zdaniem takiej marki, aby liczyć na regularną grę w pierwszym składzie Barcelony. Oczywiście być może będzie grał regularnie w pierwszym składzie jeżeli tego będzie chciał Pep, ale nie jest to pewne.

Bardziej mnie zastanawia jak my w ogóle chcemy grać. Titi znowu na lewej na zmianę z Iniestą?
Ostatnio zmieniony 20 cze 2008, 23:52 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 cze 2008, 23:50

Pep widocznie pozbywa sie pilkarzy kojarzonych z Frankiem i finalem w Paryzu. Bo kto z tamtej ekipy zostanie? Niewielu

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 cze 2008, 23:53

Chcecie pozyskać Ade to się spieszcie, jest dużo chętnych na niego.

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/4 ... en_226.jpg

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 cze 2008, 0:00

Ingla też gdzieś tam pewnie jest :lol: :wink:

My i tak się spieszymy bo już niebawem Pep ma mieć do dyspozycji gotowy zespół na przyszły sezon. Takie przynajmniej są założenia.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 cze 2008, 18:33

Co raz ciekawiej ma sie sprawa z Adebayorem.

Sam zawodnik ponoc powiedzial angielskiej gazecie, ze wypowie sie za kilka dni, kiedy bedzie juz wiecej wiadomo. Do tego Bronzetti mowi, ze Arsenal chce sprzedac Adebayora do Barcy. Trzeba tez pamietac, ze Eto`o nie odejdzie dopoki nie bedziemy mieli zaklepanego innego napastnika.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 cze 2008, 18:38

Eto'o ponoć był na Emirates... Może dojdzie do wymiany? :> Etoo to zajebisty napastnik, ale jest po ciężkiej kontuzji i tu nie bardzo mi się uśmiecha taki obrót sprawy. :? Gdyby nie to to z pocałowaniem w rękę bym oddał Ade za Eto'o. :P

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 21 cze 2008, 18:39

guru pisze:Etoo to zajebisty napastnik, ale jest po ciężkiej kontuzji i tu nie bardzo mi się uśmiecha taki obrót sprawy
Ade się nawet nie umywa do Eto'o. Mogę się założyć że jeśli ominą go kontuzje i będzie grał w Arsenalu to zdobędzie w pierwszym sezonie więcej bramek niż Ade w swoim najlepszym.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 cze 2008, 18:41

Watpie, zeby doszlo do wymiany na tle Ade - Eto`o z tego prostego wzgledu, ze Arsenal raczej nie bedzie w stanie (nie bedzie chcial) dac naszemu czarnuchowi takich pieniedzy jakie zarabia obecnie w Barcelonie lub wyzszych (ponoc chce 9 mln za sezon). Osobiscie wolalbym, zeby zostal Eto`o, ale skoro Pep nie widzi dla niego miejsca to placz nie ma sensu, trzeba szukac innych rozwiazan.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 cze 2008, 18:45

mistyk pisze:Watpie, zeby doszlo do wymiany na tle Ade - Eto`o z tego prostego wzgledu, ze Arsenal raczej nie bedzie w stanie (nie bedzie chcial) dac naszemu czarnuchowi takich pieniedzy jakie zarabia obecnie w Barcelonie lub wyzszych (ponoc chce 9 mln za sezon).

Byłoby nas stać na taki wydatek, ale wtedy inni zawodnicy by się zaczęli burzyć i mogło by być nieciekawie. :roll: Także temat Eto'o w Arsenalu można zakończyć. :?

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 21 cze 2008, 19:45

Mentor pisze:Ingla też gdzieś tam pewnie jest
Jest, jest. A według prasy negocjuje transfer nie tylko Ade ale i Hleba :shock: Tyle się mówi o tym Hermanesu, że już prawie zaklepany, więc... albo cos sie popsuło albo nie wiem co nasz zarząd wyrabia. Po co by nam oni dwaj, przecież Xavi i Iniesta zostają :D

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 21 cze 2008, 20:30

Może dlatego, że Barcelona będzie najprawdopodobniej grać innym systemem niż dotychczas ? :>

Poza tym Hernanes i Hleb to piłkarze bardzo wszechstronni :] Dla każdego znajdzie się miejsce :P

Adebayor, Adebayor, give him the ball, and he will score :whistle:

P.S.
fieldy pisze:Chcecie pozyskać Ade to się spieszcie, jest dużo chętnych na niego.

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/4 ... en_226.jpg
:lol2:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 cze 2008, 23:25

grzegorzfcb pisze:Jest, jest. A według prasy negocjuje transfer nie tylko Ade ale i Hleba :shock: Tyle się mówi o tym Hermanesu, że już prawie zaklepany, więc... albo cos sie popsuło albo nie wiem co nasz zarząd wyrabia. Po co by nam oni dwaj, przecież Xavi i Iniesta zostają :D
Oczywiście, że zostają, ale nie sądzisz chyba, że ta dwójka nam wystarczy :> Zwłaszcza, że Iniesta być może będzie grał na ataku bo tam nie mamy kim grać.

PS: Zmiana planów. Domagam się Arszawina :lol: :P

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 22 cze 2008, 18:18

Mentor pisze:
PS: Zmiana planów. Domagam się Arszawina :lol: :P
Moze i sie kiedys doczekasz. Barcelona to ponoc ulubiony klub Arshavina :D

Tymczasem dzisiaj sa sprzeczne wiadomosci z prasy wloskiej i hiszpanskiej. Jedni pisza, ze Adebayor chce isc tylko do Milanu, a inni ze juz wybral Barcelone (wyslal nawet sms`y takiej tresci). 6 lipca co raz szybiej sie zbliza, wiec w przyszlym tygodniu powinno juz sie wszystko wyjasnic. Trzeba sie zbroic bo Mijatovic juz w Manchesterze :shock:

:oops:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 cze 2008, 19:44

Też widziałem tego newsa mistyk, ale tylko się z lekka uśmiechnąłem bo nie wierzę ani w prawdziwość tych słów ani w to, że może do nas trafić. Nawet jeżeli rzeczywiście tak lubi Barcelonę to i tak nic nam to nie daje bo pewnie nawet nie złożymy za niego oferty.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”