Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 cze 2008, 20:39
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cristiano17 » 23 cze 2008, 20:40
A ja myslałem, że to już od dawna wiadomoBocianuch pisze:Panowie no to już mamy Nasri'ego
na BBC piszą , że podpisał 4 letni kontrakt !
Cristiano17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bocianuch » 23 cze 2008, 20:40
Bocianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cristiano17 » 23 cze 2008, 20:42
Eto'o raczej zasili ekipe Manchesteru, ktoiś musi zastąpic Sahe który najprawdopodobniej opusci Old Trafford.fieldy pisze:Yaya nie przyjdzie, Eto'o pewnie też nie. Ale Hleb i Ade raczej odejdą ..
Samir zastąpi Hleba, a kto za Ade ?
Co myślicie o napastniku Blackburn, Roque Santa Cruz. Ma za sobą świetny sezon w Premier League. Podobno Wenger i Ferguson o niego powalczą.
Cristiano17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bocianuch » 23 cze 2008, 20:45
ja myślę , że jeśli Adegol odejdzie , to Wenger wcale nie musi nikogo sprowadzać na jego miejsce. Jest przecież Theo - należy dać mu szanse. Bendtner i Vela pograją w CC , Perfekt raczej pewne miejsce w skłądzie o ile będzie zdrowy , no i Dudu po kontuzji jak wróci to będzie już 5 napastników. Ja jednak cały czas liczę na to , ze Manu zostanie z namiEto'o raczej zasili ekipe Manchesteru, ktoiś musi zastąpic Sahe który najprawdopodobniej opusci Old Trafford.
Co do Santa Cruza, jak dla mnie nie pasuje on do Arsenalu choc nie potrafie tego wytłumaczyc, poprostu czuje że tam się nie nadaje.
Lepiej było by powalczyc o Huntelara
Bocianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 23 cze 2008, 20:46
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bocianuch » 23 cze 2008, 20:49
jeśli zespół się zgra będzie super. Mi tam nie zależy na sukcesach od zaraz. Wenger na bank buduje silny skład , ja bym mu tam zaufał. Jeśli coś wygramy - będzie super , jeśli nie - i tak świat się od tego nie zawali. Arsenal ma młody skład , który już teraz walczy bardzo odważnie , a jak piłkarze nabiorą doświadczenia będzie świetnie !mistyk pisze:czyli nici ze wzmocnien
Jak nic wygracie wtedy LM i PL.
Bocianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 cze 2008, 21:00
Arsenal go kasa nie namowi, bo nie placi wygorowanych pensji. Poza tym nie dla wszystkich pieniadze sa najwazniejsze. Milion te czy w te.. Barcelona Toure nie sprzeda, bo to byloby glupota. Sam Yaya tego na nich nie wymusi rok po przejsciu na Camp Nou. Az tak to go do brata nie ciagnieBocianuch pisze:jest co prawda ważny dla zespołu , ale sam wiele razy mówił , że chce grać z bratem. nie wiem ile tam zarabia , ale jakby AFC złożył mu podobną ofertę zapewne chciałby do nas się przenieść. chodzi mi to oczywiście o Yaya Wink
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 23 cze 2008, 21:19
Prędzej Alex musi poszukać nastepcy dla CrisaCristiano17 pisze:Eto'o raczej zasili ekipe Manchesteru, ktoiś musi zastąpic Sahe który najprawdopodobniej opusci Old Trafford.
Jestem jak najbardziej za. Jeśli odejdzie Togijczyk, ktoś przyjść musi. Wenger także zdaje sobie z tego sprawę. Ktoś te bramki musi strzelać i musi być to zawodnik ograny w Premiership lub z 'marką' tak jak Eto'o. Wszyscy dobrze wiemy ile decydujących bramek w tym sezonie strzelił Ade. Arsene chce za wszelką cenę zostawić Emmanuela, tyle że nie jest powiedziane, że się to mu uda. Dobrze wie, że musi sprowadzić konkretnego napastnika. Tylko Paragwajczyk kosztował Blackburn o wiele mniej niż teraz za niego wołają... Hmm... czy Boss'a to nie odstraszy?fieldy pisze:Co myślicie o napastniku Blackburn, Roque Santa Cruz. Ma za sobą świetny sezon w Premier League. Podobno Wenger i Ferguson o niego powalczą.
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 23 cze 2008, 21:53
George Jung

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 cze 2008, 21:54
Nie uzywajac w ogole wielkich liter nie musi pisac tak nazw klubow.George Jung pisze:ps. rkoeman nazwy klubów piszemy z dużej litery. wiem, że nie szanujesz naszego klubu ale regulaminu należy przestrzegać.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 cze 2008, 11:38
RealFan pisze:Nie uzywajac w ogole wielkich liter nie musi pisac tak nazw klubow.
rkoeman pisze:ta. jak wiadomo barcelona chce sie pozbyc toure. wlasnie po to go kupili a on sam zostal wybrany najlepszym transferem La Liga by teraz oddac go do arsenalu
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 cze 2008, 11:59
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 cze 2008, 12:28
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cristiano17 » 24 cze 2008, 12:32
Również Witam.Hanni pisze:Prędzej Alex musi poszukać nastepcy dla CrisaCristiano17 pisze:Eto'o raczej zasili ekipe Manchesteru, ktoiś musi zastąpic Sahe który najprawdopodobniej opusci Old Trafford.Wątpię aby E2 zasilił United. Jemu jest chyba bliżej do Arsenalu-rzekomo widziano go na Emirates Stadium. Zobaczymy jak to się potoczy. Jeśli Ade odejdzie ktoś do nas napewno dołączy. W takim wypadku E2 może być rozliczeniem, bardzo chciałbym aby było to Yaya, ale szczerze wątpię w ten transfer.
Witam nowych użytkowników.
Cristiano17
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio