Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 435

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 cze 2008, 20:39

Yaya nie przyjdzie, Eto'o pewnie też nie. Ale Hleb i Ade raczej odejdą ..

Samir zastąpi Hleba, a kto za Ade ?

Co myślicie o napastniku Blackburn, Roque Santa Cruz. Ma za sobą świetny sezon w Premier League. Podobno Wenger i Ferguson o niego powalczą.

Awatar użytkownika
Cristiano17
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cristiano17 » 23 cze 2008, 20:40

Bocianuch pisze:Panowie no to już mamy Nasri'ego ;)

na BBC piszą , że podpisał 4 letni kontrakt !
A ja myslałem, że to już od dawna wiadomo :wink:
NAsri to bardzo przyszłosciowy elitarny talent, napewno wniesie sporo świezosci do ekipy z Emirates Stadium. Pozostaje mu tylko życzyc samych udanych wystepów w trykocie Arsenalu :)

A tak po za tematem:
Witam wszytskich forumowiczów jestem tu nowy :)
Pozdrawiam :)

Bocianuch
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bocianuch » 23 cze 2008, 20:40

jest co prawda ważny dla zespołu , ale sam wiele razy mówił , że chce grać z bratem. nie wiem ile tam zarabia , ale jakby AFC złożył mu podobną ofertę zapewne chciałby do nas się przenieść. chodzi mi to oczywiście o Yaya ;)

ja też jestem nowy więc witam wszystkich !!
Ostatnio zmieniony 23 cze 2008, 20:42 przez Bocianuch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cristiano17
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cristiano17 » 23 cze 2008, 20:42

fieldy pisze:Yaya nie przyjdzie, Eto'o pewnie też nie. Ale Hleb i Ade raczej odejdą ..

Samir zastąpi Hleba, a kto za Ade ?

Co myślicie o napastniku Blackburn, Roque Santa Cruz. Ma za sobą świetny sezon w Premier League. Podobno Wenger i Ferguson o niego powalczą.
Eto'o raczej zasili ekipe Manchesteru, ktoiś musi zastąpic Sahe który najprawdopodobniej opusci Old Trafford.
Co do Santa Cruza, jak dla mnie nie pasuje on do Arsenalu choc nie potrafie tego wytłumaczyc, poprostu czuje że tam się nie nadaje.
Lepiej było by powalczyc o Huntelara

Bocianuch
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bocianuch » 23 cze 2008, 20:45

Eto'o raczej zasili ekipe Manchesteru, ktoiś musi zastąpic Sahe który najprawdopodobniej opusci Old Trafford.
Co do Santa Cruza, jak dla mnie nie pasuje on do Arsenalu choc nie potrafie tego wytłumaczyc, poprostu czuje że tam się nie nadaje.
Lepiej było by powalczyc o Huntelara
ja myślę , że jeśli Adegol odejdzie , to Wenger wcale nie musi nikogo sprowadzać na jego miejsce. Jest przecież Theo - należy dać mu szanse. Bendtner i Vela pograją w CC , Perfekt raczej pewne miejsce w skłądzie o ile będzie zdrowy , no i Dudu po kontuzji jak wróci to będzie już 5 napastników. Ja jednak cały czas liczę na to , ze Manu zostanie z nami ;)

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 23 cze 2008, 20:46

czyli nici ze wzmocnien :D

Jak nic wygracie wtedy LM i PL.

edit:

wakacje sie zaczely :lol:
Ostatnio zmieniony 23 cze 2008, 20:54 przez mistyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Bocianuch
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bocianuch » 23 cze 2008, 20:49

mistyk pisze:czyli nici ze wzmocnien :D

Jak nic wygracie wtedy LM i PL.
jeśli zespół się zgra będzie super. Mi tam nie zależy na sukcesach od zaraz. Wenger na bank buduje silny skład , ja bym mu tam zaufał. Jeśli coś wygramy - będzie super , jeśli nie - i tak świat się od tego nie zawali. Arsenal ma młody skład , który już teraz walczy bardzo odważnie , a jak piłkarze nabiorą doświadczenia będzie świetnie !

a jeśli chodzi o DP podobno było też zainteresowanie Chantome. Ma 20 lat , a już zagrał kilka ładnych spotkań tak ja np. finał pucharu francjii z Lyonem

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 cze 2008, 21:00

Bocianuch pisze:jest co prawda ważny dla zespołu , ale sam wiele razy mówił , że chce grać z bratem. nie wiem ile tam zarabia , ale jakby AFC złożył mu podobną ofertę zapewne chciałby do nas się przenieść. chodzi mi to oczywiście o Yaya Wink
Arsenal go kasa nie namowi, bo nie placi wygorowanych pensji. Poza tym nie dla wszystkich pieniadze sa najwazniejsze. Milion te czy w te.. Barcelona Toure nie sprzeda, bo to byloby glupota. Sam Yaya tego na nich nie wymusi rok po przejsciu na Camp Nou. Az tak to go do brata nie ciagnie :P

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 23 cze 2008, 21:19

Cristiano17 pisze:Eto'o raczej zasili ekipe Manchesteru, ktoiś musi zastąpic Sahe który najprawdopodobniej opusci Old Trafford.
Prędzej Alex musi poszukać nastepcy dla Crisa ;) Wątpię aby E2 zasilił United. Jemu jest chyba bliżej do Arsenalu-rzekomo widziano go na Emirates Stadium. Zobaczymy jak to się potoczy. Jeśli Ade odejdzie ktoś do nas napewno dołączy. W takim wypadku E2 może być rozliczeniem, bardzo chciałbym aby było to Yaya, ale szczerze wątpię w ten transfer.

