Ciekawe w jakim słowa tego znaczeniu?Myślę że odpowiada im jego gra z kółeczkami i majestatycznym (czytaj wolnym)prowadzeniem piłki. W/g mnie jest to zawodnik łatwy do zneutralizowania i De Rossi z Ambrosinim(?) łatwo sobie z nim poradzą.jak piszą we włoszech Włosi maja "obsesje" na punkcie roli Xaviego
Pewnie że przyzwoicie,ale to na Włochów nie wystarczy.I jeszcze mogłeś napisać przeciwko jakim reprezentacją grają oni przyzwoicie?Tylko nie pisz mi o Rosji z pierwszego meczu,bo wczorajszy ich(Rosjan) z Holandią pokazał jak zmienia się gra drużyn na tym turnieju.A swoją drogą to ciekawe że wszystkie te które zajęły pierwsze miejsca odpadają.Czy zaszkodziło im to że dłużej odpoczywali? Czy może to żę w pierwszych meczach pokazali wszystkie swoje atuty i byli już drużyną łatwą do rozpracowania np.przez takiego stratega jak Hiddink.Moze Iniescie i Xaviemu nie szlo w Barcie, ale w reprezentacji graja przynajmniej przyzwoicie.
Grając przeciwko Włochom nigdy nie ma się dużo miejsca ,trzeba go sobie wywalczyć!!!Dobrą grą oczywiście.Iniesta zagra przyzwoicie i to wszystko(FABREGAS!!!!FABREGAS!!!FABREGAS!!!)Silva owszem jest w stanie dużo namieszać ,tylko czy będzie sobie umiał poradzić przy takim starym lisie jak Camoranesi(bo jego widzę w składzie)?Mam nadzieję, że dzięki tym zabiegom więcej miejsca będą mieli Iniesta i Silva
Przeciwko wojnie w Iraku i przeciwko prowadzeniu tego meczu przez sędziego FENDELA moje stanowcze:NIE!!!