Kolejna afera korupcyjna

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 27 cze 2008, 23:50

cloner pisze:Bo w Pruszkowie jest gorszy stadion, a Bielszczanie swój remontują i za miesiąc, max. dwa bedą miec juz niezły Razz
czeher pisze:ja tez wole Podbeskidzie .... Ale jakby co to jednak Znicz, wkoncu moga grac na Legii, wkoncu i tak maja wypozyczony na czas wymiany murawy i zamontowania podgrzewania
Nie wiem czy wam na głowę wali czy po prostu się napinacie bo lubicie ze mną rozmawiać :lol: W czym niby Podbeskidzie jest lepsze od Znicza a przypomnę że w lidze było niżej w tabeli :glass: Dla mnie pewne jest jedno - niech pzpn zaproszenie teraz sobie w dupę wsadzi bo kto by nie awansował leci po sezonie do I ligi. Inaczej być nie może gdy drużyny przygotowują się do startu w I lidze a przed samym startem poinformuje się je że jednak grają klasę wyżej - Paranoja przez duże P jak napisałem.
cloner stadiony w przypadku innych drużyn już mają znaczenie a w przypadku Bytomian nie i mogą oni grać byle gdzie byle by grali w OE :?: Zresztą gdzie nie przyjedziesz na mecz to i tak wraz z innymi piknikami zamkną cię tam gdzie twoje miejsce czyli w klatce :lol2: A w Gliwicach też jest super stadion :roll: No i zobaczymy co sami pokażą w OE. Zaś Znicz podobnie jak Podbeskidzie które ma mieć miesiąc opóźnienia modernizuje swój stadion... a przynajmniej rozstrzygnięto przetargi jeszcze przed końcem II ligi i raczej weszły one w życie i coś się na stadionie dzieje. Zapewne Czesław nam to wytłumaczy bo w sprawach Znicza wygląda na szybciej zorientowanego niż oficjalna strona :lol:

Wróć do „Polska”