Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 maja 2008, 23:48
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 maja 2008, 9:49
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 20 maja 2008, 13:03
<boi się>strona główna pisze: Obrońca Borussi Dortmund - Philipp Degen od następnego sezonu będzie bronił barw Liverpoolu. 25 - latek zasili angielski klub na zasadzie wolnego transferu.
Szwajcar o miejsce w podstawowym składzie walczył będzie z Finnanem oraz Alvaro Arbeloą.
- Philipp jest młody, a posiada już wymagane doświadczenie, dzięki grze w Dortmundzie i w reprezentacji Helwetów. To ofensywny piłkarz obdarzony doskonałą mentalnością. Z dnia na dzień staje się lepszy i myślę, że udowodni to u nas - powiedział oficjalnej stronie internetowej, szkoleniowiec The Reds - Rafa Benitez.
- Bez namysłu zaakceptowałem ofertę z Liverpoolu. To jeden z najlepszych klubów na świecie, występujący w najlepszej lidze - stwierdził Degen.
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 20 maja 2008, 14:56
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 20 maja 2008, 15:37
Chyba tylko ci ślepo zapatrzeni w Beniteza. Swoją drogą akurat jedyne do kogo za małe pieniądze ma nosa Hiszpan to obrońcy, choć też wielkimi piłkarzami oni nie są.boskigonzo pisze:ech...a kibice Lpoolu dalej beda slusznie twierdzic, ze bardzo madry transfer, bo nie wydali tyle ile MU
kapi88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 20 maja 2008, 16:08
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tifer » 23 maja 2008, 14:14
tifer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Silas___ » 21 cze 2008, 17:12
Silas___

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LiverpoolForever » 21 cze 2008, 19:48
Czy niepotrzebny to bym nie powiedział,Finnan z roku na rok jest coraz słabszy,w zeszłym sezonie brakowało zwłaszcza jego wejść w ofensywie,a Arbeloa jest troche chimeryczny,jeden mecz dobry,a słaby następny.Akurat do obrońców Benitez ma dobrą rękę(Agger,Skrtel,Aurelio) więc może Degen też okaże sie wzmocnieniem.Ja tam sie ciesze,a jeżeli nawet Degen sie nie sprawdzi to i tak nic nie ryzykujemy,bo przyszedł za darmo,a odejdzie z zyskiem.Silas___ pisze:Wogóle nie potrzebny ten transfer Degena, Przecież jak zagra w sezonie 5 meczu to i tak będzie dobrze. Odejdze po roku ...
LiverpoolForever

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 24 cze 2008, 14:46
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 24 cze 2008, 14:55
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 cze 2008, 14:56
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 24 cze 2008, 15:05
Nie żartuję, tylko się grzecznie pytam.Daaaamian pisze:Chyba sobie żartujesz.
Jak narazie Rafa nie dostał żadnych pieniędzy na transfery, a budowa stadionu jest wstrzymana gdyż Wasi Amerykańscy właściciele nie dostali pożyczki, a sami nie są w stanie wyłożyć 1/3 kwoty potrzebnej do rozpoczęcia budowy. Stąd właśnie moje pytanie, bo budowa stadionu jeszcze nie wystartowała i stoi pod olbrzymim znakiem zapytania.Daaaamian pisze:Klub zaczął prace nad stadionem, budżet na transfery może zostać podwojony
Proszę sobie sprawdzić ranking klubów pod względem przychodówDaaaamian pisze:Czy Arsenalowi grozi bankructwo? Z klubu odszedł już Flamini, bliski odejścia jest również Hleb, a ostatnio pojawia się coraz więcej informacji o możliwym odejściu Adebayora.
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 cze 2008, 15:15
Liverpool zaczął prace nad stadionem...Hanni pisze:Jak narazie Rafa nie dostał żadnych pieniędzy na transfery, a budowa stadionu jest wstrzymana gdyż Wasi Amerykańscy właściciele nie dostali pożyczki, a sami nie są w stanie wyłożyć 1/3 kwoty potrzebnej do rozpoczęcia budowy. Stąd właśnie moje pytanie, bo budowa stadionu jeszcze nie wystartowała i stoi pod olbrzymim znakiem zapytania.
Sytuację finansową ma bez wątpienia dobrą, ale nie ma się czemu dziwić. Wenger wydaje bardzo, bardzo mało pieniędzy na transfery, przez co nie ma szerokiej kadry, co było widać pod koniec sezonu.Hanni pisze:Arsenal ma bardzo dobrą sytuację finansową, co zostało podkreślone zarówno na półmetku ligi, jak i na jej zakończeniu, co mnie niezmiernie cieszy.
A skąd Twoje dotyczące bankructwa Liverpoolu?Hanni pisze:A nie wiem skąd Twoje pytanie dotyczące bankructwa Arsenalu?
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 24 cze 2008, 15:20
http://www.fcliverpool.pl/?pid=2&tid=11 ... 7298acfa38Daaaamian pisze:A skąd Twoje dotyczące bankructwa Liverpoolu?
Wystarczyło żeby zostawić za sobą przepaśćDaaaamian pisze:Sytuację finansową ma bez wątpienia dobrą, ale nie ma się czemu dziwić. Wenger wydaje bardzo, bardzo mało pieniędzy na transfery, przez co nie ma szerokiej kadry, co było widać pod koniec sezonu.
Hanni
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio