Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 437

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 cze 2008, 20:13

W chwili obecnej zarówno Adebayor jak i Hleb są zawodnikami Arsenalu
Im dłużej się zastanawiam na ewentualnym odejściem Ade, to tym bardziej jestem za tym żeby go jednak sprzedać i to jak najszybciej. Kwoty jakie się wymienia w jego sprawie są jednak ogromne, a te 35 czy 40 milionów może dać Wengerowi znacznie większe pole manewru. Nawet jeśli do Londynu miałby się przeprowadzić jedynie Villa to byłbym szczęśliwy w 100%.

Biorąc poprawkę na kontuzję Robina to stan napastników byłby wtedy na odpowiednim poziomie :P

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 25 cze 2008, 20:17

Wydaje mi się, że nie dostaniecie 35-40 mln. Zarobicie najprawdopodobniej 28-30 mln za Ade, jeśli odejdzie. To i tak bardzo dużo :) Starczy spokojnie na pięciu bardzo utalentowanych graczy w wieku około 16 lat i jakiegoś dobrego napastnika :P

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 25 cze 2008, 20:20

Za graczy w wieku 16 lat Arsenal niestety nie zwykl placic :(

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 cze 2008, 20:21

Bask pisze:Zarobicie najprawdopodobniej 28-30 mln za Ade
Jeżeli mówisz o funtach to zgadzam się w zupełności. Ponoć Milan oferuje 28 mln. funtów. :shock: a Arsenal chce o 3 więcej...
Bask pisze:Starczy spokojnie na pięciu bardzo utalentowanych 16 letnich graczy i jakiegoś dobrego napastnika Razz
Wolę skoczyć do Barcelony i wyrwać pięciu 16 latków za friko. :o

Za te pieniądze można kupić zajebistego skrzydłowego (Silva) i jakiegoś dobrego napastnika. Pograbniak, Gomis, Martins, czy tam jakiś inny typ.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 cze 2008, 20:24

Bask pisze:Wydaje mi się, że nie dostaniecie 35-40 mln
Jeśli tak bardzo go chcą, to trzeba skubać frajerów (za przeproszeniem). Ade jak na mój gust jest wart max. 15 milionów, więc jeśli dostaniemy za niego dwa razy tyle zrobimy dobry interes. Oczywiście tylko i wyłącznie jeśli Wenger ma już kogoś zaklepanego, lub będzie bardzo sprawnie działał po sprzedaży Togijczyka (patrz Villa :wink: )

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 25 cze 2008, 20:24

Euro. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że Milan tyle da za Ade. Poza tym w mediach włoskich na każdym kroku podkreślają, że Emmanuel broni się rękami i nogami przed transferem do Blaugrany :)

Dostaniecie od Barcelony 30 mln i będzie dobrze dla obu stron :]

Ciekaw jestem czy Wenger będzie chciał wydać około 25 mln za Silvę(albo więcej) :think:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 cze 2008, 20:32

Bask pisze:Ciekaw jestem czy Wenger będzie chciał wydać około 25 mln za Silvę(albo więcej) Think

Myślę, że Valencia w tej sytuacji nie będzie wybrzydzał i z pocałowaniem w rękę odda Silve za 25 baniek. Poza tym nie widzę klubu który na gwałt potrzebuje takiego skrzydłowego. No chyba że Realowi bądź Chelsea odwali fantazja i sobie go na ławeczkę kupią. :roll:
Duch pisze:patrz Villa Wink )

zejdź na ziemię.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 25 cze 2008, 20:33

guru pisze:Poza tym nie widzę klubu który na gwałt potrzebuje takiego skrzydłowego
Blaugrana cały czas się interesuję Davidem. Jeśli odejdzie Dinho to transfer jest możliwy :)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 cze 2008, 20:35

Blaugrana cały czas się interesuję Davidem. Jeśli odejdzie Dinho to transfer jest możliwy Smile
No fakt, ale czy Guardiola go chce? :> Poza tym jak szybko będziemy działać, to Barcelona może się spóźnić. :P Transfer Ronaldinho będzie trwał całe wakacje.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 25 cze 2008, 20:38

guru pisze:No fakt, ale czy Guardiola go chce?
Priorytetem jest środkowy napastnik, ale skrzydłowych w Barcelonie za dużo na tę chwile nie ma, więc może go chcieć :P
guru pisze:Transfer Ronaldinho będzie trwał całe wakacje.
Najprawdopodobniej tak :roll:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 cze 2008, 20:49

Dzisiaj pojawiła się informacja na temat naszego zainteresowania Guizą. :) To byłby zajebisty następca Ade. Ponoć nie jest jeszcze zawodnikiem Fenerbahce.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 25 cze 2008, 22:50

Duch pisze:
Bask pisze:Wydaje mi się, że nie dostaniecie 35-40 mln
Jeśli tak bardzo go chcą, to trzeba skubać frajerów (za przeproszeniem). Ade jak na mój gust jest wart max. 15 milionów, więc jeśli dostaniemy za niego dwa razy tyle zrobimy dobry interes. Oczywiście tylko i wyłącznie jeśli Wenger ma już kogoś zaklepanego, lub będzie bardzo sprawnie działał po sprzedaży Togijczyka (patrz Villa :wink: )
i villa pojdzie do arsenalu zarabiac mniej niz w valencii? bo takie sa widelki placowe w druzynie wengera?

jakos watpie. predzej trafi do chelsea lub liverpoolu

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 cze 2008, 23:00

i villa pojdzie do arsenalu zarabiac mniej niz w valencii? bo takie sa widelki placowe w druzynie wengera?

Jak Wenger zdecyduje się na takiego zawodnika, to wiadome że nie wyskoczy z kontraktem jak dla juniora. Poza tym ile teraz zarabia Villa w Valencii?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 cze 2008, 23:09

Z tego co mi wiadomo to w Valencii piłkarze nie zarabiają kokosów. Kiedyś pisali o tym tutejsi kibice Los Ches. Są tam jakieś ograniczenia jeśli chodzi o pensje tak więc nie zdziwiłbym się gdyby Arsenal mógł zaproponować Davidowi co najmniej takie zarobki jak Valencia.

Co nie zmienia faktu, że przejście Hiszpana do Arsenalu uważam, za mało prawdopodobne.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 cze 2008, 23:21

guru pisze:zejdź na ziemię.
Syndrom Wengera :roll: Myślisz, że nie wiem, że sprowadzenie Davida do Arsenalu jest mało prawdopodobne? Pewnie, że wiem tylko jeśli tak czytasz kolejne doniesiena na temat piłkarzy, których łączy się z klubem to Villa były IMO najlepszym rozwiązaniem (jeśli już byśmy sprzedali Ade).

Swoją drogą ciekawe ile taka Valencia by sobie mogła zażyczyć za pakiet 2xDavid :think:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”