Wymieniłeś 15 zespołów, a ostatnim bedzie pewnie Podbeskidzieto mamy 17zespołow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 cze 2008, 17:03
Wymieniłeś 15 zespołów, a ostatnim bedzie pewnie Podbeskidzieto mamy 17zespołow
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 cze 2008, 17:10
raczej Znicz, niestety, czemu myslisz ze Podbeskidzie?cloner pisze:a ostatnim bedzie pewnie Podbeskidzie
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 cze 2008, 17:13
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 cze 2008, 17:21
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 27 cze 2008, 23:50
cloner pisze:Bo w Pruszkowie jest gorszy stadion, a Bielszczanie swój remontują i za miesiąc, max. dwa bedą miec juz niezły Razz
Nie wiem czy wam na głowę wali czy po prostu się napinacie bo lubicie ze mną rozmawiaćczeher pisze:ja tez wole Podbeskidzie .... Ale jakby co to jednak Znicz, wkoncu moga grac na Legii, wkoncu i tak maja wypozyczony na czas wymiany murawy i zamontowania podgrzewania
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 cze 2008, 23:57
Ja tylko przypomne, że gdyby nie minusowe punkty, to nikt na tym forum nawet o Zniczu by nie wspominał, tylko wszyscy rozmawialibyśmy o wspaniałej pracy trenera Marcina Brosza i bardzo dobrej grze piłkarzy. Ale ... również byli zamieszani w afere, wiec kara sie należała.przypomnę że w lidze było niżej w tabeli
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 cze 2008, 0:11
Więc nie ma czego przypominać.cloner pisze:Ale ... również byli zamieszani w afere, wiec kara sie należała.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 cze 2008, 0:23
Na dzisiaj, to nigdzie gramy, bo nawet na nowa I-ligę nie dostalismy licencjiI cloner na dzień dzisiejszy gracie w I lidze
Ma dobry sektor gości, całkiem przyzwoita widoczność. Dlatego zależy mi bardziej na Podbeskidziu, bo tam sie fajnie ogląda mecz, ale z 2 strony ... w Pruszkowie jeszcze nie byłemwięc tobie powinno zależeć aby Podbeskidzie o ile ma normalny sektor dla gości
Ja napiszę tyle, ze obojętnie jaka bedzie decyzja, nie bedzie to kompromitacja całego PZPN, ale kilku osób z zajeb@nym gn_jem sadowskim na czele, jeb@nym skurwi3l3m z Łodzi. Jak można ku$wa byc działaczem okregowego zwiazku lodzkiego, a przy okazji byc szefem komisji licencyjnej i ... nie przyznawać licencji Polonii, a wręczyć ją od razu LKS, który ma wieksze dlugi, i przy okazji nie spuszczać Widzewa aż o 2 ligi. Przypomnę, ze ta sama ku$wa sadowski w 2004 pozwolił Widzewowi na bezprawne przekstałcenie, i nie musiał Widzew spłacać starych długów.A i dla mnie jedno jest oczywiste - Polonia w OE = PZPN idzie się kochać i zostaje zdegradowany. Polonia w I lidze = egzekucja leśnych dziadków odłożona.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 cze 2008, 10:42
Yukasz pisze:A na koniec dodam że Znicz w przypadku opóźnień czy czegoś tam planował grać nie na Legii a Polonii.
Yukasz pisze:Zapewne Czesław nam to wytłumaczy
Yukasz pisze:Nie wiem czy wam na głowę wali czy po prostu się napinacie bo lubicie ze mną rozmawiać
Jest w woj. slaskimYukasz pisze:W czym niby Podbeskidzie jest lepsze od Znicza
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 cze 2008, 13:01
Jan Bednarek ponownie wybrany na prezesa Zachodniopomorskiego ZPN
W sobotę odbył się sprawozdawczo-wyborczy zjazd Zachodniopomorskiego Związku Piłki Nożnej. Delegaci wybrali władze, które przez najbliższe cztery lata kierować będą piłką nożną w regionie. Ponownie prezesem został Jan Bednarek.
Za kandydaturą Bednarka było 190 głosów, dziewięciu delegatów było przeciw, a dwóch wstrzymało się od głosu.
Kontrkandydat dotychczasowego prezesa ZZPN Jan Jucha oraz czterech innych działaczy opuścili salę zanim delegaci zasiedli do obrad.
ehhhhh, stara gwardia wiecznie zywaStefan Antkowiak nadal prezesem Wielkopolskiego ZPN
Stefan Antkowiak przez najbliższe cztery lata będzie pełnił funkcję prezesa Wielkopolskiego Związku Piłki Nożnej.
Na Zjeździe WZPN, który odbył się w sobotę, dokonano wyboru władz związku. Antkowiak miał za kontrkandydata młodego Michała Gniatkowskiego i pokonał go w stosunku głosów 86 do 27.
Witold Dawidowski pozostanie prezesem Podlaskiego ZPN
Witold Dawidowski został ponownie wybrany na prezesa Podlaskiego ZPN podczas niedzielnego walnego zgromadzenia sprawozdawczo-wyborczego.
Dawidowski pełni tę funkcję od 2000 roku. Jest też członkiem zarządu PZPN oraz wiceprzewodniczącym Komisji Piłkarstwa Młodzieżowego.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lip 2008, 16:01
W sumie to byla tylko formalnosc, czekamy na Jage. Bardziej interesuje mnie kto zagra w Ekstraklasie - jakie decyzje zostana podjeteKorona Kielce zdegradowana
Na dzisiejszym posiedzeniu Wydziału Dyscypliny PZPN podjęto decyzję o degradacji Korony Kielce o jedną klasę rozgrywkową. Dodatkowo Korona Kielce została ukarana 7 punktami ujemnymi i karą finansową 70 tys. zł.
Korona Kielce zaproponowała dobrowolne poddanie karze w wysokości 16 pkt. ujemnych i 200 tys. złotych, ale ta propozycja nie zyskała akceptacji WD PZPN, który dopuszczał tylko karę degradacji.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 01 lip 2008, 16:21
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lip 2008, 16:42
no dokladnie, w sumie oznacza to jedno mniejsza mozliwosc spadku Piasta, jak jutro Polonia otrzyma licencje bede spokojnypeepe pisze:port.pl pisze ze zagra Znicz w miejsce Korony. Ciekawe dlaczego Jaga sie nie zajeli dzisiaj
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 lip 2008, 16:52
to oni jeszcze nie daja spokoju wladzom PZPN tylko dupe znowu zawracaja?czeher pisze:jak jutro Polonia otrzyma licencje bede spokojny
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lip 2008, 17:13
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio