1/2 Finału ME: Niemcy - Turcja (29.06.2008) - Strona 3

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Kto znajdzie się w finale?

Niemcy
10
53%
Turcja
9
47%
Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 25 cze 2008, 22:58

Niemcy fart..

strzały celne: 3 - 11.. i z tych 3 te bramki.. ogolnie strzaly
strzały: 9 - 19

;)
ogolnie sie ciesze faktem ze Niemcy sa w finale.. a co do TV.. ESPN 3 razy tracil obraz i trzy razy mowili ze piorun walnął w antenę.. wie ktos co sie stalo? I ile razy w Polsce wysiadl obraz?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8756
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 cze 2008, 23:00

I ile razy w Polsce wysiadl obraz?
Tez z tyle. Wszedzie sie tracił obraz. Gdy przelaczylem na ZDF, takze nie mieli obrazu, wiec bez paniki :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 cze 2008, 23:03

Nie masz racji fieldy. My nic nie wiemy albo wiemy niewiele. Na szczęście jest Ebi, który wie dużo więcej i w przypływie szczodrości podzieli się z nami wiedzą. Dziękujemy Ebi!

Lahm w obronie dzisiaj tragedia, ale ostatecznie zakończył mecz z golem i asystą na koncie tak więc bliżej mu do bohatera niż najsłabszego ogniwa. Ballacka bardzo słabo. To samo Klose, ale ten oddał jeden byle jaki strzał i padła bramka :angry2:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 25 cze 2008, 23:03

cloner pisze:Gdy przelaczylem na ZDF, takze nie mieli obrazu, wiec bez paniki Razz
przynajmniej mieli głos :P

Co do obrazu, to fakt wysiadał, bo nad Wiedniem, skąd rozprowadzano sygnał była burza i gdzieś tam walnął piorun. Potem transmisję przejęła szwajcarska telewizja. Ale wtedy był lekko opóźniony obraz, bo komentator już sie cieszył z bramki Klose, a na ekranie było widać dopiero jak Lahm wrzuca :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 cze 2008, 23:14

i moje 2 zlote postawien na turcje przed turniejem poszly sie kochac.,

szkoda, ze w takich okolicznosciach.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 25 cze 2008, 23:17

jaki był na nich kurs?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2439
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 cze 2008, 23:24

Szkoda Turkow bo grali niezle. W pierwszej polowie momentami za bardzo ofensywnie i dziury porobili sobie w tylach przez co stracili bramke, a po nastepnej kontrze prawie druga, gdyby Podolski nie spieprzyl. Rustu to Niemcy powinni pomnik postawic za to cudowne wyjscie przed straceniem pilki przez Klose. Po co on tam wychodzil w ogole. Obronilby to z palcem z dupie. No ale co ja bede tu pisal. Obysmy jutro poznali zwyciezce turnieju :P

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 25 cze 2008, 23:25

RealFan pisze:Szkoda Turkow bo grali niezle. W pierwszej polowie momentami za bardzo ofensywnie i dziury porobili sobie w tylach przez co stracili bramke, a po nastepnej kontrze prawie druga, gdyby Podolski nie spieprzyl. Rustu to Niemcy powinni pomnik postawic za to cudowne wyjscie przed straceniem pilki przez Klose. Po co on tam wychodzil w ogole. No ale co ja bede tu pisal. Obysmy jutro poznali zwyciezce turnieju :P
Ricardo w ćwerćfinale zrobił DWA takie same błędy i jakoś takiego psiopczenia nie było na niego. Rustu pokazął z Chorwacją, że pewny nie jest. Lehmann tak samo - gdyby zamiast Lehmanna stał powiedzmy Kahn w najlepszym okresie to Niemcy nie wygrywaliby 3-2 tylko 2-0.

Awatar użytkownika
macko001
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 25 cze 2008, 23:29

szkoda mi trochę Turków, na pewno zagrali lepszy mecz niż Niemcy, co widać po statystykach, dzisiaj drużyna Loewa nie pokazała nic co mogłoby wskazywać, że mają jakieś szanse w finale( bez względu czy to bedzie Rosja czy Hiszpania), iskierkami w tunelu są chyba tylko Podolski i Bastian, którzy sie świetnie rozumieją

Rustu bedzie sobie pluł w brode, po jakiego ***ja on tam wychodził????

wygląda na to że Turcy muszą chyba strzelać bramki w ostatnich sekundach a nie ostatnich minutach bo jakoś nie umieją wytrzymać z korzystnym bilansem bramkowym :?

Finał??? Niemcy - Rosja - 3 wojna światowa:p

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2439
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 cze 2008, 23:32

Ebi pisze: Ricardo w ćwerćfinale zrobił DWA takie same błędy i jakoś takiego psiopczenia nie było na niego.
Wtedy wazniejszy byl faul Ballacka i Ricardo sie przez to upieklo :P
Ebi pisze:gdyby zamiast Lehmanna stał powiedzmy Kahn w najlepszym okresie to Niemcy nie wygrywaliby 3-2 tylko 2-0.
Gdyby babcia miala wasy to by dziadkiem byla.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 cze 2008, 0:05

RealFan pisze:Obysmy jutro poznali zwyciezce turnieju Razz
Znamy go już dzisiaj ;)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 cze 2008, 0:13

na turkow turs 40.00. 72 zlote symbolicznie do wyrwania. taki moj czarny kon imprezy to byl :P

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 26 cze 2008, 1:03

:witam:

Było dzisiaj bardzo ciężko, ale, tak jak się spodziewałem, jest awans. Przed finałem Loew będzie miał sporo pracy, żeby odpowiednio przygotować zespół.
Na niedzielę życzę sobie Rosję.
Magnum pisze:Znamy go już dzisiaj
Oby.

Podźekował.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 cze 2008, 1:10

A już myślałem że nasi Niemieccy koledzy z forum wyjechali z kraju czy tez wspólnie świętują w podziemiu :lol: Ale niee, mimo że jakiś 1% osób mieszkających w Polsce był za Niemcami to oni mogą się cieszyć z awansu :evil: Brawa dla Turków bo każdy spodziewał się łatwej przeprawy naszych zachodnich sąsiadów a dzięki nim oglądaliśmy świetne widowisko i odpadli po bramce po których wcześniej awansowali. Na kija ten Rustu w ogóle wychodził z bramki? :angry2:

Jutro trzymam kciuki za Rosją ale niezależnie kto jutro awansuje oby wygrał Euro :pray: Inaczej turniej trzeba będzie rozegrać od początku i znowu ujrzymy mierną grę Polaków :warrior:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 cze 2008, 1:26

bagg pisze:na turkow turs 40.00. 72 zlote symbolicznie do wyrwania. taki moj czarny kon imprezy to byl Razz

W 2006 roku jak miałem od zajechania pieniedzy na wszelakich kontach u buków, to postawilem na każdego uczestnika po 10 pln.
Wtedy nikt nie miał wątpliwości że Brazylia nie obroni trofeum i każdy na nią stawiał licząc na łatwą kasę.

Gdy po zdobyciu mundialu przez Italię wkleiłem screena na forum bukmacherskim gdzie się również udzielałem, byłem niemalże rozchwytywany za swoją przewidywalność.

:lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”