Mate_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 18 cze 2008, 10:46
Już oficjalnie?Mate_ASR pisze:Risse w Romie
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 cze 2008, 11:22

Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 cze 2008, 14:26
Chyba Riise, ale mniejsza o to.Mate_ASR pisze:Risse w Romie.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lip 2008, 17:55
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 14 lip 2008, 18:05
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 14 lip 2008, 21:00
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 14 lip 2008, 21:09
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 14 lip 2008, 21:42
myhalek_acm pisze:Ps. Dziwne ze Zarate odszedl tylko za 3 miliony Euro do Lazio , jak go te arabusy kupowaly za 15 Rolling Eyes
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 14 lip 2008, 21:49
Ja bazuje na tym a czy to prawda8. Mauro Matías Zárate (Al Sadd Sports Club - Lazio Rzym)
3 miliony euro
Zaledwie rok temu katarski Al Sadd zapłacił za 21-letniego reprezentanta Argentyny z włoskimi korzeniami, aż 15 milionów euro. Teraz Lazio Rzym wydało jedynie trzy miliony i liczy na skuteczność zawodnika, który jak na razie strzelił dwa gole w pięciu meczach dla reprezentacji Argentyny U-20. Poza tym Zarate zdradził niedawno, że jego marzeniem jest…strzelenie dwóch goli AS Romie. Oby Zarate sprawił, że derby Rzymu będą jeszcze bardziej emocjonujące, a jeśli się nie uda tego osiągnąć młodemu zawodnikowi wtedy na pewno trochę kolorytu doda swoimi wypowiedziami przed samym meczem.
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 14 lip 2008, 22:02
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 lip 2008, 22:47
Wydutkali? A po jakiemu to?BartekTS pisze:Co do Romy, zgadzam się, wydutkali się ale ktos od nich z zarządu mówił o Mutu, Di Natale czy innym 'grande bomberze' Wink W końcu za Manciniego trochę euro wzieli więc powinni jakiego 'attacante' kupic bo o ile mnie pamiec nie myli sprawa z Tottim nie jest zbyt wesoła. Na marginesie do Rzymu wraca 'Aeroplanino' Smile
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 14 lip 2008, 22:48
Ja za to slyszalem ze nie maja zamiaru juz wydawac , chyba ze sprzedadza Mutu ale to bardzo watpliwe.Powiadasz ze Viola nic nie zdziała? Nie zgadzam się Stracili Ujfalusiego, Liveraniego i Bobo Vieriego( ) Pozatym zdaniem LGDS Corvino nie zakonczył jeszcze ich mercato, mówia o Burdisso czy Almironie.
Co do Romy to ten Attacante to moze byc Babtista choc cienko im to wyglada. Montella juz nie tenCo do Romy, zgadzam się, wydutkali się ale ktos od nich z zarządu mówił o Mutu, Di Natale czy innym 'grande bomberze' W końcu za Manciniego trochę euro wzieli więc powinni jakiego 'attacante' kupic bo o ile mnie pamiec nie myli sprawa z Tottim nie jest zbyt wesoła. Na marginesie do Rzymu wraca 'Aeroplanino'
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 15 lip 2008, 8:37
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lip 2008, 9:36
zrobiszYukasz pisze:Do tego Mutu nie chce odejść a Violka nie chce go sprzedać - i nic nie zrobisz.
Popatrz a ja slyszalem ze Ronnie w Milanie, a potem ze Milanu na niego nie stac a potem ze znowu w Milanie a potem ze znowu nie stac a potem .......myhalek_acm pisze: Ja za to slyszalem ze nie maja zamiaru juz wydawac
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio