Inter gral tez mecz towarzyski w Barcelonie w zeszlym roku. I byl to pewnie ich ostatni mecz towarzyski na jaki moja druzyna ich zaprosila.Akarin pisze: Jedynie zapraszam do oglądnięcia meczu z Interem w meczu o Franz Beckenbauer Cup![]()
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 29 cze 2008, 23:44
Inter gral tez mecz towarzyski w Barcelonie w zeszlym roku. I byl to pewnie ich ostatni mecz towarzyski na jaki moja druzyna ich zaprosila.Akarin pisze: Jedynie zapraszam do oglądnięcia meczu z Interem w meczu o Franz Beckenbauer Cup![]()
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 cze 2008, 23:48
nie będą dyskutował, bo nie ma po co. Rosja, wg mnie, miała najlepszych bocznych obrońców turniejuczeher pisze:A jezeli chodzi o lewa strone to dla mnie bezkonkurencyjny byl Zhirkov i Lahm sie do niego nie umywal
nie ta pozycja. Alves na prawej gra. Lahm gra raz tak, a raz tak. Mimo wszystko jak dla mnie jeden z najlepszych na świeciemistyk pisze:A pojawiaja sie tez glosy, ze jest lepszy od Alvesa Very Happy
widziałem ten meczmistyk pisze:I byl to pewnie ich ostatni mecz towarzyski na jaki moja druzyna ich zaprosila.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 cze 2008, 23:55
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 cze 2008, 0:19
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 cze 2008, 0:26
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SEEKER » 30 cze 2008, 0:34
SEEKER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 cze 2008, 0:45
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 cze 2008, 0:57
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 cze 2008, 1:05
Właśnie w tym Euro Cafe które na czas finału przeniosło się do kina i zaproszono eksperta Olafa, Yanek co chwilę gadał o tym faulu TorresaMentor pisze:Ferdinand (!) Torres faulował przy bramce tak więc majster się nie liczy. Tako rzecze najlepszy Janek świata.
Dodatkowo polski bramkarz podkreślił w rozmowie, że "byliśmy w Wiedniu świadkami znacznie lepszego finału mistrzostw Europy niż cztery lata temu w Lizbonie, gdzie Grecja pokonała Portugalię 1:0. Hiszpania zaprezentowała bardzo dobry styl gry i zasłużenie sięgnęła po puchar".
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 cze 2008, 1:15
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 cze 2008, 1:29
Za styl gry, za bufonadę, za to, że słabo grają, a i tak niezasłużenie często wygrywają. Za to samo nie lubi się Włochów i z tym nie ma nikt problemów. Ciekawe czy po ostatnim Euro jak wygrała Grecja, to tych, którym to się nie podobało, nazywano idiotami. Poza tym ja mówię o wrażeniach z tego turnieju, na mundialu fajnie było czasem popatrzyć na drużynę Klinsmanna. A płaczów, przepychanek, pretensji jak nie idzie chyba nikt nie lubi, więc wg mnie Niemcy zostawili fatalne wrażenie po tej imprezie.Magnum pisze:Ja się zastanawiam skąd tyle idiotów którzy nienawidzą Niemców bez powodu...
Ja jestem przyzwyczajony do siermiężnego futbolu kick, don't look & sometimes run. U nas się wali na bramkę, aż nie wpadnieMentor pisze:Dzisiaj Hiszpanie właśnie nie przeginali z tymi podaniami
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 cze 2008, 1:34
czeher pisze:A co nas to obchodzi? tez mam i nie utrzymuje z ta czescia rodzinny jakichkolwiek kontaktow Laughing Tez moglbym bez problemu wyrobic sobie niemeicki paszport ale brzydze sie takimi zabiegami Puke Ja slysze niemeicki jezyk to az zgrzytam zebami stad zawsze walczylem z babkami z j. niemeickiego ...
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 cze 2008, 1:43
piwus mi bardziej chodzi o zachowania takie jak to
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 cze 2008, 2:23
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 cze 2008, 2:44
Magnum pisze:Nie mowie ze kazdy ma ich lubic. Ba mozna ich nie lubic co mnie to obchodzi. Ale zachowania rasistowskie wobec niemców takie jak prezentuje guru czy czeher mnie denerwuja bo sa bezpodstawne.
Moi przodkowie byli i to nawet bardzo poszkodowani...Magnum pisze:Bo oczywiście to ty byłeś poszkodowany przez Niemców w IIWŚ... żal.
rzal.comMagnum pisze:żal
guru
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio