Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bocianuch » 26 cze 2008, 17:06
Bocianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 cze 2008, 17:07
Nawet nie chce mi się tego komentowaćBocianuch pisze:Jego sam na sam z LFC w końcowych minutach meczu praktycznie przesądziło o tym , ze Arsenal nie liczył się w walce o mistrza ! On powinien wylecieć pierwszy ze skłądu. Jego umiejętności polegają na tym : kopnij piłkę i biegnij za nią , może się uda.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 cze 2008, 17:08
to może Theo w pierwszym składzie, a Eboue w ramach rotacji [:lol:] za niego czasami ?Bocianuch pisze:A co do Theo to macie racje , grał lepiej od Eboue na skrzydle , tyle , że jest jeszcze młody i może nie wytrzymać całego sezonu w pierwszym składzie
Bocianuch pisze:gdy tylko napiszę jakiegoś newsa i dodam go na stronę , oczywiście pojawia się na niej , dokładnie ta sama treść , wszystko pasuje , tylko ...... podpis pod newsem jest zupełnie inny.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 cze 2008, 17:08
Bocianuch pisze:dobra , ja spadam z tego forum , i chyba w ogóle przestanę tą stronke odwiedzać bo po pierwsze :
jeśli tylko napisze coś ,co nie zgadza się z waszą opinią od razu zaczyna się na mnie masowy atak.
udanych wakacjiBocianuch pisze:dobra , szkoda słów - narq
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 cze 2008, 0:29
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 cze 2008, 16:08
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 cze 2008, 17:28
fieldy pisze:Dziś Ade podobno stwierdził, ze ma 3 lata kontraktu i chce zostać Laughing Że nie gra dla pieniędzy, tylko dla przyjemności. Ciekawe, czy te słowa sie pojawią na oficjalnej stronie, czy tylko tak piszą.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 cze 2008, 17:33
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 cze 2008, 17:43
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 cze 2008, 17:46
albo mu to przeszkodzi, jak mu media będą cały czas przypominać, po kim ma numer, większa presja etc.guru pisze:będzie grał z 14, chociaż to mu da dodatkowego kopa
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 cze 2008, 17:52
Z jednej strony to fajnie to wszystko wygląda na sztuki, ale jak tak patrzę, to my wciąż mamy samych nastolatków. Ramsey, Vela, Walcott, Traore... Zawodnicy pierwszego składu.Inna sprawa, że od nowego sezonu w końcu mamy 7 osobową ławkę i będzie większe pole manewru.
To dobrze, bo pomimo młodego wieku będzie jakiś zmiennik dla Cesca.fieldy pisze:Z tego co wiem to bliżej mu do Cesca, niż do skrzydłowego.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 27 cze 2008, 19:59
Jeszcze kilka godzin temu brytyjskie portale internetowe informowały o decyzji Togijczyka, który ostatecznie przekreślił możliwość przeprowadzki do innego klubu. W wywiadzie dla BBC Adebayor miał stwierdzić, że pragnie zostać na Emirates Stadium.
Kilka godzin później napastnik najwyraźniej zmienił zdanie. ”Nic nie jest jeszcze przesądzone” - powiedział dziennikarzom „Sky Sports”.
”Jestem piłkarzem, z Arsenalem wiąże mnie umowa ważna jeszcze przez 3 lata, jednak, jak dobrze wiecie, interesuje się mną wiele klubów” - stwierdził Adebayor.
”Póki co mamy zamiar usiąść, porozmawiać i podjąć decyzję. Nic nie jest jeszcze przesądzone. Decyzja zapadnie w przyszłym tygodniu” - zakończył napastnik.
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 cze 2008, 20:16
Bask pisze:Laughing
Jeszcze sobie poczekamy na rozstrzygniecie tej sprawy Wink
Seedorf said: "When I spoke with him I said, 'I'm waiting for you'. Let's see what will happen.
"He already said he would come, but it depends now on Arsenal.
"But if he leaves Arsenal, it is a done deal. He comes to Milan."
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 28 cze 2008, 0:13
African
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 cze 2008, 20:36
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio