RealFan pisze:Akarin - Jeszcze powiedz, ze Toni sie nie turlal, kiedy tylko stracil pilke i nie zachowywal sie, jakby mu nogi polamali. A kiedy pilka juz zostala wybita to po 5 sekundach sie podnosil i caly szczesliwy, ze przerwal akcje Hiszpanow. Moze jeszcze sam nie faulowal przy co drugim starciu o gorna pilke?
Chwała za to, ze kibicujesz najlepszemu klubowi na świecieEuGeniusz pisze:Jestem też kibicem Bayernu M.ale zawsze będę się brzydził takim wymuszaniem( to jest za łagodne-ja to nazywam inaczej) i to obojętnie czy jest to Luka czy Klose czy ktokolwiek inny(np.Cristiano R.).Dla mnie jest nie do zaakceptowania.A np.taki D.Villa gdy mu się zaplątały nogi to dostał za takie coś ,od razu,żółty kartonik.Ciekawe ,prawda.
nie zaprzeczam, że Luca udaje. Tego negować nie będę, bo kazdy widzi, ze tu się przeturla, tam poudaje itp. Mówię tylko, że taktyka była ewidentnie zryta. A Luca starał się, w miarę możliwości, coś zrobić aby dostać w końcu jakąś dobrą wrzutkę, bo jak nie z gry, to może coś z wolnego. W sumie cieszę sie, że Włosi odpadli. Luca ma strzelać tylko w BayernieMentor pisze:Wielki Luca przewracał się jak inwalida przy byle kontakcie