1/4 Finału ME: Hiszpania - Włochy (22 czerwac 2008)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 23 cze 2008, 11:51

Kiedyś tam bombę De Rossiego na prawy słupek to ja widziałem, ale normy bym z tego nie robił
Widziałem kilka karnych De Rossiego na youtube i... głównie wyżej lub niżej nawalał w ten sam róg co wczoraj :? Raz też chciał w środek delikatnie pod poprzeczkę strzelić ale przerzucił nad bramką :P
EuGeniusz pisze:niewielu jest bramkarzy takich jak IKER ,który obronił strzał Camoranesiego czy też Di Natale z głowki
Oj wielu, wielu. Przy strzale Camora to można powiedzieć że to on bardziej nie strzelił a niż Iker obronił. Gdyby huknął tam gdzie nie było żadnego piłkarza nikt by nawet nie był w stanie zareagować. Co do strzału Di Natale to fakt niezła parada bramkarza ale piłka leciała nad nim i nie musiał się rzucać 2 metry w bok. Nie wiem jak ty ale ja takich strzałów i obron widziałem nie jedną, nie dwie a sporo więcej.
Choć z drugiej strony dobre ustawienie i szczęście to pewnie gdzieś z połowa sukcesu więc brawa dla Casillasa jak najbardziej się należą :wink:
Buffon ładną miał paradę co go słupek uratował, była by bramka Euro :P
A i grupa śmierci już nie istnieje, wychodzi na to że najsilniejsza była grupa D :think:
EuGeniusz pisze:Taka sama taktyka przyniosła zwycięstwo Włochom w finale MŚ(trener Lippi).
Czyli Mundialu nawet nie oglądałeś :angry2: Byłeś w ogóle wtedy na świecie? :lol:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”