Co do Eto'o trener, zarzad i wszyscy dokonali wyboru z dwojki Eto'o Henry. Ciezko napisac o Kamerunczyku, bo gdyby został wygryzłby i Francuza czy Ade jesli mialby szanse.
Chcialbym aby trio grało od nowego sezonu w Premeirship i to w Londynie.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 cze 2008, 20:42
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 cze 2008, 23:47
Tak. Nie wiesz o czymś. Nie wiesz jak IMO należy traktować stwierdzenie 'Ade będzie uzupełnieniem'. Moja interpretacja jest taka, że Ade posiada pewne cechy, uwarunkowania, których nie posiadają Bojan, Titi czy Messi dlatego będzie takim dopełnieniem/uzupełnieniem. Pep chce mieć różne warianty w ataku i dlatego właśnie potrzebuje zawodnika o nieco innej charakterystyce niż piłkarze grający obecnie. Dlatego nie będziemy raczej starać się o El Guaje.klopx pisze:Ja mam takie pytanko... Co jest z Messim????? Jak Ade ma być uzupełnieniem dla Bojana i Titiego skoro mamy Leo? Już któryś raz spotkałem się z tym stwierdzeniem że: "Jakiś napastnik uzupełni atak Barcy po E2 - dołączy do Henry'ego i Bojana." O czymś nie wiem?
A kim jest? W Barcelonie grywa jako napastnik. Przynajmniej ja tak to widzę. Uważam, że gramy ustawieniem 4-3-3 i Leo jest bocznym napastnikiem.Bienias pisze:Leo nie jest napastnikiem
Wyboru w mojej opinii kompletnie niezrozumiałego, ale może o czymś nie wiem. Tak to sobie tłumaczęJarzinho pisze:Co do Eto'o trener, zarzad i wszyscy dokonali wyboru z dwojki Eto'o Henry
A czy Henry był skory być zmiennikiem kogokolwiek przychodząc do Barcelony? Przecież gdyby nie kontuzja Eto'o i brak Ronaldinho to nie grałby regularnie w pierwszym składzie. Adebayor to dobry/bardzo dobry piłkarz z papierami na jeszcze lepszego, ale na dzień dzisiejszy nie ma jeszcze moim zdaniem takiej marki, aby liczyć na regularną grę w pierwszym składzie Barcelony. Oczywiście być może będzie grał regularnie w pierwszym składzie jeżeli tego będzie chciał Pep, ale nie jest to pewne.Jarzinho pisze:Czy Ade jest skory byc zmiennikiem Henry'ego.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 cze 2008, 23:50
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 cze 2008, 23:53
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 cze 2008, 0:00
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 cze 2008, 18:33
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 cze 2008, 18:38
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 21 cze 2008, 18:39
Ade się nawet nie umywa do Eto'o. Mogę się założyć że jeśli ominą go kontuzje i będzie grał w Arsenalu to zdobędzie w pierwszym sezonie więcej bramek niż Ade w swoim najlepszym.guru pisze:Etoo to zajebisty napastnik, ale jest po ciężkiej kontuzji i tu nie bardzo mi się uśmiecha taki obrót sprawy
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 cze 2008, 18:41
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 cze 2008, 18:45
mistyk pisze:Watpie, zeby doszlo do wymiany na tle Ade - Eto`o z tego prostego wzgledu, ze Arsenal raczej nie bedzie w stanie (nie bedzie chcial) dac naszemu czarnuchowi takich pieniedzy jakie zarabia obecnie w Barcelonie lub wyzszych (ponoc chce 9 mln za sezon).
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 21 cze 2008, 19:45
Jest, jest. A według prasy negocjuje transfer nie tylko Ade ale i HlebaMentor pisze:Ingla też gdzieś tam pewnie jest
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 21 cze 2008, 20:30
fieldy pisze:Chcecie pozyskać Ade to się spieszcie, jest dużo chętnych na niego.
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/4 ... en_226.jpg
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 cze 2008, 23:25
Oczywiście, że zostają, ale nie sądzisz chyba, że ta dwójka nam wystarczygrzegorzfcb pisze:Jest, jest. A według prasy negocjuje transfer nie tylko Ade ale i HlebaTyle się mówi o tym Hermanesu, że już prawie zaklepany, więc... albo cos sie popsuło albo nie wiem co nasz zarząd wyrabia. Po co by nam oni dwaj, przecież Xavi i Iniesta zostają
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 22 cze 2008, 18:18
Moze i sie kiedys doczekasz. Barcelona to ponoc ulubiony klub ArshavinaMentor pisze:
PS: Zmiana planów. Domagam się Arszawina![]()
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 cze 2008, 19:44
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio