FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 701

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 lip 2008, 10:31

Trudno sie Kuman z toba nie zgodzic bo to co piszesz jest niestety prawda. Nie mozna dyskutowac w tym temacie bo wybor jest jeden . Alternatywa w postaci Sandro w tym momecie jest chyba wysunieta taktylko na pokaz. Chcial sie przypomniec przed 2010 ;)

Do jedengo sie przyczepie. Przeciez z punktu widzenia prezesa klubu lepeij bylo sprzedac Eto i R10 po finale Lm niz teraz i w zamian kupic wartosciowych zmiennikow jak to sie robi teraz(a raczej probuje)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 lip 2008, 10:51

bardzo zaluje ze nie bede mogl byc w niedziele w barcelonie i zaglosowac (choc licze ze uda mi sie jednak oddac moj glos poprzez znajomego, ktory ma moja karte socio w rekach aktualnie) oraz ze ludzie pojda oddac swoj glos.
jakie trzeba spelnic warunki by byc socio??tak z ciekawosci pytam

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 05 lip 2008, 10:55

Trzeba mieć kasę i płacić co roku składki :lol:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 lip 2008, 11:13

bienias - naprawde myslisz ze ktos o zdrowych zmyslach oddalby dinho i eto'o po finale w paryzu?

sandro r. od dawna baja ze on by ich sprzedal. wtedy wywiezeliby go z klubu na taczkach...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lip 2008, 11:36

rkoeman pisze:prosty przyklad - w lutym czytalem jak jeden znajomy kibic barcelony strasznie jaral sie wynikami finansowymi. pozniej okazalo sie ze nic nie wygralismy, laporta chce oddac eto'o (mimo ze tego samego chcial rok temu sandro) wiec zmienil poglady - wyniki finansowe to sciema (mimo ze nie mozna ich falszowac i podawac na oficjalnej stronie wiec to smieszny pomysl) i trzeba odwolac zarzad
Haraszo pisze:P.S. Mówisz o tym samym kibicu, który to chce blamaży i 4 miejsca? Jeśli tak to chyba wiem o kim mowa.
Również domyślam się kto to taki :wink:
rkoeman pisze:bienias - naprawde myslisz ze ktos o zdrowych zmyslach oddalby dinho i eto'o po finale w paryzu?
Dokładnie :lol2:

Oczywiście również jestem zdecydowanie za Laportą. Joan zawsze miał moje poparcie i nic się w tej materii nie zmieniło aczkolwiek wiem, że nie wszystko w klubu potoczyło się tak jak powinno. Tak czy inaczej te całe wotum obnaża bardziej problemy opozycji aniżeli aktualnego zarządu. W sumie o tym wszystkim wspomnieli już poprzednicy więc nic rewolucyjnego nie napiszę. Hasła typu 'głosując przeciwko Laporcie głosujecie przeciwko Cruyffowi' są dla mnie śmieszne. To jest ten program opozycji? Zagłosujcie na nas, aby nie zagłosować na nich? Jest też sporo dyskusji na temat sytuacji finansowej a konkretnie gaspartowskiego długu, który został praktycznie zniwelowany, ale opozycja będzie mącić w głowach pieprzeniem o sytuacji jak za Gasparta :lol: Poza tym z tego co wiem to Sandro nie chce nowego stadionu. Dopisać można jeszcze narzekanie na styl rządzenia obecnego prezydenta jednakże taki zarzut wypada dość niepoważnie w starciu z działaniami Giralta podczas całej tej akcji z wotum.

Widzicie tutaj jakieś porządne postulaty mogące przekonać rzesze ludzi do zagłosowania przeciwko Laporcie? Ja nie widzę i mam nadzieję, że zbyt wielu socios również nie zobaczy.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 lip 2008, 11:59

nikt nie mowi ze laporta i spolka nie popelnili bledow. tyle ze bledy popelnia kazdy

bardzo latwo jest stac obok i krytykowac oraz negowac wszystko co dobre. to takie typowo polsko-katalonskie. niestety

ps - najlepsze jest sugerowanie ze laporta zle postepowal z niektorymi kibicami (nie zostalo to powiedziane wprost ale jednak) podczas gy to sandro byl jednym z glownych pomyslodawcow pozbycia sie boixos nois z camp nou. a teraz licza ich poparcie :)

kaczory bis

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 05 lip 2008, 13:46

A ja z innej beczki.

Adebayor ma kosztowac ponad 30 mln ojro....jedyne co mi sie nasuwa to: przesada. Nie wiem jak mozna za niego dawac taka kase.....Czego Guardiola nie widzi w Eto'o,ze chce sie go pozbyc? to jest jakies chore,zeby oddawac Samuela i brac gorszego Togijczyka za ogromne pieniadze.... :roll:
co my Real?
Co do wyborow,to nie wypowiadam sie. Laporta i tak zostanie(wierze w to), a glupot Rossella nie chce mi sie czytac nawet.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lip 2008, 13:49

Adebayor i Eto'o sa pilkarzami o zupelnie innej charakterystyce gry i o to sie rozbija.

Strzelil w zeszlym sezonie 24 bramki w samej lidze. Trudno by Arsenal nie oczekiwal wysokiej zaplaty.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 05 lip 2008, 13:50

Wpływ na odejście Eto mają czynniki głównie pozasportowe.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 05 lip 2008, 13:51

sadze,ze Eto'o poradzilby sobie w kazdej sytuacji....strzela mnostwo bramek,choc pelno setek takze marnuje. Moze i Adebayor duzo gorszy nie jest,ale na pewno nie jest wart tylu milionow.
Jesli Ade ma kosztowac prawie 40, to Eto'o i Dinho razem powinni odejsc za 100 mln

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 05 lip 2008, 13:58

Problem w tym ze nikt za nich tyle nie zaplaci. a Adebayor budzi dosc spore zainteresowanie w tym okienku wiec i cena moze byc wygorowana

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 lip 2008, 13:58

ale to eto'o bije dziennikarzy glowa, obraza sie na kibicow (choc nie uwazam ze kibice nie sa winni - stwierdzam tylko fakt), to on kilka razy palnal glupote publicznie i widac guardiola srednio go chce

do tego dochodza kontuzje ktore mial

ps- jestem wielkim fanem eto'o. i bardzo podoba mi sie styl gry i umiejetnosci adebayora. uwazam kamerunczyka za pilkarza lepszego ale nie dziwie sie ze chca go oddac. nie wiadomo tez czy on sam nie chce odejsc

ps2 - pamietam gdy przychodzil do nas eto'o. masa ludzie pisala w necie ze kupujemy jakiegos leszcza za wielka kase i lepiej by przyszedl (UWAGA) cavenaghi. teraz wszyscy z kolei kochaja eto'o a wysmiewaja innych pilkarzy o duzym potencjale

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 05 lip 2008, 14:15

Ja najbardziej żałuje , że się pisze o Adebayorze a mniej o Palacio . To właśnie gracza pokroju Rodrigo nam brakuje , super egzekutora . Ade w mojej opinii to piłkarz przereklamowany , ale zaznaczam to moja opinia . Tylko po co płacić 30 mln za Togijczyka jeśli Palacio można mieć za 15 .
Ponadto żałuję , że nikt nie zabiega o Van der Vaarta , Arszawin jest naprawdę interesujący ale vdV to w mojej opinii gracz urodzony by grać dla Barcy . :)

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 05 lip 2008, 14:17

Rodrigo to super egzekutor :shock: Palacio jest nawet fajny i chciałbym go, ale tylko na bok ataku i za małą kasę. Na środek ataku się nie nadaje bo słynie ze swojej nieskuteczności :]

Awatar użytkownika
Jaro1910
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 05 lip 2008, 14:25

Arszawin mnie jakoś nie przekonuje. Wyszły mu dwa bardzo dobre mecze, a w trzecim, bodajże z Hiszpanami nie błyszczał. Kto wie, czy po przejściu do Barcelony będzie potrafił grać tak, jak w wyżej wspomnianych dwóch pierwszych spotkaniach :?:

Oczywiście, Rosjanin może się okazać bardzo dobrym transferem, tylko po co płacić 20 milionów euro za kogoś, kto wcale nie gwarantuje swoją osobą, że ten transfer się zwróci :?:

Co do Adebayora, to Togijczyk w Arsenalu pokazał, że jest wspaniałym piłkarzem i z pewnością byłby wielkim wzmocnieniem. Wyszłoby FCB, jak i jemu na dobre, gdyby mógł zagrać w jednym składzie z Xavi'm, Messim, Dani Alvesem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”