Witam nowych użytkowników.

fieldy pisze:Co myślicie o napastniku Blackburn, Roque Santa Cruz. Ma za sobą świetny sezon w Premier League. Podobno Wenger i Ferguson o niego powalczą.
Jestem jak najbardziej za. Jeśli odejdzie Togijczyk, ktoś przyjść musi. Wenger także zdaje sobie z tego sprawę. Ktoś te bramki musi strzelać i musi być to zawodnik ograny w Premiership lub z 'marką' tak jak Eto'o. Wszyscy dobrze wiemy ile decydujących bramek w tym sezonie strzelił Ade. Arsene chce za wszelką cenę zostawić Emmanuela, tyle że nie jest powiedziane, że się to mu uda. Dobrze wie, że musi sprowadzić konkretnego napastnika. Tylko Paragwajczyk kosztował Blackburn o wiele mniej niż teraz za niego wołają... Hmm... czy Boss'a to nie odstraszy?
Nie zapominajmy o Villi ;)

Ostatnio coś tutaj ucichło z Eboue... Panowie co z prawą stroną pomocy? To jej brak u nas był w ubiegłym sezonie najbardziej uporzczywy...

A kontynuując sprawę transferów... Arshavin... 8) A jeśli mowa o obrońcach: szkoda, że zrezygnowaliśmy z Kompany'ego...

George Jung
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 23 cze 2008, 21:53

Santa Cruz nie sprawdził się w Bayernie, nie chciałbym aby znowu za uznanego zawodnika przyszła jedna wielka niewiadoma. za Adebayora widziałbym Ville lub Eto. tylko czy oni chcieliby grać u nas? mając do wyboru Manchester czy Chelsea wybiorą którys z tych zespołow.

ps. rkoeman nazwy klubów piszemy z dużej litery. wiem, że nie szanujesz naszego klubu ale regulaminu należy przestrzegać.

edit: "La Liga" napisał z wielkiej litery.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2008, 11:08 przez George Jung, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 cze 2008, 21:54

George Jung pisze:ps. rkoeman nazwy klubów piszemy z dużej litery. wiem, że nie szanujesz naszego klubu ale regulaminu należy przestrzegać.
Nie uzywajac w ogole wielkich liter nie musi pisac tak nazw klubow.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 cze 2008, 11:38

Transfer młodszego Toure nie wchodzi w rachubę, gdyż Barcelona po prostu nie będzie się chciała pozbywać jednego ze swoich najlepszych i najrówniejszych graczy. Wenger mógł go mieć już kilka sezonów temu, ale go odesłał do Panathinaikosu... cóż, niech teraz żałuje.

Pod uwagę nie brałbym również Arshavina, gdyż taki transfer nie byłby w lat@stylu Arsene'a (przypominam, że Rosjanin ma już 27 lat!).

PS.
RealFan pisze:Nie uzywajac w ogole wielkich liter nie musi pisac tak nazw klubow.
rkoeman pisze:ta. jak wiadomo barcelona chce sie pozbyc toure. wlasnie po to go kupili a on sam zostal wybrany najlepszym transferem La Liga by teraz oddac go do arsenalu

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 cze 2008, 11:59

Wiek Arshavina jeszcze nie bylby takim problemem. 27 lat to nie jest duzo, a Hleb jest w podobnym wieku. Nie musi go zaraz zastepowac (przy ewentualnym odejsciu) pilkarz o 7 lat mlodszy. A nie sadze tez, by Nasri byl typowym nastepca Bialorusina, bo na skrzydle raczej nie zagra. Predzej bedzie pelnil role zmiennika dla Cesca lub obok niego zagra na srodku pry grze jednym napastnikiem (te Wasze kontuzje).

Ale Arshavin trafi pewnie gdzies indziej. Z innych powodow niez 27 lat na karku.

Ps. Nawet sie nie przypatrywalem, bo jestem przyzwyczajony, ze rkoeman pisze tylko malymi. Barcelony pewnie tez nie szanuje :lol:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 cze 2008, 12:28

Z tym, że ja nie rozpatrywałem ewentualnego zakupu Arshavina jako zastępcy Hleba. Rosjanin po prostu kompletnie nie pasuje mi do taktyki i polityki transferowej Wengera. Nie po to nasz Boss przez kilka okienek transferowych skrupulatnie kupował młodych, utalentowanych graczy ze środka pola żeby teraz ni stąd ni zowąd wyskoczyć z zakupem typowego skrzydłowego (bo jak mniemam nie przyszedłby on w roli napastnika).

Awatar użytkownika
Cristiano17
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cristiano17 » 24 cze 2008, 12:32

Hanni pisze:
Cristiano17 pisze:Eto'o raczej zasili ekipe Manchesteru, ktoiś musi zastąpic Sahe który najprawdopodobniej opusci Old Trafford.
Prędzej Alex musi poszukać nastepcy dla Crisa ;) Wątpię aby E2 zasilił United. Jemu jest chyba bliżej do Arsenalu-rzekomo widziano go na Emirates Stadium. Zobaczymy jak to się potoczy. Jeśli Ade odejdzie ktoś do nas napewno dołączy. W takim wypadku E2 może być rozliczeniem, bardzo chciałbym aby było to Yaya, ale szczerze wątpię w ten transfer.

Witam nowych użytkowników.
Również Witam.

Co do następcy Ronaldo, w Manchesterze gra przeciez Nani (nie doskonała kopia Cristiano) który z czasem pod okiem Sir Alexa Fergusona może stac się jeszcze "większym" piłkarzem niż jest obecnie.
Jak dla mnie jeżeli Ronaldo opusci Manchester Ferguson mógłby pomyślec o Quaresmie równie dobrze wyszkolonym technicznie piłkarzu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”